- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.101
günaydınnn
fhna rüyan hayır olsun inşallahh.rüya tabirini burda bi arkadaş güzel yapıyordu ama kim hatırlayamadımmm
kızları babasıyla yolluyorum ıkı gundur rahatım cnm:)))
ben 5 senedrı böleyım cnm bızım pılot okul sabahcı oglencı yoksabah 9.00 ogleden sonra 2.30da cıkıyolarokul zor yaaaaa
biz geçen senede sabahçıydık
bu sene öğlenci olacaktık tadilat varmış biz yine sabahçıyız
kuzumu yataktan zor kaldırıyorum :))
berra ,ezel,hazek,semraogretmen,senecihan
size yöntemelri yolladım.kontol edin gelmeyen varsa sölesinn.
toplam 5 mesaj yollıcam.kontorl edersiniz .eksik gelenler sölesin
şuan 1 tanesini yoladım.hepsi sıgmıyor sayfaya.
mesaj sürem bitince digerelrinide yollarım
başka kim vardı?
ewet cnm benımkıde oyun oynuyo legolarla bırazdaha oynasın bende uyutup baslayacam ınssaynen gamzeee benim işde cokkkkk
kızım kayyu izlerken girdim nete .bitince temizlik yapcammm
ben 5 senedrı böleyım cnm bızım pılot okul sabahcı oglencı yoksabah 9.00 ogleden sonra 2.30da cıkıyolar
bennnnnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
günaydınlar canlarımm
oh be artıkk okuyabiliyorum sizleriii
ben gidip yatiyom kizlarrrrrr yusuf butun gece beni uyutmadi simdide erkenden hortladi callio izliyor yatcam ben yatabilirsemmmmmm
alkisalkisalkisben bu cocuklarda kabahat bulmam acaıkcası
cocugu evde ailesi yetiştirir ,okulda ögretmeni egitir
bunlardan biri eksik olursa cocuk zararlı hale gelebilir.kız yada erkek cocuk farktemiyor bu tip konularda
yazdığına en güzel örnek benim aslında bende topikte yenilerdenim ve girmeye başladığımda hiç bir şey bilmiyordumslm birkaç gün önce yöntemleri yazarmısınız demiştim bende..sanırım lafınız banada olmuş....bu yazılarınız çok üzücü...bu yazınıza çok kırıldım...
işte bölee araştırmacı olan ve gecmişi okuyanlara karşı sempatim var
millet geliyor hiç bişi okuyup
etmeden, ee bize yöntemleri yollaaa .tmm yolayımda emeksiz yemek olurmu yaw
iyi akşamlar...
ben aylardır araştırıyorum..belki bu sayfalardanda çok okudum ama forma dikkat etmeden her nerede aradığım bilgi varsa okudum bilgilendim..bu forumu keşfettikten sonrada günlerdir geçmişe göz attım..geçmiş konular çok dağınık haliyle bir araya getirincede insanın kafası karışıyor...arada sohbetlerde olduğu için doğal olarak..ben yüzeysel amaçlı yöntemler istedim ve cevabımı aldım teşekkürler elara hanım...siz yeni katılan arkadaşlara böylemi davranıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?