- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.361
evet canım yasım dahada ılerlemeden olacaksa kı esım cok ıstıyo aslında bende cok ıstıyorum olsun hayırlısıyla
evet canım yasım dahada ılerlemeden olacaksa kı esım cok ıstıyo aslında bende cok ıstıyorum olsun hayırlısıyla
bende bol bol soda ıcıyorum esımede ıc dıyorum cok dua edıyorum
rabbım kızlarımızı bızlere bagıslasın cumlesının evladını ana babasına bagıslasın bızlerede bırer tane erkk evlat hayırla saglıkla nasıp etsın
arkadasım yumurtlama gununde tek ılıskı ıle hamıle kaldı kızı oldu nasıbımızde ne varsa onu gorucez artık
hoşbuldum sagol cnm
bulantıların ve uykuların başlamışş Allah kolaylık versin.3 ay cok sıkıntılı geciyor
sana kim bakmıştı bioritime???
matematigin topige yazmışın dogum tarihlerinizi .ilişki gününde 1 agustostu dimi
sen bidaha yazsana dogum tarihlerinizi
kızımın çiş olayı çözüldü sayılır.ama çiş demiyor yaw.bazen sölüyor anne çiş diye
genelde ben belli rutinlerde lazımlıga oturtuyom yapıyor.
gecede bikackez kuru kalktı süt içirmedigim zamanlarda geenelde
ama akşam yatmadan önceki sütüne önem veriyom ben. o nedenle gece baglıyom altını.bazen kuru kalkıyor bazen kacırıyor
gece altına kacırması cok mühim degil şuan benim için
daha 2 yaşında bile degil.kasları cok gelişmemiş olabilir.ama yinede başarılı çiş konusunda maşallah diyimm
sizde nasıl gidiyor???
valla dinleniyoz ailecekkkkkkkkk sizler ne edinizzz
valla dinleniyoz ailecekkkkkkkkk sizler ne edinizzz
tesekkur ederım elaracım kısmetse bu sene bıtmeden
cunku aranızda en yaslı benım sanırım 36 yasındayım
canim deneme asamasindayiz henuz hamisler var cinsiyetlerini ogrnmediler bir kac ksi disinda ve tabiki temal atanlar var beklemede olanlar falan yaniiiislm kızlar bugün keşfettim burayı 1 tane kıızm var 6 bucuk aylık 1 bucuk yıllıkta evliyim hemen hamiile kaldım yani
2. bebebğimi düşündüğümde biraz bilgilenmiş olayım dedim 1500 sayfa olmuş ilk 10 sayfasını bir saatte okudum baya bilgiler paylaşılmış sanırım deneyipte olumlu sonuçlar alan varmı allah herkesin gönlüne göre veriri inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?