- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.941
yok ya nerdeeeeeeee kahverengi akinti oda gunde br sefer geliiiiiiGurbet normal adetgibi olmadınmı ???
yok ya nerdeeeeeeee kahverengi akinti oda gunde br sefer geliiiiii
CANIM BENIM BURASI TR GIBI EGIL GIBI GIDIP KAN TESTI YAPTIRAM VALLA ZOR BIR IS doktor zaten 45 dak uzaktaaaaaaa bekliycem caresi yok ayin 4. ne randevu aldim ertesi gun de feyza bacim doguruyorgüzelim neden test yapmıyosun yawwww
kan testi yaptırsana
sen bilirsin işin
anlarsın zaten
CANIM BENIM BURASI TR GIBI EGIL GIBI GIDIP KAN TESTI YAPTIRAM VALLA ZOR BIR IS doktor zaten 45 dak uzaktaaaaaaa bekliycem caresi yok ayin 4. ne randevu aldim ertesi gun de feyza bacim doguruyor
belli olmaz ya gulum belki de adet se fazlalasirrr bakalim devami gelecekmii kesilirse pazartesi falan test yaparimmmmmmmanladım canım
hadi hayırlısı
ama ayın 4'üne kadar bekleyecekmiyiz yaaaa(
normal test yap
yok ya nerdeeeeeeee kahverengi akinti oda gunde br sefer geliiiiii
bizim mahallede bir kadinda adet gununde 10 gun leke gelmis kahverengi ve simdi 15 haftalik hamile oglu olacak bana hamis olabilin deyisen hamilesin.
yapma be gulum yumurtayi mi yakalamiyorsun yoksa yaaya kaç ay dene dene boş olunca canım çok sıkkın gurbet .
belli olmaz ya gulum belki de adet se fazlalasirrr bakalim devami gelecekmii kesilirse pazartesi falan test yaparimmmmmmm
slm gurbet güzeli ne yazıyım bacım anlamadım
geçmişi okuyodumda
burdayım kızzzzzz
hah iyi bir an kendimi yanliz hissetim yaaa ne edicem bilmiyorummmmm :1shok:öğlen arası yoktum.gelinceye kadar yazdıklarınızı okuyorum.
bakalim bekliycem gulum yaaaaabencede hamilesinnnn:CüvCüv:
en azından 1 kişi olsun bu ay :)))
yapma be gulum yumurtayi mi yakalamiyorsun yoksa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?