- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.141
canım o işleri daha iyi beceren himalia ama ama istersen yatarım rüyaya tabiki
Allah ne gösterirse söylerim
kız onada söyledim zaten :)))
mimoza Allah'ın dediği olur
slm birkaç gün önce yöntemleri yazarmısınız demiştim bende..sanırım lafınız banada olmuş....bu yazılarınız çok üzücü...bu yazınıza çok kırıldım...
işte bölee araştırmacı olan ve gecmişi okuyanlara karşı sempatim var
millet geliyor hiç bişi okuyup
etmeden, ee bize yöntemleri yollaaa .tmm yolayımda emeksiz yemek olurmu yaw
iyi akşamlar...
ben aylardır araştırıyorum..belki bu sayfalardanda çok okudum ama forma dikkat etmeden her nerede aradığım bilgi varsa okudum bilgilendim..bu forumu keşfettikten sonrada günlerdir geçmişe göz attım..geçmiş konular çok dağınık haliyle bir araya getirincede insanın kafası karışıyor...arada sohbetlerde olduğu için doğal olarak..ben yüzeysel amaçlı yöntemler istedim ve cevabımı aldım teşekkürler elara hanım...siz yeni katılan arkadaşlara böylemi davranıyorsunuz...
kızlar selam yarın dra gideceğim...
klomen sonrası bakalım kaç yumurta oluşmuş...ama bio ritim günüm çok feana kızda....çok kararsızım...ne diyorsunuz....
kızlar eceiremnur nerelerde..haberi olan yokmu
kızlar yeni katılanlara yöntem yazmak neden bu kadar abartılıyorki..sonuçta burayı bulanlar zaten bazı şeyleri araştırmış bulmuş buraya ulaşmış...
elaracım belki sen daha bilgilisin yada daha ii araştırma yapabiliyor başka başka bilgiler bulabiliyorsun...bunu herkes yapamaz...e yapmışkende yazmanın ne sakıncası var anlamıyorum......bugün bana yarın sana...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancnm diger arkadaşlara ne yoladıysam hepsini sanada yolladım emin ol
bi kac gün önce bişi buldum onuda umut ve gamzeye yolladım diger arkadaşlara ve sanada yollıcam tabikii!!!
:Saruboceq:AMIN canlarim hepimiz icin hayirlisi olsun.................cnm cok sagol allah razı olsun ıns cnm.. karsılıklı dualar cnm ..gec olsunda guc olmasın rabbım ıns gonlundekını en yakında nasıp etsın ınss
vereliniortak bencede sence ama su doktorlar böyle bilgilerini verme konusunda cimri olmasalar ne güzel olurdu......yaw niye korkuyonuz doktordan ben onu anlamıyorum
sonucta paranla gitmicenmi.devlet hastanesinde yum takibi yaptırmak sıkıntı
doktora gidip ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum dicen
neden derse hamile kalamıyorum kac aydır ugraşıyorum dersin
sperm tahlili filan isterse eşim yaptırmak istemiyor ben yum takibi yaptırcam bu şekildede hamile kalamazsam anlıcamki onun sperminde sorun var:)))
ozaamn yaptırmak zorunda dersinn
biraz demogoji yapın yaw
gerci ben olsam bu kadar acıklamada yapmam
parasıyla degilmi tokturr hanım derimm:)))
kaydirigubbakcemile5gi bütün hersey bizde yok killiydi yok tüyüydü yok kanamasiydi yok dogumuydu yok temizligi yok yemegi kafayi yiycem ya ......kadın olmak dünyada ki en zor şeyy akannehir
ayy keşke :)))
gurbet midem bulanıyo bacaklarım ağrıyo halsizim ateşim 37 dedi adet oldu
bide ben hiç bişey yok diyomuşum hamile olan benmişim hihoyyyt
:Saruboceq::Saruboceq:bu ay.son hazırlıkları yapıyorum.ovulasyon testi,yakı aldım.tahlillerimi yaptırdım.ilaçlara başladım.bakalım.görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler.
:CüvCüv::CüvCüv:bencede hamilesinnnn:CüvCüv:
en azından 1 kişi olsun bu ay :)))
AMIN canim hepimizin hakkinda ne hayirlisi ise o olsun Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar versin..........canim rabbim bizden herseyi iyi biliyorrr hangisi hayirli ise onu versinnn hayirsiz olacaksa olmasin daha iyiiiiiii
BENDE :::::::::::::::::::::::anam ben buna bayildimmm yawwlmaz::roflol:
Gi sen bizi öldürecen mi yiyen var yiyemiyen var anam gi bilmiyon mu pasta asidik birde hamile olan varsa(ben,sen,umut,truf,ece,karabiber)biryerimiz siser abooooooooooooooooo......amanin bal seker olsunnnn canimmmmmmmm yaninada bir dilim pasta buyrunnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaslaarr dualara ihtiyacimiz var
allah rizasi icinn hepiniz gonlunuzden bile gecirseniz olur
esimin is gorusmesi icin beklemedeyiz
rabbim yardimciniz olsun deseniz bile yeterr dua edin nolurrrrrrrr
Bu isim yazip yutma islemini simdi denesem olurmu deneme yaptim ya bu ay yoksa öncemi yutmam gerekiyordu yani ne zaman yapilmasi gerekiyor kizlar bilgisi olan yazsin lütfen.....bugün bi arakadaşıma gittim cnm
1 kızı vardı oglu olduu 2 ay öncee
hemen ne uygulamış diye sorcan sormadan ben söleyim
tek ilişki ve o muhammed ismini yazıp yutmuş bu kadarr
olumunekankayizsmile
kızlar selam yarın dra gideceğim...
klomen sonrası bakalım kaç yumurta oluşmuş...ama bio ritim günüm çok feana kızda....çok kararsızım...ne diyorsunuz....
Benim bugün tansiyonum düşük galiba başım bi hoş
zaten düşük tansiyonluyum ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?