- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.921
bakalım canım hayırlısı az kaldı çıkar ortaya evet belirtiler için erken aslında
içime doğan üzerine konuşuyoruz sanırım birde tek ilişki oldu ihtimal az gibi
hayırlısı olsun canım
sen nezaman deneme yapacan
ovülasyon testi ne marka aldın ? bi de kaça die sorayımbu ay.son hazırlıkları yapıyorum.ovulasyon testi,yakı aldım.tahlillerimi yaptırdım.ilaçlara başladım.bakalım.görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler.
bu ay.son hazırlıkları yapıyorum.ovulasyon testi,yakı aldım.tahlillerimi yaptırdım.ilaçlara başladım.bakalım.görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler.
ovülasyon testi ne marka aldın ? bi de kaça die sorayım
ha birde benimde hepsi tek ilişkiyle olmuştu.gönlünü ferah tut.
test hangisinden ? ne kadar
zaten tek tesellimiz bu değilmi mevlam neylerse güzel eyler
kiz bende ne gelen var ne giden varrrrrrr bacaklarim agriyor yorgunumm süpriz yapmasin benim sipalar banaaaaaaaa:roflol:ayy keşke :)))
gurbet midem bulanıyo bacaklarım ağrıyo halsizim ateşim 37 dedi adet oldu
bide ben hiç bişey yok diyomuşum hamile olan benmişim hihoyyyt
kiz bende ne gelen var ne giden varrrrrrr bacaklarim agriyor yorgunumm süpriz yapmasin benim sipalar banaaaaaaaa:roflol:
kiz bende ne gelen var ne giden varrrrrrr bacaklarim agriyor yorgunumm süpriz yapmasin benim sipalar banaaaaaaaa:roflol:
umut sen hamilemisim orayı kaçırdım.
yok güzelim henüz değil
ay bende bu kim diyorum bu dahada zormuş be :)))))
gamze nasılsın
biliyom konusmaya sahid oldum canummmmmmmmmevet ben değiştim.yanihd iken himalia oldum. resim güzelmiş
yok anam nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesen tam sökülmedin mi ? :1shok:
zaman her seyin ialci be gulum bekliycemmmmm vallaaaa yaaa delirmemek elde degilllllnasıl yani ?????
ay sen beni kalpten götüren valla :)))
kırmızı kart görmedinmi sen ??? anlatsana yaaaaa
burdayim sen nirdesinnnnnnnGurBET Nere gittin beee
anlamadım benşimdi :))
aynisi bendede var yaa donuyorum rsmen koca kari gibi hirka ya da sabhlikla yatiyorum ben yawwwwwwwwkaydirigubbakcemile3hdegırmencı senmısın canooo ıyıyım sen cnm kızlar cok usuyorumya donuyorum resmen ya acaba neden bılmıyom kan taahlılı verdım belkım kansızmıyım acaba dıye sabahları kac gundur donuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?