- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.241
gamzecim kızıma bişiler yedircem sonra görüşürüzzz cnm
haskena denenecek herşeyi yapmışsın valla alkisalkisalkis inş. hayırlısıyla bi sağlıklı yakışıklı bi pipilin olur :Saruboceq:
hasenkacım rabbım gonlune gore versın cnm ewet yapmmıısın cnm yontemlerıde gerısı rabbıme kalmıs rabbım ıns emegını bos cııkarmasın ıns olur cnmm hayırlısıyla ınssssss
semra sen ne zaman düşünüyorsun hamileliği?
valla topikcanlansin birazz dedimdiiiiisen bu resimleri nerden buluyon valla tebrikler.her konuya bir resim.alkisalkisalkis
aboooo sabah 7 den berı anca bıttı ısler 4.olursa sabah aksam uyanıgım ben haberınız ola(((((((
valla cnm ıkıncıde kız olursa sen nedersen yapar ıns oglusun olur gene cnm ama valla benımkı herseyı yapıyo massllah deyım 3 den sonra :))))))))))))oyuzden dert etme
yaş 30 olud 3 ye yaşım geç olur kanımca allah bilir yinede
yazdığına en güzel örnek benim aslında bende topikte yenilerdenim ve girmeye başladığımda hiç bir şey bilmiyordum
önce az biraz geçmişi okudum henüz başlarda gurbet güzelinin namazı var zaten onu kendim buldum not aldım
sonra konuşmalar esnasında da yeni bilgiler veriliyor onları not aldım derken....
elara çok kısa bi süre sonra tüm bildiklerini kendiliğinden msjla gönderdi
sen şimdi tanımadığın için ön yargı ile yaklaşmışsın ama burda belkide biraz empati kurmak gerekli die düşünüyorum
elaranın ciddi emeği var gerçekten biriktirdiklerini şak die vermeden biraz aktif olmayı beklemesini çok görmemek lazım.
sende topikte kalıcı olursan şayet, yukarıdaki yazdığından çok daha farklı olduğunu göreceksin yerimseniben
banada yollarmısın canım
günaydın kızlar benim bugün midem fenaaa
evde olduğum günler hep böyleyim
ilaç almayım bugün dedim
3 kere çıkardım sabahtan beridir
hastanede olduğum günler iyi evde olduğum günler kötüyüm anlamadım valla
herkese günaydın . ben birşey sormak istiyorum. süt ve süt ürünleri asidik yapıda mı ? yani erkek bebek için diyet yaparken yoğurt yememek mi gerekiyor? yoğurt da asidik bir gıda mı ? lütfen bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
ben gebe bir kadının rüyasında bebeğin çükünü görmesinin erkek bebek doğuracağına işaret eder diye okudum
amaaan canım taktığın şeye bak...valla benim şahsi görüşüm hiç bi uğraşa kafanı yorma.üzme kendini..hepsinin boş olduğunu düşünüyorum...ben biliyorumde ne oluyorki sanki...ne diyet ne debaşka birşey...kaderde ne yazarsa o olacak....diyetle ilgili internette dolaşırken ne bulduysan farklı bişey yok...vajinana yumurta akı sürmek gibi uçuk yöntemler var..e bunlarıda herkes yapmaz.şahsen ben yapmam..sende yapmazsın heralde.yani bilmemem çokta büyük kayıp değil...
duaya gelince allaha kim nasıl dua ederse dua odur...sonuçta verecek olan rabbim....
bio ritim rus çin takvimleride forumda var zaten bilgilerini yazarsan bakılır....başkada yardım istediğin bi konu varsa yardımcı olalım.....
kızlar yeni katılanlara yöntem yazmak neden bu kadar abartılıyorki..sonuçta burayı bulanlar zaten bazı şeyleri araştırmış bulmuş buraya ulaşmış...
elaracım belki sen daha bilgilisin yada daha ii araştırma yapabiliyor başka başka bilgiler bulabiliyorsun...bunu herkes yapamaz...e yapmışkende yazmanın ne sakıncası var anlamıyorum......bugün bana yarın sana...
ELARA muhammet yazısını yutarken erkek bebek duasınıda okuyayım mı bide şimdi başlasam bebek için ilişkiye girdikten sonra devam etsem olur mu yoksa ilişkiye girmeden hepsini yutmuş olmam mı lazım sadece muahmmet mi yazıcaz kağıtlara
Elara çok teşekkür ederim bana 4 tane geldi.
ubicam canım alınmışsın sanırım bence sen yanlış anlamışsındır,o msj.ın direk seni ima ettiğini düşünmüyorum.ben geçmişi baya bi okudum sanırım elaranın topladığı bilgiler çalınmış bende olsam deli olurum.Elara yollamasa bana yollamazdı şurda 2 3 gündür yazıyorum sadece.Ben geçmişi okuyup çoğu şeyi zaten yazıp kaydetmiştim.Elara onları biraraya toplayıp düzenleyip bize sunmuş işimizi kolaylaştırmış,atladığım eksikleri gördüm.olay bu yani.kimseden bişey saklanmıyo anlıycağın.herşey geçmişte var.Sende üzülme sana kasti bişey yok bence.içini rahat tut.Allah ol derse hepimizin olur erkek evladı,olmazsada hangimizin kızlarından bezginliği varki,Allahım 10 tane de verse kabulümüz tabi.hakkımızda hayırlısı canım.Allah seninde hepimizinde hakkımızda hayırlısını versin.
işte aslında sıkıntı tek bi yerde ÖN YARGI ...
seninde yazılanları ön yargı ile okumuş olduğunu hissediyorum ''yeni katılanlara yöntem falan yok'' die bi ibare görmedim her hangi bi yerde...:1no2:
bende yeniyim mesela ama tüm bilgiler gönderildi msjla
tarafımın anladığı emek veren kişi biraz aktif olunmasını istiyor.. bunda abartı olduğunu düşünmüyorum
kaldı ki bilgilere ihtiyaç duyan kişi burda saatlerini harcamasa bile en fazla 1 hafta içinde istediği bilgiler kendisine gönderilir yeter ki iyi niyetli olalım
ve tabiki de herkes aynı düşüncede mutlaka olmayacak, neticede doli gibi birbirimizden klonlanmadık ama saygıyı aşmadan bişileri konuşmalıyız tartışmaya dönüştürmeden kırıcı olmadan (mavi olan yer genel olarak yazıldı yerimseniben )
son bi şi daha bunları bende yeni olduğum için yazdım yani yeniyim ama böyle bi durumla karşılaşmadım demek için yoksa kişi olarak birbirimizi tanımasakta elarada, mimozada, trufta, gurbette, gamzede aynıdır burda taraf tutma olayı olarak algılanmasın kafamçokkarıştı amma yazdım
Gi sen bizi öldürecen mi yiyen var yiyemiyen var anam gi bilmiyon mu pasta asidik birde hamile olan varsa(ben,sen,umut,truf,ece,karabiber)biryerimiz siser abooooooooooooooooo......
kaydirigubbakcemile5 ayy inş hamilesindirrrr
Dualarim seninle hepinizle kizlar ben her gün,gece hepimizin icin dua ediyorum hepimizin saglikli,hayirli evlatlari olsun hepimizin gönlündekini kucagina versin Rabbim....
Allah kabul etsin aminnnn, sagol cnmm
Bu isim yazip yutma islemini simdi denesem olurmu deneme yaptim ya bu ay yoksa öncemi yutmam gerekiyordu yani ne zaman yapilmasi gerekiyor kizlar bilgisi olan yazsin lütfen.....
benim bildigim hamile oldugunu ögrenince yutuyorsun.öncede yutsan bişi olmaz sanırımm.umut öle duymuşş
Gi bende buHimaliakim diye merak ediyordum gecmisi okudumda öyle ögrendim sen cok yasaELARAolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile hehe
Kizlar ben bu ay herseyi sizlerden ögrendigim sekilde yaptim yumurta takibi okey,gülen yüzden birgün sonra okey,tek iliski okey,dua,namaz okey,esime kahve icirdim,soguk dus aldirdim yazik kiz cok üsümüstü,önce ben orgazm oldum sonra o,gi ben daha ne yapayim olmassa ya benim yumurta iyi degil ya herifin spermi anam oda hic kabullenmiyor kaydirigubbakcemile
elara tşklr allah gönlüne göre versin sen hiç bir yöntem kullanmasanda burdaki dualarla eminim gönlüne göre verecek gercektena.s.
bende merak ediyorum onu kardelen 40 tane küçük kağıda yazılıp yutulacakmış ama Allah kısmet ederse benim yumoşlar ekim 7 - 8 gibi çatlicak yani ben yutmaya başlarsam daha 15 gün falan olmuş olacak bide yutmadan önce dua okunacak mı ben onu merak ediyorum
aslında söyleyecek bişi yok.bu sitede virüs var ve ben bazı sayfaları okuyamadım.elara yazmış onuda sonradan gördüm ama edit yok malesef...ubicam, elara ilk başlarda toplanan bilgilerin çalındığını görünce silmek zorunda kaldı...ben sonradan anladımki sen hala eski tartışma konusunun üzerinden devam ediyorsun..elaracım kusura bakma canım yanluş anlama olmuş:bbo:
mesela benim bu ay takvimler kız yöntem falanda deneme yapmıycam...diyet falan yaptımda ne oldu.hamile kalamadım..bu ay artık kalırsamda kısmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?