bebek cinsiyet belirleme..

berra ,ezel,hazek,semraogretmen,senecihan

size yöntemelri yolladım.kontol edin gelmeyen varsa sölesinn.
toplam 5 mesaj yollıcam.kontorl edersiniz .eksik gelenler sölesin
şuan 1 tanesini yoladım.hepsi sıgmıyor sayfaya.
mesaj sürem bitince digerelrinide yollarım
başka kim vardı?

bennnnnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben gidip yatiyom kizlarrrrrr yusuf butun gece beni uyutmadi simdide erkenden hortladi callio izliyor yatcam ben yatabilirsemmmmmm

ben bu cocuklarda kabahat bulmam acaıkcası
cocugu evde ailesi yetiştirir ,okulda ögretmeni egitir
bunlardan biri eksik olursa cocuk zararlı hale gelebilir.kız yada erkek cocuk farktemiyor bu tip konularda
alkisalkisalkis

yazdığına en güzel örnek benim aslında bende topikte yenilerdenim ve girmeye başladığımda hiç bir şey bilmiyordum
önce az biraz geçmişi okudum henüz başlarda gurbet güzelinin namazı var zaten onu kendim buldum not aldım
sonra konuşmalar esnasında da yeni bilgiler veriliyor onları not aldım derken....
elara çok kısa bi süre sonra tüm bildiklerini kendiliğinden msjla gönderdi
sen şimdi tanımadığın için ön yargı ile yaklaşmışsın ama burda belkide biraz empati kurmak gerekli die düşünüyorum
elaranın ciddi emeği var gerçekten biriktirdiklerini şak die vermeden biraz aktif olmayı beklemesini çok görmemek lazım.
sende topikte kalıcı olursan şayet, yukarıdaki yazdığından çok daha farklı olduğunu göreceksin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…