- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.161
yukarıdakı yazı alıntıdır yanı arkadaslar eslerın spermlerı cok olması gerekıyo burdada yazıyo oyuzden kurve takvıyeler cok önemlı benceeeBebek yapmaya karar vermeden önce bebek cinsiyetini belirlemek için doğal yöntemler ile şansınızı arttırabilirisiniz. Genelde çiftler erkek bebek isterler. Bunu yapmak için ise
Sekse başlamadan önce erkeğin sperm sayısının artması gerekiyor. Bunu yapmak içinde erkek bir süre bol pantolon giymeli ve hemen hemen hergün soğuk su ile erkeklik organını silmesi gerekiyor. Bu yöntem erkeğin sperm sayısını arttıracaktır. Böylece bebeğin erkek olma ihtimali yükselebilir.
Cinsel ilişki esnasında köpekleme pozisyonu tercih edilmeli ve ilk önce kadının orgazm olması gerekiyor. Cinsel ilişki için en iyi zaman ise adetten sonraki hafta olduğunu unutmayın.
Ayrıca erkek bebek için et tüketiminizi arttırın. Tuzlu kuruyemişler ve cips tüketebilirsiniz. Erkekler bol bol soda içebilir.
Bunlara ek olarak sevişmeden sonra bir süre yataktan kadın yataktan kalkmamalıdır. Cinsel ilişkinin ayakta olması erkek çocuk için en iyi yollardan birisidr. Cinsel ilişkide erkek istekli ve aktifse erkek çocuk olma ihtimali daha yüksektir. Bebek yapma fikri babadan gelmişse erkek çocuk olma olasılığı yüksektir.
eveeeeet.hamilelik belirtilerim yok diyordun.al sana belirti.
gamze sen duaları biliyormusun.
muhammet olacaktı.yanlış yazmışım.
şu muhammet yazılıp yenilen.yani ne zaman yapılıyor.hamilelikten öncemi sonramı.
bende merak ediyorum onu kardelen 40 tane küçük kağıda yazılıp yutulacakmış ama Allah kısmet ederse benim yumoşlar ekim 7 - 8 gibi çatlicak yani ben yutmaya başlarsam daha 15 gün falan olmuş olacak bide yutmadan önce dua okunacak mı ben onu merak ediyorum
slm birkaç gün önce yöntemleri yazarmısınız demiştim bende..sanırım lafınız banada olmuş....bu yazılarınız çok üzücü...bu yazınıza çok kırıldım...
işte bölee araştırmacı olan ve gecmişi okuyanlara karşı sempatim var
millet geliyor hiç bişi okuyup
etmeden, ee bize yöntemleri yollaaa .tmm yolayımda emeksiz yemek olurmu yaw
iyi akşamlar...
ben aylardır araştırıyorum..belki bu sayfalardanda çok okudum ama forma dikkat etmeden her nerede aradığım bilgi varsa okudum bilgilendim..bu forumu keşfettikten sonrada günlerdir geçmişe göz attım..geçmiş konular çok dağınık haliyle bir araya getirincede insanın kafası karışıyor...arada sohbetlerde olduğu için doğal olarak..ben yüzeysel amaçlı yöntemler istedim ve cevabımı aldım teşekkürler elara hanım...siz yeni katılan arkadaşlara böylemi davranıyorsunuz...
ubicam ilk mesajın bile ofsayttı.uzun zamandır araştırıyorum diyorsun araştırdıklarını bizimle paylaşmadan öneri istiyorsun bizdenn
sence bu ne kadar dogru sölermisin????
fırsat buldukca okursun sayfaları arada bi slm verirrsin takıldıgın yerdede soru sorarsın yardımcı oluruz her konuda
ama daha yeni gelmişin bişiler bilmene ragmen daha bizle bişi paylaşmadan bizden öneri bekliyon.
kusura bakma ben bu tarz insanlara karşı iyi niyet besleyemiyorum
yazıdıgım mesajı sen ve özelden onlarca msj atanlar üstlerine alınabilirler
yorumları okuyanda beni bilgi cimrisi biri sanar
benim bu sayfayı acma gayem zaten bildiklerimi insanlarla paylaşmaktı
bu topigin ilk sayfasında bütün yöntemler yazıyordu.aylarca kaldıı herkes aldı alacagınıı
sonrasında başka forum sitelerine kopy yapıldıgını görünce mecburen sildimm ilk sayfayı
aktif arkadaşlara özelden gönderiyorum buldugum şeylerii.bu kadarınada hakkım oldugunu düşünüyorum
kimsenin kırılmaya gücenmeye hakkı yok
işte aslında sıkıntı tek bi yerde ÖN YARGI ...
seninde yazılanları ön yargı ile okumuş olduğunu hissediyorum ''yeni katılanlara yöntem falan yok'' die bi ibare görmedim her hangi bi yerde...:1no2:
bende yeniyim mesela ama tüm bilgiler gönderildi msjla
tarafımın anladığı emek veren kişi biraz aktif olunmasını istiyor.. bunda abartı olduğunu düşünmüyorum
kaldı ki bilgilere ihtiyaç duyan kişi burda saatlerini harcamasa bile en fazla 1 hafta içinde istediği bilgiler kendisine gönderilir yeter ki iyi niyetli olalım
ve tabiki de herkes aynı düşüncede mutlaka olmayacak, neticede doli gibi birbirimizden klonlanmadık ama saygıyı aşmadan bişileri konuşmalıyız tartışmaya dönüştürmeden kırıcı olmadan (mavi olan yer genel olarak yazıldı yerimseniben )
son bi şi daha bunları bende yeni olduğum için yazdım yani yeniyim ama böyle bi durumla karşılaşmadım demek için yoksa kişi olarak birbirimizi tanımasakta elarada, mimozada, trufta, gurbette, gamzede aynıdır burda taraf tutma olayı olarak algılanmasın kafamçokkarıştı amma yazdım
eveeeeet.hamilelik belirtilerim yok diyordun.al sana belirti.
sana katılıyorum kardelen ınsss hamısdır bu ay umutcum ınsss cnm al sana belırtı:)))))))))))))
kızlar sanmam umutlandırmayın beni :))))
cnm valla kımısı hamıs kalmadan kımısı kalınca dıyo ama ben karar verdıgım ay yapmayı dusunuyom özellıkle sabah namazından sonra ıcmek daha ıyı dıye bılıyorum cnm
sen yine dikkat et.ne olur ne olmaz.:teytey:
evet kardelen aynı dediği gamzenin
ben içmeye başladım bana kalamadan dediler
kızlar bu kağıtların üzerine muhammed yazıp içince eğer oğlunuz olursa ismini muhammed mi koymak gerekiyor ? çünkü erkek bebek duasında ismini muhammed koymak gerekiyor diye duymuştum. acaba içince de koymak gerekiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?