bebek cinsiyet belirleme..

haskena denenecek herşeyi yapmışsın valla alkisalkisalkis inş. hayırlısıyla bi sağlıklı yakışıklı bi pipilin olur :Saruboceq:

hasenkacım rabbım gonlune gore versın cnm ewet yapmmıısın cnm yontemlerıde gerısı rabbıme kalmıs rabbım ıns emegını bos cııkarmasın ıns olur cnmm hayırlısıyla ınssssss

AMIN kizlar insallah hepimizin gönlündeki olur tesekkür ederim desteginize hic bir belirti olmadigi icin morelim cok kötüydü sifa gibi geldi sözleriniz........:Saruboceq:

Geldim baktim kimsecik kalmamis ahanda bende gidiyom iyi geceler kizlar....boshayallersmile

öğlen siteyi açtığımda benim bilgsayarada girdi siliyorum siliyorum gitmedi kapattım siteyi ama baya bi girmiş sanıırm bilg çok yavaşladı eşimde bir güzel fırcaladı beni şu anda bile çok yavaş

merhaba elara tekrar çok tşklr bilgiler için a.s.erkek bebek isteyenler asidik gıdalardan tüketmiycek değil mi?ya benim sorunum eşin böyle şeylere çok karşı ya dün biraz bahsedeyim dedi kükredi resmen ALLAH bilir diye öyle kesinliklede ben eşime ne ilaç nede şu gün olsun diye nasıl söyliycem ya:::S:Skafamçokkarıştı

aboooo sabah 7 den berı anca bıttı ısler 4.olursa sabah aksam uyanıgım ben haberınız ola(((((((

valla ben şaşıyorum size kızı uyuttum eşimin de oturma odasında uyukladı horlaması evi yıkıyoranca girebiliyorum ben tüm gün kızla ilgilenmek ev işleri vaktim olmuyor kıızmın incileri cıkıyor bu arada ilk düşümüz gözüktü müthiş bir şey ya:)

neyse kızlar rben gıdıyorum cok yoruldum yatayım artık sıze ıyı geceler mevlam hepımızın duasını kabul etsın ınssssss seneye bu vakıtler oogluslarımız kucagımızda yazmayı nasıp etsın mevlam ınsssssssssssss:)))))))))))

olumunekankayizsmile

banada yollarmısın canım

tamam müsait oldugumda yollarım

gecmiş olsun.sen bayaa agır geciriyon bu dönemi.Allah kolaylık versinn cnm

berra sana msj gelmedimi? mesajları okumamış gibi bi halin var.herşey apaçık yazıyor

ben gebe bir kadının rüyasında bebeğin çükünü görmesinin erkek bebek doğuracağına işaret eder diye okudum

çükkkkaydirigubbakcemile3
pipi okumaya alışmışım.çükk komik geldiiii birdenn

hahahah mimoza bunları senmi sölüyon yaw
şu yazdıklarını uygulasaydın işin daha kolay olurduu cidden.ama sen cok kafaya takıyorsun herşey denk gelsin diye ugraşıyorsun.yazdıgın şeylere kendin inan ve uygula bencede.

mimoza şu yorumun cidden cok gereksiz olmuş.
bu topigi ilk actıgımdan bu yana varsın.
insanlara yardımcı olmak için cabalıyordum resmen.hiç bi msjı cvpsız bırakmazdım.
her yazılanı okur ilk sayfaya eklerdim ki yeni gelen üyeler onca sayfayı okumasın hazır bilgilere ulaşsın diye.hatta üyelerden alıntılar bile yaptım önemli bilgilerin hepsi ordaydı.
yüzlerce sayfayı okumaya gerek kalmasın insanlar 1 sayfada önemli msjları görsünn diye
ilk sayfa bi arşiv olmuştuu resmen
yukarda yazdıgın tanımlama bana uymuyor .sec cidden sacmalamışsın

muhammed yazılı kagıt hamile kaldıgını ögrendigin gün yutulacak.umutun yaptıgı farklı ben onu duymadım daha önce.onunla ilgili bi fikrim yok
hamile kaldıgında ben yollarım sana okuyacagın duaları
ilişki öncesi namazını kıl eşinle birlikte.netteki erkek cocuk duasını oku ilişkiye gir.
ilişki öncesi yapman gerekenler msjda yazıyor zaten

kaydirigubbakcemile5 aynen dedigin gibi.yazdıgım şeyler herkesin bildigi şeyler bunu hep sölüyorum
benim yaptıgım biraraya getirip düzenlemek oldu hepsi bu.

bu arada 2 msjı ekledim ondan 4 msj geldi.
bi kac bilgi daha var onlarıda daha sonra yollıcam herkese

ayy mavicim bugün döktürmüşün bacım yaww.sagolasın agzına saglıkk cnmolumunekankayizsmile

cnm maşallah baya şey yapmışın.Artık takdir Allahınn
bu ay olmazsa da üzülmee sakın.zamanıı gelmeyince olmuyor hiç bişi.

elara tşklr allah gönlüne göre versin sen hiç bir yöntem kullanmasanda burdaki dualarla eminim gönlüne göre verecek gercektena.s.

inş cnm sagollolumunekankayizsmile

yutmadan önce bormal duanı etcen ezekl.Allahım bana hayırlı saglıklı erkek evlat nasip et diye.yani içinden geldigi gibi dua et

keşke benim yazdıklarımı okuyup ondan sonra cvp yazsaydın mimoza.neyse olan olmuş.sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…