bebek cinsiyet belirleme..

cnm sıkıntı olup olmadıgını bu hormon testleriyle anlayabilirsin
yumurtaların saat gibi işlese tek ilişkide bile hamile kalırsın.tabi kocanın spermleride iyi olacakk
eşin çinko içiyormu

cnm sıkıntı olup olmadıgını bu hormon testleriyle anlayabilirsin
yumurtaların saat gibi işlese tek ilişkide bile hamile kalırsın.tabi kocanın spermleride iyi olacakk
eşin çinko içiyormu

HAYIR
keçiboynuzu pekmezi veriyorum
her derda deva demiştin :)))

olacak inş.gec olsunn istedigimizden olsun dimi
gamze gelemiyor artık önceki kadar sık:)
demekkii 2 kızıı baya kolaylıyormuşş işleriii
kız olsunda camurdan olsun :)
ay ewet kızlar ya kızlar okula baslayınca kucuklugun hakından gelemıyom yardımm:)))))))))
cnm allah razı olsun ınss hepımızın olur ınan hersey karsılıklı ben sıteye kople dıye edıyom ıns rabbım elımızı bos koymaz cnm
bu msjını görmediydimm
tamam işte dedigim gibiii
senden az bile test istemiş
bu hormnon testini yaptırmak zor degilki
reglinin 2.yada 3.günü gidip kan veriyon hepsi bu
sende armut piş agzıma düş diyon yaw

ewet umutcum ınan sadece kan verıyon gerısıne hepsıne ondan bakıyolar

umut bıseyı beklersen gelmez kız beklemedıgın zaman gelır valla bence sen kalacan gıbı gelıyo bu ay bcmmm

ayy keşke :)))
gurbet midem bulanıyo bacaklarım ağrıyo halsizim ateşim 37 dedi adet oldu
bide ben hiç bişey yok diyomuşum hamile olan benmişim hihoyyyt

naber gamze ????
bakalımkısmet inşallah olacak bi gün dimi ????
rüyanda çok güzelmiş kalbine göre olsun canım
ben neden böyle rüyalar görmüyom yaw

cnm ıns hepımıze amın ınssssssss cnm 3.dede ben hıc goremıyodum ınanırmısın ama bunda gormeye basladım dedım heralde vaktı saatı geldı olacak benınanırım bıde böle seylere ben ıkı kızımıda ruyamda gordum ve dogdugunda kucagıma aldıgımda ılk ruyam eldı dedım aynısı yaaa ruyamdakıyleee ıns bcm senınde ruyalarına gırsın oglusunnnnnnnn

inşallah onlara gerek kalmaz

yok canım henüz günüm gelmedi pazartesi veya salı günü tarihim
bu ayda olmadı gibi geliyorde onun üstüne konuşuyoruz canım
hiç bi belirti yok çünkü

benim son gebeliğimde (erkekti) hiç bir belirti olmadı 4 aya kadar.sadece adet olmuyordum.içini ferah tut.çokta kaptırma tabiki.ama hamile olma ihtimalin yüksek bence.hem belirtiler için daha çok erken değilmi.

benim son gebeliğimde (erkekti) hiç bir belirti olmadı 4 aya kadar.sadece adet olmuyordum.içini ferah tut.çokta kaptırma tabiki.ama hamile olma ihtimalin yüksek bence.hem belirtiler için daha çok erken değilmi.

bakalım canım hayırlısı az kaldı çıkar ortaya evet belirtiler için erken aslında
içime doğan üzerine konuşuyoruz sanırım birde tek ilişki oldu ihtimal az gibi
hayırlısı olsun canım

sen nezaman deneme yapacan

inşallahhhh
şu senin resimdeki gibi olsun yaaaaaa çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…