bebek cinsiyet belirleme..

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

başka topicten bulduk kızlar

elara yazdım ben özelden..
ben çıkayım bunlar yemeklerini yiyeli çok oldu adam sırasını bekliyo.hadi hayırlı akşamlar..

mimozanın topige yazdım gerci burayada yazıyım
ilk kızında 28 agustosa kadar kız günündesin.
muhtemelen sizin ilişki adet sonrası olmuştur adetin 14.gününe kadar kız günündesin
28 agustostan sonrada kıza meyilli günlerindesin
yani bu kızında tutmuş görünüyor

ikinci kızında 3 mayısta erkege meyilli,5 mayısta erkek günündesin.muhtemelen sen 3 mayısta hamile kaldın kısmen buda tutmuş.cünkü meyilli gün demek %50 %50 demek gibi bişi.

Canim benim insallah Rabbim gönlündekini kucagina versin insallah rüyalarin gercek olur bence olacak bir seyi ne kadar cok istersen o olur dualrim seninle.........:Saruboceq:

Kizlar bu arada bende hicbir belirti yok dün doktorumu aradim ve bu ay deneme yaptigimi ama hicbir belirti hissetmedigimi sordum acaba erken mi diye oda dediki hapi yeni biraktigin icin hapin etkisi hala sürüyor olabilir ve kendini bu ay negatif sonuca alistir dedi moralim sifir :çok üzgünüm:

CADIARZUhadi yaaaaaaaa

cnm cok sagol allah razı olsun ıns cnm.. karsılıklı dualar cnm ..gec olsunda guc olmasın rabbım ıns gonlundekını en yakında nasıp etsın ınss

selvicim çok geçmiş olsun.sonradan ögrendim ben..rabbim saglıklı evlak nasip etsin yeniden.:))
Teşekkür ederim canım.Aminn rabbim hepimize saglıklı evlat nasip etsin.

gacılar yaw bişi sorucam size özellikle evliliği 2 yıldan fazla olanlara cinsel isteğinizin azaldığı ya da tamamen kaybolduğu dönemleriniz oldu mu oldu ise ne kadar sürdü ?
Bende dogumdan sonra başlamıştı hemen hemen 1 sene sürmüştü.şimdi sorun yok çok şükür inşallah seninde uzun sürmez canım.

slm kızlar
nasılsınız
ben yine adet oldum dün
3 aydır olmadı canım sıkıldı iyice yaaaaaaaaaaaaaaa
Canım zamanı var demekki,üzme kendini bak benimde 6. denememde olmadı iyice bunalmaya başladımm...

GURBETCiM sende hasta olmussun,üzüldüm,bi dahaki sefere inşallah :1hug:

merhaba arkadaşlar,bende elaranın diğer topiğinden buraya atladım.benimde 2 kızım var 3.düşünüyoruz,erkek olsa fena olmaz Allah verirse,İnşallah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatları olur.iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…