- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.581
bakalım gamze hayırlısı inşallah
olmazsa eğer Ekimde 2 VEYA 3 KERE deneyeceğim yumurta gününde
gurbet ne yaptı acaba ?
hım olabılır cnm ama ıns gerek kalmaz bu ya kalırsın cnm valla gurbetın daha 3 4 gunu var bence demı beklemededır heralde yapmamısdır test
dün yapmıştı test negatifti
bi kaç gün daha bekleyeyimmi yoksa başka test yapayımmı diye soruyodu ?
bizde bekle dedik ama ne yaptı bilmiyorum
kızlar doktor kız demesine rağmen benim içimden gelen bir his erkek olacağını söylüyor.bu hamileliğim çok farklı geçiyor.karnım sivri.sadece karnım çokmış.yüzümde şişlik yok güzelleştim.kızımda hep uyumyak isterdim bunda az uyusamda yetiyor canlıyım..iki hamileliğimin farklı olması beni böyle düşündürüyor.
ama şu var ben artık şansa inanmam.çok dua ettim çok çabaladım eğer olmazsa vardır bundada bir hayır.acaba çok peşine düştüm diyemi olmadı.bilmiyorumki.
ninem kılmış evlendiği gece gerdeğe girmeden.2 kızım 2 oğlum olur inşallah diye dua etmiş ve olmuş
banada kimse söylemedi öyle aklımda kalmıştı.bakalım duam kabul oldumu olmadımı görecez
günaydın millet .... umut yazı için alkisalkisalkisben dualarım kabul olmadığı zaman şöyle düşünüyorum
her zaman zaten dua ederken hayırlısıyla nasip et diyorum
olmayıncada demekki hakkımda hayırlısı buymuş diyorum
bursada hava kapalı ama keyifler ii çok şükür :teytey: sen gibi bende beklemedeyimasilmavi serenetta nasilsniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
valla hafta sonu canim bakalim en son cuma iki dah beklersem bakalim duzenli gelir simdi ne olacakkkkkbursada hava kapalı ama keyifler ii çok şükür :teytey: sen gibi bende beklemedeyimdediğin tarihte işlem gerçekleştirildi ama içime doğan tutmamış olduğu ... senin adet günün ne zman ?
hadi inş o zaman gönlüne göre versin Rabbim... sen hafta sonu yazarsan ben p.tesi görecem ancak :çok üzgünüm: ayyy o kaynanan burdamı oturuyor akannehir panayıra çok uzağım ben beşevlerde oturuyorum sen yazları burdasın galibavalla hafta sonu canim bakalim en son cuma iki dah beklersem bakalim duzenli gelir simdi ne olacakkkkk
bursada kaynanamlar oturuyor kizz doganevlerde panayira yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?