- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.181
heeeeeee ben hasta oldummm yani adet oldummmmmmmmmgURBET HASTA OLDUN DİMİ ???
okuyun dualar bosa gitmeyecek buna eminimmmmmmmumut canım yutarken erkek bebek duasınıda okuyalım mı bitanem ya bide şimdi başlasam bebek için ilişkiye girdikten sonra devam etsem olur mu yoksa ilişkiye girmeden hepsini yutmuş olmam mı lazım sadece muahmmet mi yazıcaz kağıtlara
yap gitsin guvenilirlerin en guvenilirine teslim et canimmmmmmm kendini verecek buna eminimmmmmmkızlar selam yarın dra gideceğim...
klomen sonrası bakalım kaç yumurta oluşmuş...ama bio ritim günüm çok feana kızda....çok kararsızım...ne diyorsunuz....
kızmayın ama takvim ne bilecek yaaa benim ne doğuracağımı
ben böyle düşünüyorum
haskena gazan mubarek olsun temelin erkek olsun insallahhhh aminnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar keçi boynuzu kürünü siz nasıl yapıyosunuz?gamzecim sanırım sen eşine içiriyodun.Senin tarifin nasıldı?bunun gibimiydi?
....Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız....
Ben bunu içirmeye başlıycam eşime akşam artık bahsettim eşime çünkü bazı şeyleri ondan habersiz uygulayamıycam.güldü biraz ama ses çıkarmadı.şimdiye kadar hiç hissetmemiştim ama demekki onunda içinden geçiyomuş.Şaşırdım tuhaf hissettim biraz.
evet canım ben bu şekilde yaptım ama benimkisi bi defa içti ben bunu bi daha içmem dedilmaz:
bende keçi boynuzu pekmezi aldım ama onun etkisi az yazıyor
tekrar içirme denemelerine başlicam zaten ekimin ilk haftası gibi deneme yapıcam o güne kadar içsin bari
meyve suyu ile karıştırsak olur mu acaba faydası azalır mı_?
evet canım ben bu şekilde yaptım ama benimkisi bi defa içti ben bunu bi daha içmem dedilmaz:
bende keçi boynuzu pekmezi aldım ama onun etkisi az yazıyor
tekrar içirme denemelerine başlicam zaten ekimin ilk haftası gibi deneme yapıcam o güne kadar içsin bari
meyve suyu ile karıştırsak olur mu acaba faydası azalır mı_?
arkadaşlar ben saka su bulamıyorum.başka bir alternatif su ismi verebilirmisiniz.
araştırdım ama alkali suların hiç birini bulamadım.bulunduğum yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?