bebek cinsiyet belirleme..

ıyı aksamlar kızlar hazekcım okuyosan sorun yok cnm ya ınan elarada kötu amaclı demedıgıne emın nolur senınde ıhtıyacın var bılıyom cnm aynıyız cunku senle ya sen aktıf katıl ınan sanada yollar.... zaten okuduysan var cnm burda yazmalarımızda

bu arada özelden yazdım ama mesaj sayım az olduğu için yollamadı..kusura bakmayın burdan yazmak durumunda kaldım elara..

cnm bende yeniyim belli bir emek ve zaman vererek duyduklarını gördüklerini yazıp paylaşmışlar yeni gelenlerinde illaki bazı öğrendikleri ufakta olsa birşeyler vardır diye takip edip paylaşmalarını istemişdir haklı olarak alınma bence benimde 1 kıızm var allahımin izniyle 1 kaç sene sonra bir bebek daha isterim oğlan olursa sevinirim burda paylaşılanların coğu zaten cinsiyet belirleme diye googleye yazarsan orda verilen bir kaç ip ucu var zaten
erkek bebekte= kadının önce b..... ve alkalı ortam sağlayarak derin ilişkiyle spermlerin derinllere ulaşması potasyum ve sodyum ağırlıklı beslenmesi tuzlu yiyecekler ovulasyondan bir kaç gün sonra tek ilişkiye girmek gibi vs...
kız bebek için=süt ürünleri ağırlıklı magnezyum kalciyum ağırlıklı ürünler kadının isteksiz olmalı ve erkek önce b......derin olmayan bir ilişki veovülasyondan 10 gün önce coklu bir ilişki vs....bilimsel olarak olanlar bunlar burda bazı işte deneyimlerde anlatılarak paylaşılıyor takip etmek lazım işte günlük duyulanlar nelermiş diye seninde duyduklarını bildiklerini paylaşman istenmiş cnm ok:1hug:a.s.

arkadasım kesınlıkle kotu amaclı oldugu ıcın soylemedım ıste ınsan bırseylere heveslenınce ne bıleyım bıran once anlayım ogreneyım bırseyler yapayım dıye heveslenıyo
tabıkı bellı bır emek var saygı duymak gerekır

viyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne firtinalar kopmus yine burada yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

a.s.

yok be tatlım ya fırtına kopacak bır durum yok erkek bebısten kaynaklanan bır heyecan var dıyelım
yyaaaaa siz elaranin dedigine bakmayin ne iyi yurekli bir kardesimizdir cogu insan alacagini aldi gittii bir daha ugramadi o yuzden dedi buna einim kimseyi kirmak istemedi elaram

hazek benim o acıklamam sana istinaden degildi.buraya yazmasanda göz aşinalıgım var sana.ve yöntemleri yollıcam kişielrin en başında geliyorsun bunu bil.cünkü 3 kızın var.senin ne durumda oldugunu tahmin etmek zor degil.benim vicdanım el vermez zaten senden bilgi saklamayı.
gecen gün berrayada söledigim gibi flashda kayıtlı bilgiler ve onları tekrar toparlamam lazım.1-2 güne toparlar yollarım.yeni bilgiler eklenecek cünkü.
yazdıgın yorum gereksizdi.

ubicam ilk mesajın bile ofsayttı.uzun zamandır araştırıyorum diyorsun araştırdıklarını bizimle paylaşmadan öneri istiyorsun bizdenn
sence bu ne kadar dogru sölermisin????

fırsat buldukca okursun sayfaları arada bi slm verirrsin takıldıgın yerdede soru sorarsın yardımcı oluruz her konuda
ama daha yeni gelmişin bişiler bilmene ragmen daha bizle bişi paylaşmadan bizden öneri bekliyon.
kusura bakma ben bu tarz insanlara karşı iyi niyet besleyemiyorum
yazıdıgım mesajı sen ve özelden onlarca msj atanlar üstlerine alınabilirler

yorumları okuyanda beni bilgi cimrisi biri sanar
benim bu sayfayı acma gayem zaten bildiklerimi insanlarla paylaşmaktı
bu topigin ilk sayfasında bütün yöntemler yazıyordu.aylarca kaldıı herkes aldı alacagınıı
sonrasında başka forum sitelerine kopy yapıldıgını görünce mecburen sildimm ilk sayfayı
aktif arkadaşlara özelden gönderiyorum buldugum şeylerii.bu kadarınada hakkım oldugunu düşünüyorum
kimsenin kırılmaya gücenmeye hakkı yok

hiç dikkat etmiyorum ben yumurtlamaya falan belkide ondan olmuyo..5 yıllık evliyiz birde ilişki sıklığıda az oluyo..mesela bu ay adetin 9.11.14. günleri oldu ...gün aşırı deniyeceğim diyorum olmuyo...kızımda çok yaramaz bizde hal bırakmıyo..
bu ay adetim bitsin yumurta takibi yapmasını isteyeceğim doktorumundan..yumurtalamayı belirlemek için testler falanda almadım kaç aydır...birazda akışına bıraktım...ama şu 2 ay doktordan takip isteyeceğim..olmazsada korunmaya başlayacağım..2011 şubatta tekrar başlayacağım..kasım aralık ocak da hamile kalınca doğum yaza rastlıyo ...bende öğretmenim yazın bana zaten tatil..doğum iznim yaza gelsin istemiyorum...

kızlar günaydın bir rüya gördüm dün gece ama tabirini bulamıyorum.hastaneye gidip kendi başıma doğuruyorum ama sonra yatağın üstünde bebeğim var ya benim kızımmı oğlummu oldu acaba deyip kudağı açıp bakıyorum bebeğin çükünü kaydirigubbakcemile3 görüyorum erkekmiş.çüküde öyle küçük değildi.rüyayla ilgili en çok hatırladığım kundağı açıp cinsiyetine baktığım an.sağlıklı görünüyordu bebek.ama yüzünü hatırlamıyorum fazla.sizce bu rüyanın tabiri nedir.çatlıycam.

günaydın kızlarrrr kimse var mııııı_?

bugün bi arakadaşıma gittim cnm
1 kızı vardı oglu olduu 2 ay öncee
hemen ne uygulamış diye sorcan sormadan ben söleyim
tek ilişki ve o muhammed ismini yazıp yutmuş bu kadarr

elara muhammed nasıl yazılıp yutuluyor sadece bi kağıda yazıp yutup ilişkiyemi giricez yoksa başka bir şekilde mi açıklarmısın canım yaaa

günaydın kızlarrrr kimse var mııııı_?

elara muhammed nasıl yazılıp yutuluyor sadece bi kağıda yazıp yutup ilişkiyemi giricez yoksa başka bir şekilde mi açıklarmısın canım yaaa

küçücük kağıtlara 40 tane yazıyosun hergün bitane içiyosun canım

gunaydınnnnfhnna ıns ruyandakı cıkar cnm rabbım ruyanı mubarek etsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…