- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.201
fhna senin kesenin içi nasıl sağda mı soldamı 7 ,8 haftalıkken ayrıca sen mi rüya gördün.
fhna senin kesenin içi nasıl sağda mı soldamı 7 ,8 haftalıkken ayrıca sen mi rüya gördün.
nerdesin ki sen canım büyük marketlerde var saka su bizim burda kipa var ben orda buldum küçük yarım litrelik sulardan koli ile alıcam öyle hem içmesi daha kolay ele geçince dikiyosun kafaya kaydirigubbakcemile3
alkali dediğimiz 7 den yüksek olmalı .. hayat 8 değil ama 7.4 mü o civarlardayooo
hayat su yüksek değil.
valla canım yaa 1 saat 45 dakika aslında da
başka bi ilde
daha tayin olamadım
yakında belli olacak inşallah
öyle bir rüya tabiri görmedin
ama zaten biz ne desek boş senin için sen kendini öyle bir şartlamışsın ki
umarım sonunda hüsrana uğramazsın bi oğlun olur da rahat edersin
Allah kolaylık versin bu zamanın anneleri bi de dışarının yükünüde aldı erkekten kat be kat sorumluluk sahibiler kocaları gibi para kazanıp bi de ev döndürüyorlar Allah katında bunun mükafatı çok büyük olacak inş.:Saruboceq:hayatımda hiçbirşey olumlu gitmiyor.çalışıyorum annem şeker hastası insülin kullanıyor.çocuğuma annem bakıyor.annem 5 tane büyütmüş.birde benim kızıma annem mecburiyetten bakıyor.çalışmak zorundayım.çocuğum sabaha kadar uyumaz gaz sancısı olur diş sancısı olur uykusuz geceler geçirip sabah 7 de uyanıp işe koşturmaktan yıpranıyorsun.evin işi temizliği,yemeği çamaşırı herşey üstümde.2.erkek olsaydı belki daha çocuk düşünmezdim.hayatta herşeyi mücadele ederek kazandım.artık yoruldum.ev kadını olsam sorun değil.
belki şimdi beni anlarsın.
hayatımda hiçbirşey olumlu gitmiyor.çalışıyorum annem şeker hastası insülin kullanıyor.çocuğuma annem bakıyor.annem 5 tane büyütmüş.birde benim kızıma annem mecburiyetten bakıyor.çalışmak zorundayım.çocuğum sabaha kadar uyumaz gaz sancısı olur diş sancısı olur uykusuz geceler geçirip sabah 7 de uyanıp işe koşturmaktan yıpranıyorsun.evin işi temizliği,yemeği çamaşırı herşey üstümde.2.erkek olsaydı belki daha çocuk düşünmezdim.hayatta herşeyi mücadele ederek kazandım.artık yoruldum.ev kadını olsam sorun değil.
yazacaklarıma sakın alınma
ama bende kızımı 2 aylıkken anneme bıraktım ve hala çalışıyorum şirketti çıksaydım öyle ir yer bulamam diye ayrılmadım ve çalıştım devam ettim tam 8 sene köprü trafiğini çektim akşamları gel yemek soba bebek bunlar hep beni bekliyordu geceleri sinirimden ağladığımı biliyorum işleri yetiştiremiyordum
sabah 7 de otobüsde olmam lazımdı ve sabaha kadar ayağımda kızımı sallıyordum
aslında çalışmak zorunda değildim ama gelecek için çalıştım
valla yinede mutluydum bunlar mutlu olmama engel değildi
şuna inan burda ne kadar arkadaş varsa bi anlatsalar neleri vardır
eşimle sıkıntılı bi dönem geçirdim yılar önce , izleri hala yara
mutlu olmak istemiyosan sen bilirsin ama bi bak okadar çok mutlu olacak şey varki etrafımızda
kesinlikle alınmam.dediğim gibi son 2-3 aydır ölümler gördüm vs... neye elimi atsam kurudu .depresyondayım yani .ama tavsiyelerinizi dikkate alıcam çok sağolun.umarım hepimiz için herşey güzel olur.
karamsar olma fhna hepimiz çalışıyoruz.bak benim.3.olacak hastayım .hastalığım ciddi.kız erkek farketmez ev hanımı olup olmamakla ilgisi de yok onlar da evde yoruluyor.ben halimden memnunum.mahrumiyet bölgesinde çalışıyorum.eve hemen ulaşamıyorum.köyden hep misafirim geliyor yatılı .işim çook ağır.ama ben memnunum hiç çocuğu olmayanlara bak.nelerini feda ediyorlar.en fazla 5 yıl sonra canın sıkılır.yine istersin işte buraya yazıyorum .sayfadaki kızlar da şahidim.yazacaklarıma sakın alınma
ama bende kızımı 2 aylıkken anneme bıraktım ve hala çalışıyorum şirketti çıksaydım öyle ir yer bulamam diye ayrılmadım ve çalıştım devam ettim tam 8 sene köprü trafiğini çektim akşamları gel yemek soba bebek bunlar hep beni bekliyordu geceleri sinirimden ağladığımı biliyorum işleri yetiştiremiyordum
sabah 7 de otobüsde olmam lazımdı ve sabaha kadar ayağımda kızımı sallıyordum
aslında çalışmak zorunda değildim ama gelecek için çalıştım
valla yinede mutluydum bunlar mutlu olmama engel değildi
şuna inan burda ne kadar arkadaş varsa bi anlatsalar neleri vardır
eşimle sıkıntılı bi dönem geçirdim yılar önce , izleri hala yara
mutlu olmak istemiyosan sen bilirsin ama bi bak okadar çok mutlu olacak şey varki etrafımızda
evet dün gece gördüm rüyayı
hayır ne istersen onu koyabilirsin.bende böyle biliyorum.
hayatımda hiçbirşey olumlu gitmiyor.çalışıyorum annem şeker hastası insülin kullanıyor.çocuğuma annem bakıyor.annem 5 tane büyütmüş.birde benim kızıma annem mecburiyetten bakıyor.çalışmak zorundayım.çocuğum sabaha kadar uyumaz gaz sancısı olur diş sancısı olur uykusuz geceler geçirip sabah 7 de uyanıp işe koşturmaktan yıpranıyorsun.evin işi temizliği,yemeği çamaşırı herşey üstümde.2.erkek olsaydı belki daha çocuk düşünmezdim.hayatta herşeyi mücadele ederek kazandım.artık yoruldum.ev kadını olsam sorun değil.
bu arada benim annemde şeker hastası malesef
ne gördün.namaz kılıp dua edip mi gördün.
canım hastanede doğum yaptığını görmüş
sonra yatağın üstünde duran çocuğun açmış üstünü çükünü görmüş
yorumun nedir
ladıkmı cnmm ewet cnm cok haklısın yazına harfıyyen katılıyom ya fhnna cnm alıstırmak zorundasın kendını ben 3.kızımda uzulmeddıımmı uzuldum ama o kadard dert etmedım senın daha ıkıncı yasın kucuk nolur böle dusun yaparsın cnm yaaaaaa dunyanın sonu degılkıhamile olduğunu öğrendiğinde eğer eşin elini karnına koyup o duayı okursa muhammed koymak zorundası ama içerse zorunda değilsin.
çünkü duada ben bu çocuğun adını muhammed koydum diyorsun
koymamak bence Allah'ı kandırmak gibi bişi olur haşa
kulağına okutmak yetermi yoksa nüfusa damı yazdırmak gerekir bilmiyorum ama
ben nüfus kağıdına da yazdırcam Allah izin ederse
biraz da gebeliğin verdiği bir psikoloji hepsiyle birleşince
annen için geçmiş olsun diyorum şeker hastalığı zordur
annen baktığı için gözün arkada kalmıyordur en azından
ama hep kötü tarafından bakarsan olmaz ne işler düzelir ne de moralin
güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır unutma
kızın daha küçük anlaşılan biraz daha büyüsün ne gazı kalır ne dişi
kardeşiyle güzel güzel oynayarak vakit geçirir
ev işi temizlik artık herkesin ortak derdi özellikle de çalışan bayanların
bin parçaya bölünüyorsun
inşallah bir oğlun olur
sen 'Rabbim ben sabrediyorum de.' Allah'da 'Kulum verdiğim sıkıntılara çok dayandı
onu sabrederken gördüm deyip sana bi erkek verir' 7. aya kadar kız deyip erkek olan
9 ay boyunca kız deyip erkek olan çok insan var ama senin yapman gereken
benim bı kızım daha olacak deyip onu bağrına basman
ve Allah'a bunun için şükretmen
inşallah herşey daha güzel olur
kimsenin hayatı 4 4lük gitmiyor ben de güya devlet memuruyum tayinim olmuyor
bi ara 14 aylık kızımı annemi aldım gittik çalıştığım yerden ev tuttuk hafta içleri orda kaldık
6 ay idare ettik sonra gece nöbete geçtim 3 günde 1 1,5 saatlik yola gidip geri aynı yolu geliyorum
yolda kaza yapma riski çok yüksek yollar virajlı ve dar
hastanedeyken kızımda o kadar uzak ve ayrı kalmak canımı çok sıkıyor
sürekli düşen ölen çocuklar görüyorum her çalan telefonda kızıma bişey olmuş gibi
canımdan can gidiyor
o kadar yolu geldikten sonra temizlik yemek ütü çamaşır yine hep bana bakıyor
çok şükür diyorum nöbete geçtim yoksa istifa etmek zorunda kalırdım
ya herkesin bi derdi var seni rencide etmek için söylemedim önceden beridir yazdıklarımı
senin daha fazla üzüldüğünü görmemek için söyledim
bu arada pazar günü samsundayız nasip olursa
geçmiş olsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?