bebek cinsiyet belirleme..

canim deneme asamasindayiz henuz hamisler var cinsiyetlerini ogrnmediler bir kac ksi disinda ve tabiki temal atanlar var beklemede olanlar falan yaniiii

anladım cnmkaydirigubbakcemile3 inşlh hepsininde allah gönlne göre veriri ben 1 yıl sonra fallan denemeye başlarım o zaman kadarda bir kaç kesin yöntem belli olur belki:)en önemlisi allahın izniyle tabikide

hayirli pazarlar canlarimmmmmmm

sagol cnmm sanadaaaa.varmı belirti filan sendeee
şafakk 4

amın cnm amın ınsssssss olur ewet hakkımızda ne varsa onu alıcaz ko-ucagımıza rabbımıns gonlumuzdekı olanı versın ınssssssss
aminnnnn

22 aralık 1977benim doğum tarihim eşimin 21 mayıs 1972 sat 18 mayıs ilişki 31 mayıs 17+ 6

sen erkege yatkınsın
eşinin kız gününde
ama bence cinsiyeti kızz
belli olunca yazarmısın

kızım 1 yaşına girdikten sonra kakasını wc ye yaptırmaya başladım ben.kakada sorun yoktu zaten.
aynen dedigin gibi kakayı kalebodura yapıyor bende yıkıyorum sonra.
çişide direkt wc ye alıştırdım ilk zamanlar ama cok zor oldu devamlı wc ye gidip gelemek.kızımda bıkmıştı artık
şimdi lazımlıga alıştırdım cok rahat ettimmm.bazen gece uyurken hemen oturtuyom lazımlıga yapıyor.wc ye gitmesi mümkün degil uyurkenn

senin tarihlere tekrar baktım sen kız günündesin
eşin erkek gününde
bakalım sonuc ne olacakk

hoşgeldin semra
Allah bagışlasın kızınıı
aktif katılırsan cokkkk şey ögrenirsin bu topikten
biran önce hamile kalasın gelirr hehe

canim yooooo belirti yok akinti var emmeeee

göğüslerde acıma yokmu
beta hcg baktırsan öğrenebilirsin aslında hamiş olup olmadığını

ooo maaşallah siz çok erken başlamışsınız zaten
bizim kız ancak alıştı hem çişe hem kakaya
geceleri de bi süre bezlemeyi düşünüyorum ben de
ama lazımlığa oturmak istemiyor hiç bir şekilde

sağol bakmışın bioritim için
iki ihtimal olması güzel kendimi %50 %50 hazırlamış oluyorum
kız olma ihtimali de var tabiki her halikarda iki ihtimali düşünmek daha iyi
yoksa hayal kırıklığı normalden fazla olur
gebeliğim önceki gebeliğimden biraz farklı bulantı ve kusmalarımı kontrol altına alabiliyorum en azından
ilaçla durdurabiliyorum
ama ben kızım olmasına da hazırım oğlum olmasına da
iki isim de hazır yani

hakkında hayırlısı olsun trufcum
bu yöntemde tutmayanlarda var o nedenle garanti bişi yok

bu arada benim kızımda daha yeni yeni lazımlıga alıştı
ilkin istemiyordu onu
wc ye götürdüm ben çiş yaptım lazımlıga oda baktı:))
ondan sonra onu oturttum yaptı.öle öle alıştıı
ama lazımlıga alışması için wc ye gidip gelmekten bıkması lazım:)
benim kızım son zamanlarda wcnin önünden bile gecmek istemiyordu hehe
senin kızının konuşması cümle kurması filan ne durumda?
anne çiş yada kaka diye sölüyormu

he he senin oturağa oturman bi hayli ilginç gelmiştir yavrucağa
annem buraya benim yapmam gerektiğini anlasın diyerekten o yapmıştır belki de ondan sonra
kızımın cümle kurması iyi çok şükür
anne çişim var kakam var diyo
daha varmı diyorum nerdeyse bitti diyor
bazen kendinden beklenenden yüksek seviyede cevaplar veriyor şaşırıyorum
banyo yapmak istemiyorum şampuan gözlerimi yakıyo dedi
yazık yavruma dedim
şimdi göz yakmayan ama gerçekten yakmayan şampuan arıyorum
şuan chicco kullanıyoruz
ondan önce johnsns baby kullanıyorduk
test ettim ikisi de yakıyor
sebamed deneyeceğim bakalım

bu gebeliğimde her sonuca hazırım ben Allah gönlüme göre versin inşallah
Rabbim den ne gelirse razıyım
hayırlı evlat sağlıklı evlat olduktan sonrra

elara,cinsiyet için ilişki tarihi öneren doktorlar varmış.hatta bir ara bu forumda da yazdılar.sence o tarihler de bioritim yöntemine göre olabilir mi?

elara bu yönteme göre kadınınki önemli dmiştin bende erkek görünüyor ama dediğin gibi dr % 80 kız dedi. peki neden benim günüm önemli olduğu halde eşimin günü tuttu yani nasıl tahmin ettin açılarmısın

elara bu yöntemin tutup tutmadığını test edelimmi sana arkadaşımın tarihlerini vericem bakalım doğrumu

kadının 7 kasım 1982
erkeğin 12 eylül 1979
sat 11 eylül 2009
ilişki 18-19-20 eylül

slm kızlar nasılsınız bugun pek gıremedım malum okul alısverısı felan sabahda erkeknden okuldayız allah yardımcımız olsun mevlam tum yavrularımıza zıhın acıklıgı versın ıns hayırlısıyla baslar bıtırırız seneyı.....

maşallah kızınaa
benim kızım öle şakır şakır konuşamıyor daha

hangi bezi kullanıyorsun? madem geceleri baglıyon kötü bi bez al ki rahatsız olsunn istemesin bezi
ben ultra prima kullandım hep.
bu ay ilk kez bim den jenny willy aldım pek iyi degildir diye düşünmüştüm ama süper cıktı yaw.evyap ın ürünüymüş
bidakine pedo alcam o cok kötü .1 kez alıp kullanmıştım

şampuan olarakta ben dogdu dogalı sebamed kullanıyorum cok memnunummm
kızımın göslerinide yakmıyor bide en zararsız markaymış sebamed ürünleri.

kızlar sız kurtuldunuz bezden dua edın darısı bana ıns bende dun esıme lazımlık aldırdım ama oyuncak olarak kullanıyor altı kapalıyken oturuyo acınca oturmuyo bezle dıye yatıyo onume zor alıstıracam gıbı gelıyo bana

elara,cinsiyet için ilişki tarihi öneren doktorlar varmış.hatta bir ara bu forumda da yazdılar.sence o tarihler de bioritim yöntemine göre olabilir mi?

ilişki tarihi öneren doktorlar yumurta takibi yaparakk saat sölüyor
yada yum takibi+catlatma ignesi yapıyor.yumurtanın catlıyacagı saati söleyip ilişki öneriyor.doktorla takvimle filan ugraşmaz

sen erkek günündesin demedim ,erkege yatkınsın yazdım.yani erkek olabilirde olmayabilirde anlamında
ama eşin kız gününde
ben sana bence kız dedim.sebebide şu:
bioritim grafigine göre kırmızı ve mavi çizgi üst tarafta olursa erkege yatkın anlamına geliyor
ama benim yorumum böle degil.bende kırmızı yada mavi çizgiden hangisinin en tepede olduguna bakıyorum.senin grafikte kırmızı çizgi maviden daha üstteydi.o nedenle sana kız dedim ve tutmuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…