bebek cinsiyet belirleme..

hoşbuldukk turfff
canım satenn uzun zaman giremedimm annemlerdeydimmm
yerler parkee olunca kalamadıkk evdee
mutfakla ilgilii soruu sormuştumm evet resminii görmekk istemiştimm

maşallah ne kadar yeniii arkadaş gelmişş hepinizz hoşgeldinizz
elara sen nerelerdeydinn canımmm sende gelmemisinn uzunn zmaann

maşallah ne kadar yeniii arkadaş gelmişş hepinizz hoşgeldinizz
elara sen nerelerdeydinn canımmm sende gelmemisinn uzunn zmaann

cnm h.g epeydır yokdun ıns yerlesmmıssındır nasılsın goktug pasamızda ıyıdır ıns sende artık ıyıce zorlanıyosundur pasamızı tasımakdan artık son zamanlar ya ıns saglıcakla gecer gunlerde alırsın kucagına cnm hayırlısıyla

artık neyse ne belli olur.bende önüme bakarım.2010 için iki dileğim v vardı olmadı artı bide kötü şeyler yaşadık.dileğimin biri olsaydı yani bir oğlum olsaydı daha farklı olurdu

herkese günaydın kızlar. öğretmen olduğum için yaz tatilinde memleketteydim ve bulunduğum yerde nete girme şansım yoktu. tatil bitti .okullar açıldı. artık sık sık girerim. benim denemeler ne yazıkki sonuçsuz kaldı . geçmişin hepsini okuyamadım daha . ama sanırım ilk sayfadaki bilgiler silinmiş, ben onları arşivleyememiştim. lütfen elinde bilgileri olan bana özelden yollayabilir mi ?yollarsanız sevinirim. eee bu arada kimler hamile gamzecim . haberleri senden alayım..

arkadaşım doğum yapmıştı ona gittim bir kızı vardı bir oğlu oldu.kendisi ev kadını diğer arkadaşımda oraya geldi.oda ev kadını bir kızı bir oğlu var.ikiside ev kadını olmasına rağmen 3.çocuğu düşünmüyor.ama ben düşünmek durumundayım.artı çalışıyorum.

cnm h.g sen denemedınmı baska burda hamıslar truf fhnn gurbetle guzelıyle umut 11 denedı beklemedeler ins onlarda hamıs dır

böyle düşünme bence
kalbini temiz tut

canım aslında şu anda hamileliğin verdiği stres yüzünden.
ama eminim çocuğun doğduktan sonra daha sakin düşüneceksin.insan sonradan anlıyor şöyle düşünmeye başlıyor"herkesin oğlu olmak zorunda değil"

cnm olsun uzulme benı dusun bde 4.dusunuyorum ıns 3.de bulursun oglusunu ıkı kızın olması super bence ıns bıde oglusun olur tmm cnm yaaa nolur uzulme ben de 3.de cok uzuldum ama ınan yuzunu gorunce keske uzulmeseydım dıyosun cunku cok sevılıyolar cnm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…