- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.061
elara ben 9 ayda çok sıkıntı yaşadım..prolaktin yüksekti sütüm geliyodu kesilsin diye 2 ay ilaç kullandım..sonra gittim doktora kist oluşmuş 3 aydır da onun ilaç kullandım bitti bu ay...şimdi haftaya doktora gidicem.anlayacağın bir nevi doktor kontrolündeyim....kısmet .. Allah ol demeden olmuyo...
elaracım baya bi okudum yazılanları sen ne çok biliyon ya.ben ne yapiyim şimdi.biraz bekliyim diyorum diyet,ph lı su falan bişeylar okudum.dur yarın önce suyu değiştirmekle başlıyım ben.doktora mı gidiyim bi sürü şey okudum hangisinden başlıyım bilmemki.görüyomusun hiç aklımda yokken 2 günde sardı beni bu oğlan işi.
arkadaşlar bu yıl 1.sınıf okutuyorum ve 2 öğrencimi rehberlik servisine göndericem çünkü çocukların hareketlerinden belli oluyo sıkıntılı oldukları...arkadaşlar 2 side erkkek...burada genelde erkek çocuk isteniyoya.Allah hepinize sağlıklı sıhatli erkek evlat versin..bugün o çocukların ailelerini düşündüm..Alah sabır versin..
ıs hamıssındır ablam ya ınsssssss rabbım gonlundekılerı versın aminnnnnnnnnnn....ayyy gülmekten öldümmmmmmmmmmm yaaaaaaaa gidem uzanam ben malum ne oldugu belli degil adetmi bebekmiiiiisempatiksalakcinni
cnm ıns gonlundekı olur ınsssss ınan aynıyız senle benımde 3 kızım var ama cok ıstıyorum oglusumun olmasını rabbım ıns verecek 70 yasınıde ılk defa duydum okuyalım cnm hemen sagol allah razı olsun cnmslm kızlar..aylardır çok araştırma yaptım bu konuda kendimdeki tüm değişikliklerin payının çok büyük olduğunu gördüm..2 tane kızım var ilk bebeğimde rabbime çok yalvardım kız olsun diye rabbimde gönlüme göre verdi.2. de ise gene rabbime bıraktım ne olursa dedim oda kız oldu gene çok memnun oldum erkek çocuklarına çok zafım yoktu..ama artık olmadığı içinmidir nedir birde oğlum olsun istiyorum..inş..kızlarımdaki ilişkileri hatırlıyorum çok sık ilişki olurdu...ben hep adetin 14. günü yumurtlamam olur sanırdım araştırmalarım sonucunda adetim 31 gün sürüyor ve doğal olarakta hesaplayınca 17 gün yumurtlamam oluyor..bu ay denedim bekledim ve o gün değişiklikler yaşadım..aynı zamanda her ay bende olan değişiklikleri farketmezdim..şimdi neler olduğunu anlıyorum yumurtladıktan sonra..ben o günlerde balon gibi şişiyorum özellikle karnım her ay bu günlerde sanki bağırsak ağrısı gibi bir sıkıntı yaşıyordum ve sol kasığımdada her ay yanma olur meğersem yumurtlamanın olduğu yerde böyle sıkıntılar olurmuş..birde ayın 17. de elde uzayan akıntım oldu daha evvel olurdu hatta dr.gittim 2 sefer ve çok temiz çıkıyordu meğersem yumurtlama zamanında olurmuş bunuda tespit etmiş oldum..yani anlıyacağınız ben yumurtlama olduktan sonra son adete 15 gün kala karnım göğsüm hamile gibi şişiyor...bu tespitlerden sonra ekim ayı yumurtlama takibi yapıp allahın izni ile o günde tek bir ilişki denemek istiyorum kısmet bakalım ne olcak..bu arada alkalisi 8.2 olan su içiyoruz eşimle kızlarım olmadan önce tussuz yiyen ben şimdi tuzlu yemeye başladım buradanda anlaşılırki tuzun etkisi büyük..birde çin takviminde 2 kızımda tutuyor..şimdi ise baktığımda ekim ayında erkek gözüküyor..hayırlısı ile hep birlikte bekleyelim arkadaşlar sonuç ve teoriler doğru çıkıcakmı...bu arada bazı okuduğum ve kesinlikle inadığım dualar var ...rabbim isterse vericek vermez ise 3. kızada razıyım meleklerimi üçlemiş olcağım ve son hakkım olduğu içinde birdaha demeyeceğim...kızlarıda çokkk seviyorummm .eşim beni bunaltan birisi değil çok şükür ama sırf ona bu duyguyu tattırmak için istiyorum..evliliğide hiçbirşeyime hayır demedi eşim sağolsun..bu konuda bunaltmadıda ama gönlünde bana demesede yatıyordur bir erkek evlat allah onun yüzüne baksın inş..allah hepimize sağlıklı imanlı ve hayırlı olan erkek evlat versin...biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar ama umarım kendinizdende birşeyler yakalamışınızdır..hepinizi öptüm..
bizeb yokmu.
arkadaşlar bu yıl 1.sınıf okutuyorum ve 2 öğrencimi rehberlik servisine göndericem çünkü çocukların hareketlerinden belli oluyo sıkıntılı oldukları...arkadaşlar 2 side erkkek...burada genelde erkek çocuk isteniyoya.Allah hepinize sağlıklı sıhatli erkek evlat versin..bugün o çocukların ailelerini düşündüm..Alah sabır versin..
valla gamzeee benimde cok canım kahve cekti yaaa
akşam kesin yapcamm bendee.yoksa bitarafım şişecekk
Sağol elara bekliyorum bu arada bende araştırmaya devam ederim bi yandan.
Şimdi çıkmam gerekiyor.1 2 saat sonra tekrar başlarım artık geçmişi okumaya oku oku bitmiyor.iyi akşamlar
aynen valla cnm yaaaaaaaaaa kesın yapcam bol köpuklu:)))))sen naptın bugun gorusemedık
cocukların ödevlerınden pek gıremıyom gun ıcı artık bu aralar
bugün bi arakadaşıma gittim cnm
1 kızı vardı oglu olduu 2 ay öncee
hemen ne uygulamış diye sorcan sormadan ben söleyim
tek ilişki ve o muhammed ismini yazıp yutmuş bu kadarr
demı cnm ya bız cokmu ırdelıyoruz acaba ya massallah ne guzel ıste mevlam nasıp etmıs ıns darısı bıze olsun cnm
he bu arada cokda guldum heeeeeee ben sormadan cevaplamıssın artık sorcagımı bılıyosunya bcmmmmm tskler:)))))))))))))))))))
hehe artık tanıyoz biribirimizi.kardeş gibi oldukkk
bugün bi arakadaşıma gittim cnm
1 kızı vardı oglu olduu 2 ay öncee
hemen ne uygulamış diye sorcan sormadan ben söleyim
tek ilişki ve o muhammed ismini yazıp yutmuş bu kadarr
işte bölee araştırmacı olan ve gecmişi okuyanlara karşı sempatim var
millet geliyor hiç bişi okuyup
etmeden, ee bize yöntemleri yollaaa .tmm yolayımda emeksiz yemek olurmu yaw
iyi akşamlar
heeeee biraz muziplik yapiyom ne deyim sikilmistimm heeeeegurbetcimmm bugün harika resimelr koymuşsunn cok güldüm 2 tanesine:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?