bebek cinsiyet belirleme..

hafta içide müsait olurum ama önceden habarim olursa cumartesileri daha müsaitim.bizim evin yoğun bi trafiği oluyor.ama en uygun cumartesi.

tamam haftaya cumartesi bişi cıkmazsa görüşelim seninle olurmu? yine haberleşiriz bi kac gün öncesinden
usg kagıdınıda getir bide ben bakayım yegenime:)

elaracim aslinda ben hemen istiyorum ama esim kiz cocugunu istedigimi biliyor bazen diyor ya buda erkek olursa allah hayirlisini versin diyor ama gönül tabiki allahim hayirlisini sagliklisini versin ama ben belki yöntemler vardir bir deneyim diyorum belki tutar tutmazsada artik gelinlerim olur

ben bu ayda regi oldum...9.denemede de hayal kırklığına uğradım..ben artık kısır olduğumu düşünüyorum....artık umursamıyorum zaten...bu yıl 1.sınıfı okutuyorum ve onlar beni çok yoruyorlar..belkide sonra hamile kalsam daha iyi...

kesin düşünüyorsan sana bi kac önerim olurr.
sen biraz takıl bu topigee ben unutmayım seni:))
bildigim yöntemeleri yazar yolarım sana.bioritime görede kız günlerini veririm denersinizzz
tabi herşey nasip kısmet.takdir Allahın.

canim insallah olur hayirlisi diyelim adetim geldi bitti hemen sik iliskimi olacak yani yumurtlama olasaya kadar iste bunlari nasil hesaplayacagim falan biraz kafam karisiyor anlatirsan sevinirim bildiklerini belki tutar insallah allah herkezin gönlüne göre saglikli evlatlar versin

benimkideee orucluuuuuuuuuuu yapmaya basladim yemekleri deeee

gurbetcimmm bugün harika resimelr koymuşsunn cok güldüm 2 tanesine:))

cnm sen doktora gitmişmiydin bilmiyorum ama bence gitmelisin.yumurta tembelligi yada tüplerin tıkalı olabilir. proklatinine filanda baktır
eşinin spermleri içinde takviye yada kür yapsan cok ii olur aslında
sen bu tazr şeylere pek sıcak bakmadıgın için sana cok müdehale edemiyorum

elara diğer topiğede yazdım..ultrason kağıtları kızımın odasında ve oda uyuyo...uyansın yükleyeceğim..

tmmm cnm müsait oldugunda yüklersinn.sagol

önce yumurtlama gününü bilmen lazım
yum gününü anlamak içinde bi kac yöntem var.onları daha sonra anlatırım
yum günü belirlediginde o günlerde birliktelik olmıcak.
yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki olacak.yani adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki.yumurtlamadan 3-4.gün öncesine kadar devam
ama şu var regli sonrası yumurtlamadıgından emin olman lazım.
cok detaylı şeyelr bunlar.hemen 1 günde anlatmak ve anlaman zor

genel bilgileri netten bulabilriisn
cinsiyet belirleme yaz google cıkar kabaca acıklamalar
onları ögren iyice
sonrasında ekstra yapman gerekenleri sölerrim ben sana
canim cok sagol senin kac tane cocugun var

2 yaşında 1 kızım var

5 vakit namazını tam kılıyorsun sonra yatsıdan sonra iki rekat da allah rızası için kılıyorsun ben fatihadan sonra ilkinde kafirun ikincide de ihlas okuyorum.allahım sen herşeyi bilirsin ben bilmem .sen sabırlısın ben sabırsızım.bana sabır ver.hayırlı evlatlar ver gibi güzel dualar ediyorum. dualar ediyorum .karnımdakini bana bi seferlik göster allahım ne olacak diyorum.rüyada ne görürsen o çıkıyor.kız ise kız erkek ise erkek.güvenilir birine de yorum yaptırabilirsin.mesela ben.
bnede hamismiyin diyemi yatsam kiiiiiiiiiii

canim allah bagislasin kizini insallah bana da nasip eder kiz sevgisini cok sagol yazdigin icin kac yasindasin nerelisin
hosgeldinnnn kizin olsun insaallahhhhhhhhhhhhhh:ecrin_bebek:

elara ben 9 ayda çok sıkıntı yaşadım..prolaktin yüksekti sütüm geliyodu kesilsin diye 2 ay ilaç kullandım..sonra gittim doktora kist oluşmuş 3 aydır da onun ilaç kullandım bitti bu ay...şimdi haftaya doktora gidicem.anlayacağın bir nevi doktor kontrolündeyim....kısmet .. Allah ol demeden olmuyo...

elaracım baya bi okudum yazılanları sen ne çok biliyon ya.ben ne yapiyim şimdi.biraz bekliyim diyorum diyet,ph lı su falan bişeylar okudum.dur yarın önce suyu değiştirmekle başlıyım ben.doktora mı gidiyim bi sürü şey okudum hangisinden başlıyım bilmemki.görüyomusun hiç aklımda yokken 2 günde sardı beni bu oğlan işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…