bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar bioritimle bakmayı bilen var mı aranızda ? varsa bana bakabilirmisiniz?
benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
kasım , aralık , ocak aylarında hamilelik düşünüyoruz. teşekkürler.

gURBET HASTA OLDUN DİMİ ???
heeeeeee ben hasta oldummm yani adet oldummmmmmmmm

okuyun dualar bosa gitmeyecek buna eminimmmmmmm
kızlar selam yarın dra gideceğim...
klomen sonrası bakalım kaç yumurta oluşmuş...ama bio ritim günüm çok feana kızda....çok kararsızım...ne diyorsunuz....
yap gitsin guvenilirlerin en guvenilirine teslim et canimmmmmmm kendini verecek buna eminimmmmmm
kızmayın ama takvim ne bilecek yaaa benim ne doğuracağımı
ben böyle düşünüyorum

Arkadaşlar keçi boynuzu kürünü siz nasıl yapıyosunuz?gamzecim sanırım sen eşine içiriyodun.Senin tarifin nasıldı?bunun gibimiydi?
....Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız....

Ben bunu içirmeye başlıycam eşime akşam artık bahsettim eşime çünkü bazı şeyleri ondan habersiz uygulayamıycam.güldü biraz ama ses çıkarmadı.şimdiye kadar hiç hissetmemiştim ama demekki onunda içinden geçiyomuş.Şaşırdım tuhaf hissettim biraz.

evet canım ben bu şekilde yaptım ama benimkisi bi defa içti ben bunu bi daha içmem dedi lmaz:
bende keçi boynuzu pekmezi aldım ama onun etkisi az yazıyor
tekrar içirme denemelerine başlicam zaten ekimin ilk haftası gibi deneme yapıcam o güne kadar içsin bari
meyve suyu ile karıştırsak olur mu acaba faydası azalır mı_?

adamları kınamayın.çok iğrenç kokusu var.

sağol canım cevabın için okadar kötümü tadı.öyleyse benimki de içmez.pekmezini aldım ben tadı fena değil onu yediririm birde kan verdirecem bu ay ona zaten sık kan veriyo onu sorun etmez.suyu değiştircez dedim soda içiceksin dedim herşeye gülüyo sinirimi bozdu.bu ay ön hazırlıkları yapıcam.kasımda deniycem.
İnşallah tutar kız yada erkek,evde yeni bir bebek yeni bir heyecan şimdiden heveslendik.hakkımızda hayırlısı inşallah.
Ananas elma suyu alkaliymis onunla karıştırabilirmiyiz acaba şu İbrahim Saraçoğluna bi mailmi atsak acaba.Sitesinden bi bakayım iletişim bilgisi falan varmı.

• Kadınlar için diyet ve beslenme metodu
Rus genetik bilimciler, anne adayının beslenmesi ve yiyip içtiklerinin doğrudan bebeğin cinsiyetine etkilediğini iddia etmektedirler. Buna göre, bebek planlayan anne adayı tarafından hamilelikten en az 6 hafta önce başlanacak potasyum ve sodyum içeriği zengin besin (et, balık, sebze, çikolata, tuz) diyeti erkek çocuk ihtimalini arttırıyor.
Aynı şekilde kalsiyum ve magnezyum içeriği çok zengin olan besinler (süt, peynir, tuzsuz findık, fıstık, fasulye, brokoli) ile yapılacak diyet, kız çocuk olma olasılığını arttırmaktadır.

• Shettles metodu
Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği, basit ve maliyetsiz olan bir yöntemdir. Amerika’da çok moda olan bu yöntem hakkında çok sayıda kitap ve makale de yazılmıştır. Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi, adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır. Önemsenen nokta X kromozomu taşıyan spermlerin Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzmesi ve daha dayanıklı olmasıdır. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalıdır. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya daha çabuk ulaşabilmekteler. Kız çocuğu için ise, yumurtlamadan 3 ile 5 gün önce cinsel birleşme yapılmalı ve sonra bir daha yapılmamalıdır. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölür ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalır.
  • Özetle:
- Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız, yumurtlamadan sonra ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir.
- Yine bu yönteme göre, yüzeysel ilişki ile kız, derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.
- İlişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız, orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.

evet harnup (keçiboynuzu)pekmezi iğrenç ağır bir tat.
ve insanın içini yakıyo ama çok faydalı çok şifalı
kan yapsın diye kullanmıştım bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…