bebek cinsiyet belirleme..

bu usg resimlerine bakarım bende ama bizim hava haritaları vardır.aynı bu usg gibi biz ona karaharitalar deriz.ama bu haritalarda yapılan yorumlar aydınlıktır.herşey nettir.uçak güzergahları net gözükür.şimdi elera inşallah bu yöntem tutar.valla ben sevdim usg yorum topiğini hayırlı olsun bitanem

kızlar bay bay ben de çıkıyorum .aaa kimse yokmuş anlasım hepiniz usg resmi armaya gittiniz.hadi bu gece yumurtanız bol olsun.sağlık sıhhatli olun

anacimbneim 29 agustos olcek satim
EYLÜL

NickSatDeneme TarihiRegli DöngüsüBeklenen RegliSonuçDeneme SayısıÇocuk Selvi17 Agustos29 Gün16 Eylül5. ay1 Kızı Mse12182225 Agustos28 Gün23 Eylül9.ay1 Kızı GurbetGüzeli1 Eylül26 Gün26 Eylül İlk ay2 Oglu,1 Kızı Umut_112 Eylül26 Gün27 Eylül2.ay1 Kızı Haskena2 Eylül28 Gün30 Eylülilk ay1 Kızı

ben 25 aralık 1976

eşim 24 aralık 1974

büyük kızıma temmuz 1999 gebe kaldım küçüğe ise 2006 ağustos ayı...küçük planlı olduğu için son adet tarihim 15 ağustos 2006

şimdiden teşekkürlervereliniortak

gunaydın ben kızları babalarıyla yolladım kucukluk uyuyo bugun dıye aksamda kımse gırmemıs heralde sayfa aynı bende gıremedım malum okul acılınca defter kapla et zaman gecıyo ödevlerıyle ılgılen

günaydın . büyük bir heyecanla açtım pc yi . ama elara yollayamamışsın. lütfen ilk fırsat bulduğunda yollarsan sevinirim. bu arada doğum tarihlerini verince neye bakıyorsun elara ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…