bebek cinsiyet belirleme..

bende bol bol soda ıcıyorum esımede ıc dıyorum cok dua edıyorum
rabbım kızlarımızı bızlere bagıslasın cumlesının evladını ana babasına bagıslasın bızlerede bırer tane erkk evlat hayırla saglıkla nasıp etsın
arkadasım yumurtlama gununde tek ılıskı ıle hamıle kaldı kızı oldu nasıbımızde ne varsa onu gorucez artık

evet canım yasım dahada ılerlemeden olacaksa kı esım cok ıstıyo aslında bende cok ıstıyorum olsun hayırlısıyla

inşallahhh olacak dualarımızlaa.
senin ve gamzenin son şansınız belkidee.o nedenle cok acele etmeyin.aklınızda olan herşeyi deneyin.içinizde kalamsın şunuda denemedim diye

amın cnm amın ınsssssss olur ewet hakkımızda ne varsa onu alıcaz ko-ucagımıza rabbımıns gonlumuzdekı olanı versın ınssssssss

mimoza bakmıştı sanırım bana ve kesin erkek günündesiniz ikinizde demişti
bulantı olayını çözdüm ilaç işe yarıyor ama gece tok yatmam lazım
sabaha karşı çok aç olursam eğer bulantı + kusma oluyor

kızım da gündüz çiş ve kaka olayını çözdü gibi maaşallah diyim ama
oturağa filan yapmıyor
terlikleri giyip tuvalete giriyoruz
fayansın üstüne yapıyor
bana temizlemesi kalıyor
gece de kaçırıyor yatarken süt içtiği için

benim dt 16-03-1984
eşimin 11-03-1977
ilişki günü 01 ağustosa girerken saat 00,30 - 01,30 arası
son adet gününm 19 temmuz
sende bi bakıver sana zahmet

valla dinleniyoz ailecekkkkkkkkk sizler ne edinizzz

biz de evdeyiz dinleniyoz bugün

slm kızlar bugün keşfettim burayı 1 tane kıızm var 6 bucuk aylık 1 bucuk yıllıkta evliyim hemen hamiile kaldım yani
2. bebebğimi düşündüğümde biraz bilgilenmiş olayım dedim 1500 sayfa olmuş ilk 10 sayfasını bir saatte okudum baya bilgiler paylaşılmış sanırım deneyipte olumlu sonuçlar alan varmı allah herkesin gönlüne göre veriri inşlh

canim deneme asamasindayiz henuz hamisler var cinsiyetlerini ogrnmediler bir kac ksi disinda ve tabiki temal atanlar var beklemede olanlar falan yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…