- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.561
maşallah ne kadar yeniii arkadaş gelmişş hepinizz hoşgeldinizz
elara sen nerelerdeydinn canımmm sende gelmemisinn uzunn zmaann
hosgeldin fistikim nasilsinnnn kiz temel atma töreninde sen yoktun bakalim depremle yikilmassa saglam olacak bizim temelllmaşallah ne kadar yeniii arkadaş gelmişş hepinizz hoşgeldinizz
elara sen nerelerdeydinn canımmm sende gelmemisinn uzunn zmaann
şu an 19 hafta 1 günlük
herkese günaydın kızlar. öğretmen olduğum için yaz tatilinde memleketteydim ve bulunduğum yerde nete girme şansım yoktu. tatil bitti .okullar açıldı. artık sık sık girerim. benim denemeler ne yazıkki sonuçsuz kaldı . geçmişin hepsini okuyamadım daha . ama sanırım ilk sayfadaki bilgiler silinmiş, ben onları arşivleyememiştim. lütfen elinde bilgileri olan bana özelden yollayabilir mi ?yollarsanız sevinirim. eee bu arada kimler hamile gamzecim . haberleri senden alayım..
arkadaşım doğum yapmıştı ona gittim bir kızı vardı bir oğlu oldu.kendisi ev kadını diğer arkadaşımda oraya geldi.oda ev kadını bir kızı bir oğlu var.ikiside ev kadını olmasına rağmen 3.çocuğu düşünmüyor.ama ben düşünmek durumundayım.artı çalışıyorum.
arkadaşım doğum yapmıştı ona gittim bir kızı vardı bir oğlu oldu.kendisi ev kadını diğer arkadaşımda oraya geldi.oda ev kadını bir kızı bir oğlu var.ikiside ev kadını olmasına rağmen 3.çocuğu düşünmüyor.ama ben düşünmek durumundayım.artı çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?