- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.961
canim rabbim bizden herseyi iyi biliyorrr hangisi hayirli ise onu versinnn hayirsiz olacaksa olmasin daha iyiiiiiiikızlar az önce annesinin yanında zeka özürlü bir kız çocuğu gördüm.ve kendi kendime çok kızdım. isteyerek yada istemeyerek söylediğim yanlış sözler için rabbim beni affetsin.belkide bu rabbimden bir işaret bana.birazda bazı şeylerin peşine düşmemek lazım.bu sıralar istediğim şeylerin olmaması beni üzdü.insan üzülüyor.ama sağlık olsun ne yapalım.vardır bundada bir hayır.ben rabbime sığınıyorum.çok şükür ki sığınacak bir rabbimiz var.
hah iyi bir an kendimi yanliz hissetim yaaa ne edicem bilmiyorummmmm :1shok:
sen ne edin akintin falan varmi kizzzzzzzbenşmkilerde yok kız :)))
kızlar az önce annesinin yanında zeka özürlü bir kız çocuğu gördüm.ve kendi kendime çok kızdım. isteyerek yada istemeyerek söylediğim yanlış sözler için rabbim beni affetsin.belkide bu rabbimden bir işaret bana.birazda bazı şeylerin peşine düşmemek lazım.bu sıralar istediğim şeylerin olmaması beni üzdü.insan üzülüyor.ama sağlık olsun ne yapalım.vardır bundada bir hayır.ben rabbime sığınıyorum.çok şükür ki sığınacak bir rabbimiz var.
nasıl öğrendin peki 10 yada 11 olduğunu ??? acaba bendemi önce yumurtluyomsanırım yumurtayı yakalayamıyorum. çünkü siklus aralıklarım 28-30 gün . normalinde 14 - 16. günler yumurtlamam gerekiyor. bende ne yazıkki geçen ay öğrendim ki adetimin 10 ya da 11. günü yumrtluyomuşum . yani 14 - 16 . günlerdeki denemeler hep boşmuşş. umarım kasım, aralık , ocakta dileğim olur , bu arada yeni birşey öğrenirseniz lütfen bana da yollayın özelden. beni unutmayın .
sen ne edin akintin falan varmi kizzzzzzz
byyyyyykızlar benim çıkmam gerekiyo
çok az bir vaktim vardı kusura bakmayın elaraya selam
elara banada bioritme bak bacım ekim ayı için
byyyyyyyy
cani hemen adet bitimide yumurtlayabiliyorsun yada adete yakinda oratasinda yumurtlayacan diye bisey yokkkkkksanırım yumurtayı yakalayamıyorum. çünkü siklus aralıklarım 28-30 gün . normalinde 14 - 16. günler yumurtlamam gerekiyor. bende ne yazıkki geçen ay öğrendim ki adetimin 10 ya da 11. günü yumrtluyomuşum . yani 14 - 16 . günlerdeki denemeler hep boşmuşş. umarım kasım, aralık , ocakta dileğim olur , bu arada yeni birşey öğrenirseniz lütfen bana da yollayın özelden. beni unutmayın .
normal derken nasil yani pazartesi test yaparsin bakalimmmmmm:lepi:yok kız aynı benim normal akıntılar
benim arılar boş galiba :)))
byyyyyy
cani hemen adet bitimide yumurtlayabiliyorsun yada adete yakinda oratasinda yumurtlayacan diye bisey yokkkkkk
normal derken nasil yani pazartesi test yaparsin bakalimmmmmm:lepi:
anam ben buna bayildimmm yawwlmaz::roflol:
umut11 geçen ay başka bir doktora gittim . daha önce normal ultrasonla yumurtama bakılıyordu , bu gittiğim doktor vaginal ultrasonla baktı ve öyle öğrendik.
sen kaç aydır deniyosun umut
yumrtanın büyüklüğünde sorun varmıydı peki?
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.geçmişi okudum biraz.ne çok şey biliyosunuz.ben çok cahil kalmışım bu konularda.bende heveslendim şimdi.1 ay falan bekliyim bari denemek için nerdeyse başlıyodum bişey bilmeden.biz tedbirimizi alalımda Allah isterse zaten olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?