bebek cinsiyet belirleme..

canim rabbim bizden herseyi iyi biliyorrr hangisi hayirli ise onu versinnn hayirsiz olacaksa olmasin daha iyiiiiiii

bak işte sana anlatmak istediğim buydu
kendin farketmen çok güzel
allah hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin hepimize

kızlar benim çıkmam gerekiyo
çok az bir vaktim vardı kusura bakmayın elaraya selam
elara banada bioritme bak bacım ekim ayı için
byyyyyyyy

sanırım yumurtayı yakalayamıyorum. çünkü siklus aralıklarım 28-30 gün . normalinde 14 - 16. günler yumurtlamam gerekiyor. bende ne yazıkki geçen ay öğrendim ki adetimin 10 ya da 11. günü yumrtluyomuşum . yani 14 - 16 . günlerdeki denemeler hep boşmuşş. umarım kasım, aralık , ocakta dileğim olur , bu arada yeni birşey öğrenirseniz lütfen bana da yollayın özelden. beni unutmayın .

nasıl öğrendin peki 10 yada 11 olduğunu ??? acaba bendemi önce yumurtluyom ((

sen ne edin akintin falan varmi kizzzzzzz

yok kız aynı benim normal akıntılar
benim arılar boş galiba :)))

kızlar benim çıkmam gerekiyo
çok az bir vaktim vardı kusura bakmayın elaraya selam
elara banada bioritme bak bacım ekim ayı için
byyyyyyyy
byyyyyy
cani hemen adet bitimide yumurtlayabiliyorsun yada adete yakinda oratasinda yumurtlayacan diye bisey yokkkkkk
yok kız aynı benim normal akıntılar
benim arılar boş galiba :)))
normal derken nasil yani pazartesi test yaparsin bakalimmmmmm:lepi:

byyyyyy

cani hemen adet bitimide yumurtlayabiliyorsun yada adete yakinda oratasinda yumurtlayacan diye bisey yokkkkkk

normal derken nasil yani pazartesi test yaparsin bakalimmmmmm:lepi:

güzelim zaten ya pazartesi yada salı günüm benim
pztesi test yapmama gerek yok çaramba olmazsam işlem taamam :)

yumrtanın büyüklüğünde sorun varmıydı peki?

bilmem bişey demediler
hepside herhangi bi sorun yok yarın çatlar 2 gün sonrra çatlar gibi cevap verdiler demekki yeterli büyüklükteydi
sadece bu ay gittiğimde yumurta kayıptı :)))
oda sanırım çatlamış galiba gibi ilginç bişey söyledi akşamda deneme yaptık bakalım hayırlısı artık :))

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.geçmişi okudum biraz.ne çok şey biliyosunuz.ben çok cahil kalmışım bu konularda.bende heveslendim şimdi.1 ay falan bekliyim bari denemek için nerdeyse başlıyodum bişey bilmeden.biz tedbirimizi alalımda Allah isterse zaten olur.

hakkinda ne hayirli ise Rabbim onu versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…