- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.601
yok ya bu yaz geldim kocam olmadan burnumdan geldi birdah asla gelem esim olmadannnnnnn evet canim ancak azartesi yazarim kismetse gidem yatam bacaklarim faan agriyorrr hicbiryerim tutmuyorrr olumunekankayizsmilehadi inş o zaman gönlüne göre versin Rabbim... sen hafta sonu yazarsan ben p.tesi görecem ancak :çok üzgünüm: ayyy o kaynanan burdamı oturuyor akannehir panayıra çok uzağım ben beşevlerde oturuyorum sen yazları burdasın galiba
hikayen çok güzeldi ve anlamlı hep hatırlayabilsek keşke bunugünaydın millet .... umut yazı için alkisalkisalkis
hatta bu konuyla ilgili 2 yıl önce falan maillerde slayt dolaşırdı bileniniz vardır mutlaka adamın biri dua etmiş kelebek ve çiçek istemiş duası ona tırtıl ve kaktüs olarak geri dönmüş adam şaşırmış tabi üzülmüşte o kelebek istemiş güzel bir çiçek istemiş ama gelenlerin istedikleriyle alakası yok ... .bi zaman sonra tırtıl kelebek olmuş kaktüste harika çiçek açmış ... burdan da anlaşılacağı gibi istediğimiz herşey hepimizin bildiği gibi bizim için hayırlı olmayabiliyor ya da zamanı olabiliyor ama Rabbim ''isteyin'' demiş.. her hangi bişiyle sınırlamamış..... tabi insanız istediğimiz bişi olmadığında üzülüyoruz :çok üzgünüm:
gurbet peki değişiklik akıntı bulantı herhangi bişey varmı ??? ben aynıyım valla tutmadı sanırımsabahi serifleriniz hayilri olsunnn canlarimmmmm
ne edicem ben bekliyommm yaaaaaaa beklemedeyim adetin gecikmesini bekliycemmmmm heeeee bakalim ecele yokkk yavas yavasssss
benimde ya pazartesi yada salı sen nezaman denedin ? adet döngün kaç ?hadi inş o zaman gönlüne göre versin Rabbim... sen hafta sonu yazarsan ben p.tesi görecem ancak :çok üzgünüm: ayyy o kaynanan burdamı oturuyor akannehir panayıra çok uzağım ben beşevlerde oturuyorum sen yazları burdasın galiba
yok ya bu yaz geldim kocam olmadan burnumdan geldi birdah asla gelem esim olmadannnnnnn evet canim ancak azartesi yazarim kismetse gidem yatam bacaklarim faan agriyorrr hicbiryerim tutmuyorrr olumunekankayizsmile
fhna ne kadarlık hamilesin ? erkek bebek olması için yaptığın birşeyler var mıydı ? sanırım doktor kız demiş ? neleri denemiştin ?
p.tesi 2 kişiden bekliyoruz haber demek ... heyecanlı bi gün olacak olacak...... inş. tutmuştur :Saruboceq: önceki gebeliğinde hemen başlamışmıydı ki belirtiler .. gerçi hepsinde aynı olmayabiliyormuş .. benim döngüm 29... 3 yada 4 ekimde olmam lasım umarım olmam :sinifsinif:benimde ya pazartesi yada salı sen nezaman denedin ? adet döngün kaç ?
p.tesi 2 kişiden bekliyoruz haber demek ... heyecanlı bi gün olacak olacak...... inş. tutmuştur :Saruboceq: önceki gebeliğinde hemen başlamışmıydı ki belirtiler .. gerçi hepsinde aynı olmayabiliyormuş .. benim döngüm 29... 3 yada 4 ekimde olmam lasım umarım olmam :sinifsinif:
önce bol bol dua ettim,çin takvimi hariç hepsini denedim.diyet tuzlu kuruyemişler ve tuzlu yemekler,soda,muz kayısı ve benzeri potasyumlu yiyecekler,ilişki öncesi duş kahve,derin ilşki,,yumurta çatladıktan sonra ilşki ve bir gün sonra ilişki oldu.ama sonuç kız
yani herşey boş kısmetinde olmayınca olmuyor.
:1rolleyes: yok p.tesi için senle gurbeti söyledim benim öğrenmeme çok varda ben önümü kış tuttum .. 19 u pazar gecesi benim ilişki daha 1 gün geçtiilk hamileliğimde adetimm gecikince anlamıştım plansızdı
eee sen 3 yada 4 ekimse adetin pazartesi nasıl öğreneceksin peki ????
denemeyi ne zaman yaptın
ewet cnm nasııp ama ben tek ılıskıden yanayım ya ıkı oldumu ıhtımal dusuyo
elara yok bugun hydr ya uyudu heralde:)))
:1rolleyes: yok p.tesi için senle gurbeti söyledim benim öğrenmeme çok varda ben önümü kış tuttum .. 19 u pazar gecesi benim ilişki daha 1 gün geçti
cnm demek ruhu yaradılmamıs daha eger yaratıldıysa tek ılıskıde bıle tutar ben öledusunuyom bak karabıberde kac ay denedı ama sonunda oglusunu buldu herseye degdı bence cnm yaaaa yanlısmı dusunuyorum sence???gamze ama het ay tek ilişkiden hamile kalma ihtimalide çok düşük oluyor
düşünsene ayda 1 kere deniyosun
ve kaç ay geçecek belli değil
bence 1 gün deneme 2 gün bekleme 3 gün devam :))))
bilmiyorum valla öyle böyle bak benim 4 ay oldu(
cnm esıne takvıye bıseyler uyguladınmı pekı oda cok önemlı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?