- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.041
canlar ben kaçıyorum eşim oruçlu bugün bişiler hazırlıyım
görüşürüz sonra
ben çıkıyorum allaha emanet olun.
hafta içide müsait olurum ama önceden habarim olursa cumartesileri daha müsaitim.bizim evin yoğun bi trafiği oluyor.ama en uygun cumartesi.
benimkideee orucluuuuuuuuuuu yapmaya basladim yemekleri deeeecanlar ben kaçıyorum eşim oruçlu bugün bişiler hazırlıyım
görüşürüz sonra
aaaa cok sevindim yazdigina
elaracim aslinda ben hemen istiyorum ama esim kiz cocugunu istedigimi biliyor bazen diyor ya buda erkek olursa allah hayirlisini versin diyor ama gönül tabiki allahim hayirlisini sagliklisini versin ama ben belki yöntemler vardir bir deneyim diyorum belki tutar tutmazsada artik gelinlerim olur
benimkideee orucluuuuuuuuuuu yapmaya basladim yemekleri deeee
ben bu ayda regi oldum...9.denemede de hayal kırklığına uğradım..ben artık kısır olduğumu düşünüyorum....artık umursamıyorum zaten...bu yıl 1.sınıfı okutuyorum ve onlar beni çok yoruyorlar..belkide sonra hamile kalsam daha iyi...
elara diğer topiğede yazdım..ultrason kağıtları kızımın odasında ve oda uyuyo...uyansın yükleyeceğim..
canim insallah olur hayirlisi diyelim adetim geldi bitti hemen sik iliskimi olacak yani yumurtlama olasaya kadar iste bunlari nasil hesaplayacagim falan biraz kafam karisiyor anlatirsan sevinirim bildiklerini belki tutar insallah allah herkezin gönlüne göre saglikli evlatlar versin
canim cok sagol senin kac tane cocugun var
elaracim bu bioritim nasil bir yöntem merak ettim simdi biraz anlatabilirsen sevinirim
benimde iki tanene oglum var herkezin cocuklarini allah bagislasin.bende cok kiz cocugu istiyorum yine hamile kalmak istiyorum acaba kiz icin nasil yöntemler var ve bu cin takvimi uygulamak dogrumudur bazen tutmuyor diyenler var acaba en etkili yöntem nedir arkadaslar allah herkezin gönlüne göre versin herkez kizi oglani tatsin insallahhh aminnnn...
hosgeldinnnn kizin olsun insaallahhhhhhhhhhhhhh:ecrin_bebek:canim allah bagislasin kizini insallah bana da nasip eder kiz sevgisini cok sagol yazdigin icin kac yasindasin nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?