bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar bu yıl 1.sınıf okutuyorum ve 2 öğrencimi rehberlik servisine göndericem çünkü çocukların hareketlerinden belli oluyo sıkıntılı oldukları...arkadaşlar 2 side erkkek...burada genelde erkek çocuk isteniyoya.Allah hepinize sağlıklı sıhatli erkek evlat versin..bugün o çocukların ailelerini düşündüm..Alah sabır versin..

Allah yardımcın olsunn.dogum ve ölüm saati şaşmazmış.demekki daha zamanı gelmedii
hakkında hayırlısı olsun inş
yumurtlama zamanı hamile kalma şansı daha yüksek biliyorsun
yum zamanını belirliyebiliyormusun? doktormu sölüyor yoksa keninmi anlıyorsun
bide akıntı durumun nasıl

edit butonunu bekliyorum o gelsin ilk sayafadaki listeye isimleriniz eklicem
sonrasında bendeki yöntemleri yolarım size ,aklınıza yatanları uygularsınız takdiri Allaha bırakırsınız.O ol demeden bişi olmuyor

ben bu cocuklarda kabahat bulmam acaıkcası
cocugu evde ailesi yetiştirir ,okulda ögretmeni egitir
bunlardan biri eksik olursa cocuk zararlı hale gelebilir.kız yada erkek cocuk farktemiyor bu tip konularda

ayyy gülmekten öldümmmmmmmmmmm yaaaaaaaa gidem uzanam ben malum ne oldugu belli degil adetmi bebekmiiiiisempatiksalakcinni
ıs hamıssındır ablam ya ınsssssss rabbım gonlundekılerı versın aminnnnnnnnnnn....
cnm ıns gonlundekı olur ınsssss ınan aynıyız senle benımde 3 kızım var ama cok ıstıyorum oglusumun olmasını rabbım ıns verecek 70 yasınıde ılk defa duydum okuyalım cnm hemen sagol allah razı olsun cnm

valla ya superrr aksama kocısle karsılıklı yapayımda ıcek:)))))) super

çok doğru söylüyosun hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inşallah.hiçbişeyin garantisi yok tabi Allah istemezse olmaz.İşte sonradan keşke şunuda yapsaydım falan dememek için deniyoruz işte bazı şeyleri.Allahtan gelene lafımız yok tabiki.benimde 2 kızım var oğlan olmasada olur olsada hayırlısıyla iyi olur gibi geliyo.bu sefer bişeyler daha denemek istiyorum açıkçası.olursa olur olmazsa kızkıza takılırız bizde.:dance:

Sağol elara bekliyorum bu arada bende araştırmaya devam ederim bi yandan.
Şimdi çıkmam gerekiyor.1 2 saat sonra tekrar başlarım artık geçmişi okumaya oku oku bitmiyor.iyi akşamlar

Sağol elara bekliyorum bu arada bende araştırmaya devam ederim bi yandan.
Şimdi çıkmam gerekiyor.1 2 saat sonra tekrar başlarım artık geçmişi okumaya oku oku bitmiyor.iyi akşamlar

işte bölee araştırmacı olan ve gecmişi okuyanlara karşı sempatim var
millet geliyor hiç bişi okuyup
etmeden, ee bize yöntemleri yollaaa .tmm yolayımda emeksiz yemek olurmu yaw
iyi akşamlar

aynen valla cnm yaaaaaaaaaa kesın yapcam bol köpuklu:)))))sen naptın bugun gorusemedık
cocukların ödevlerınden pek gıremıyom gun ıcı artık bu aralar

bugün bi arakadaşıma gittim cnm
1 kızı vardı oglu olduu 2 ay öncee
hemen ne uygulamış diye sorcan sormadan ben söleyim
tek ilişki ve o muhammed ismini yazıp yutmuş bu kadarr

bugün bi arakadaşıma gittim cnm
1 kızı vardı oglu olduu 2 ay öncee
hemen ne uygulamış diye sorcan sormadan ben söleyim
tek ilişki ve o muhammed ismini yazıp yutmuş bu kadarr

merhaba kızlar bende geçmişi hatim etmeye başladım:lepi:banada bilimsel olarak yumurtlama günşerinnde yapılan tek bilektelik ve dua mantıklı geldi rus cin takvimi bilmiyorum doğruluğu cok yok gibi görümcemin 2 kızız var cin takviminde oğlan cıkıyor ama bioritimde mantıklımı bilmiyrum ben daha 1 sene beklemeyi düşünüyorumm ama burdan takip etcem hamilelikleri ve neler uyguladıklarını
burdada oğlan cocuğa cok meraklılar genelde eerkek isimleri ibrahim o da Urfa ya balıklıgöle gidip hz İbrahim DUALAR EDİLİYOR ONUN İNANCIDA COK FAZLA BURDA DUA EDİP OĞLU OLANLARDA İSİMLERİNİ İBRAHİM KOYUYOR GENELDE işte bööyle

bcm arastırmıs heralde arkadasında bılıyomu yoksa burayı anam hele ben pek cahılmısım yaaaaaaaaaaa kızlarım oldugu ıcın ınan demıyom en azında ugrasırdım olmadıysa olmadı derdım demı ama(((((((((8

iyi akşamlar

haklısınız ozur dılerım bende sureklı okuyorum ama cocuklar hareketı oldugu ıcın yorum yapamıyorum fırsat buldukca gırıp bakıyorum emegınıze tesekkurler ben 3 tane dogum yaptım ınanın burdakı bılgılerın hıcbırını bılmıyordum aslında o zamanlar belkıde anlamıyodum erkek olmasada olsun nolur kı dıyodum ta kı sagdan soldan esıme calıs calıs damatlara para bırıktır laflarını duyana kadar onun ıcın bırdaha denemeye karar verdım olursa olursa dıyorum cunkı tıroıt hastası oldugum ortaya cıktı hasımatoluymusum falan fılan neyse cok haklısınız sızler emek verıyorsunuz bızlerde armut pıs agzıma dus dıyoruz neyse son olarak RABBIM nasıp ederse kur an hatmetmeye calısıyorum 2 sene once basladım kızlardan fırsat buldukca okuyorum hatım yapanın duası kabul olurmus ınsallah bızlerınde duaları kabul olur ıyı aksamlar

slm birkaç gün önce yöntemleri yazarmısınız demiştim bende..sanırım lafınız banada olmuş....bu yazılarınız çok üzücü...bu yazınıza çok kırıldım...

iyi akşamlar...

ben aylardır araştırıyorum..belki bu sayfalardanda çok okudum ama forma dikkat etmeden her nerede aradığım bilgi varsa okudum bilgilendim..bu forumu keşfettikten sonrada günlerdir geçmişe göz attım..geçmiş konular çok dağınık haliyle bir araya getirincede insanın kafası karışıyor...arada sohbetlerde olduğu için doğal olarak..ben yüzeysel amaçlı yöntemler istedim ve cevabımı aldım teşekkürler elara hanım...siz yeni katılan arkadaşlara böylemi davranıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…