- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.861
elara yazdım ben özelden..
ben çıkayım bunlar yemeklerini yiyeli çok oldu adam sırasını bekliyo.hadi hayırlı akşamlar..
kızlar gecen ruyamda gordum ruyası bıle cok guzel valla 4.oglum oluyomus ama yuznu gormuyom yatırmısım guya esımde yatsı namazı kılıyomus bırı soruyo dıyomkı 3 kızm bır oglum var dıyorumkı ne kadar bı guzel duygu o kadar sevınıyomkı ınan o ruyanın hala etkısındeım ınsss gerceklesır ınssssssss
CADIARZUhadi yaaaaaaaaCanim benim insallah Rabbim gönlündekini kucagina versin insallah rüyalarin gercek olur bence olacak bir seyi ne kadar cok istersen o olur dualrim seninle.........:Saruboceq:
Kizlar bu arada bende hicbir belirti yok dün doktorumu aradim ve bu ay deneme yaptigimi ama hicbir belirti hissetmedigimi sordum acaba erken mi diye oda dediki hapi yeni biraktigin icin hapin etkisi hala sürüyor olabilir ve kendini bu ay negatif sonuca alistir dedi moralim sifir :çok üzgünüm:
Canim benim insallah Rabbim gönlündekini kucagina versin insallah rüyalarin gercek olur bence olacak bir seyi ne kadar cok istersen o olur dualrim seninle.........:Saruboceq:
Kizlar bu arada bende hicbir belirti yok dün doktorumu aradim ve bu ay deneme yaptigimi ama hicbir belirti hissetmedigimi sordum acaba erken mi diye oda dediki hapi yeni biraktigin icin hapin etkisi hala sürüyor olabilir ve kendini bu ay negatif sonuca alistir dedi moralim sifir :çok üzgünüm:
Teşekkür ederim canım.Aminn rabbim hepimize saglıklı evlat nasip etsin.selvicim çok geçmiş olsun.sonradan ögrendim ben..rabbim saglıklı evlak nasip etsin yeniden.:))
Bende dogumdan sonra başlamıştı hemen hemen 1 sene sürmüştü.şimdi sorun yok çok şükür inşallah seninde uzun sürmez canım.gacılar yaw bişi sorucam size özellikle evliliği 2 yıldan fazla olanlara cinsel isteğinizin azaldığı ya da tamamen kaybolduğu dönemleriniz oldu mu oldu ise ne kadar sürdü ?
Canım zamanı var demekki,üzme kendini bak benimde 6. denememde olmadı iyice bunalmaya başladımm...slm kızlar
nasılsınız
ben yine adet oldum dün
3 aydır olmadı canım sıkıldı iyice yaaaaaaaaaaaaaaa
günaydınnnn
hdegirmenci senin nicki degiştirelim yaw
soyismini kullanıyon galiba
hem uzun hemde tanıyan cıkabilir.
ben 2 kez degiştirdim nickimi
iyiyim sagol sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?