bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar
x ve y'yi ayırıp aşılama yapıyorlar mı acaba?

ben garantili olsun istiyorum bir tanıdık üçüncü kızının bekliyor.dün gördüm sanki buruk bir hüzün içindeydi kadıncaız

güzelim neden test yapmıyosun yawwww
kan testi yaptırsana
sen bilirsin işin
anlarsın zaten
CANIM BENIM BURASI TR GIBI EGIL GIBI GIDIP KAN TESTI YAPTIRAM VALLA ZOR BIR IS doktor zaten 45 dak uzaktaaaaaaa bekliycem caresi yok ayin 4. ne randevu aldim ertesi gun de feyza bacim doguruyor

CANIM BENIM BURASI TR GIBI EGIL GIBI GIDIP KAN TESTI YAPTIRAM VALLA ZOR BIR IS doktor zaten 45 dak uzaktaaaaaaa bekliycem caresi yok ayin 4. ne randevu aldim ertesi gun de feyza bacim doguruyor

anladım canım
hadi hayırlısı
ama ayın 4'üne kadar bekleyecekmiyiz yaaaa(
normal test yap

kızlar az önce annesinin yanında zeka özürlü bir kız çocuğu gördüm.ve kendi kendime çok kızdım. isteyerek yada istemeyerek söylediğim yanlış sözler için rabbim beni affetsin.belkide bu rabbimden bir işaret bana.birazda bazı şeylerin peşine düşmemek lazım.bu sıralar istediğim şeylerin olmaması beni üzdü.insan üzülüyor.ama sağlık olsun ne yapalım.vardır bundada bir hayır.ben rabbime sığınıyorum.çok şükür ki sığınacak bir rabbimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…