bebek cinsiyet belirleme..

yukarıdakı yazı alıntıdır yanı arkadaslar eslerın spermlerı cok olması gerekıyo burdada yazıyo oyuzden kurve takvıyeler cok önemlı benceee

hasenkacım rabbım gonlune gore versın cnm ewet yapmmıısın cnm yontemlerıde gerısı rabbıme kalmıs rabbım ıns emegını bos cııkarmasın ıns olur cnmm hayırlısıyla ınssssss

şu muhammet yazılıp yenilen.yani ne zaman yapılıyor.hamilelikten öncemi sonramı.

bende merak ediyorum onu kardelen 40 tane küçük kağıda yazılıp yutulacakmış ama Allah kısmet ederse benim yumoşlar ekim 7 - 8 gibi çatlicak yani ben yutmaya başlarsam daha 15 gün falan olmuş olacak bide yutmadan önce dua okunacak mı ben onu merak ediyorum

bilen biri bir açıklama yapar herhalde.

aslında söyleyecek bişi yok.bu sitede virüs var ve ben bazı sayfaları okuyamadım.elara yazmış onuda sonradan gördüm ama edit yok malesef...ubicam, elara ilk başlarda toplanan bilgilerin çalındığını görünce silmek zorunda kaldı...ben sonradan anladımki sen hala eski tartışma konusunun üzerinden devam ediyorsun..elaracım kusura bakma canım yanluş anlama olmuş:bbo:
mesela benim bu ay takvimler kız yöntem falanda deneme yapmıycam...diyet falan yaptımda ne oldu.hamile kalamadım..bu ay artık kalırsamda kısmet...

kızlar bu kağıtların üzerine muhammed yazıp içince eğer oğlunuz olursa ismini muhammed mi koymak gerekiyor ? çünkü erkek bebek duasında ismini muhammed koymak gerekiyor diye duymuştum. acaba içince de koymak gerekiyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…