- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.081
bu arada özelden yazdım ama mesaj sayım az olduğu için yollamadı..kusura bakmayın burdan yazmak durumunda kaldım elara..
ıyı aksamlar kızlar hazekcım okuyosan sorun yok cnm ya ınan elarada kötu amaclı demedıgıne emın nolur senınde ıhtıyacın var bılıyom cnm aynıyız cunku senle ya sen aktıf katıl ınan sanada yollar.... zaten okuduysan var cnm burda yazmalarımızda
viyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne firtinalar kopmus yine burada yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
yyaaaaa siz elaranin dedigine bakmayin ne iyi yurekli bir kardesimizdir cogu insan alacagini aldi gittii bir daha ugramadi o yuzden dedi buna einim kimseyi kirmak istemedi elarama.s.
yok be tatlım ya fırtına kopacak bır durum yok erkek bebısten kaynaklanan bır heyecan var dıyelım
Allah yardımcın olsunn.dogum ve ölüm saati şaşmazmış.demekki daha zamanı gelmedii
hakkında hayırlısı olsun inş
yumurtlama zamanı hamile kalma şansı daha yüksek biliyorsun
yum zamanını belirliyebiliyormusun? doktormu sölüyor yoksa keninmi anlıyorsun
bide akıntı durumun nasıl
bugün bi arakadaşıma gittim cnm
1 kızı vardı oglu olduu 2 ay öncee
hemen ne uygulamış diye sorcan sormadan ben söleyim
tek ilişki ve o muhammed ismini yazıp yutmuş bu kadarr
günaydın kızlarrrr kimse var mııııı_?
elara muhammed nasıl yazılıp yutuluyor sadece bi kağıda yazıp yutup ilişkiyemi giricez yoksa başka bir şekilde mi açıklarmısın canım yaaa
gunaydınnnnfhnna ıns ruyandakı cıkar cnm rabbım ruyanı mubarek etsın ınskızlar günaydın bir rüya gördüm dün gece ama tabirini bulamıyorum.hastaneye gidip kendi başıma doğuruyorum ama sonra yatağın üstünde bebeğim var ya benim kızımmı oğlummu oldu acaba deyip kudağı açıp bakıyorum bebeğin çükünü kaydirigubbakcemile3 görüyorum erkekmiş.çüküde öyle küçük değildi.rüyayla ilgili en çok hatırladığım kundağı açıp cinsiyetine baktığım an.sağlıklı görünüyordu bebek.ama yüzünü hatırlamıyorum fazla.sizce bu rüyanın tabiri nedir.çatlıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?