bebek cinsiyet belirleme..

ewet cnm aynısı aynen böleeeeee

[

a.s.
çocuğumu sevecek zamanım olmuyor.se rabbimin dediği olur.belkide depresyondayım.son aylarda iyi şeyler yaşadığım söylenemez.

aman arkadasım kendıne dıkkat et salıverme ben 3 cu kızım 6 aylıkken depresyona gırdım kızım oldu dıye degılde bana bırsey olursa evlatlarıma ne olacak dıye yuzlerıne bakıp bakıp aglıyordum bırde tıroıt hastasıyım o donemde ılacım falan da aksattım
sonra oldumu bende tıroıt nodulu sonra bıopsı falan cok sukur temız cıktı
calısırken cocuk ev zor oluyo halıyle ben ılk ısten cıktıgımda da depresyona gırmıstım
sımdı ara ara gelıp gıdıyo ama ben namaz kılarak kurtuldum bu depresyondan sende bol bol dua et canım
ALLAH yardımcın olsun

evet hazekcım sana katılıyom cnm demın ıkındı namazında fhnna senın ıcın dua ettım cnm ınan noolur uzulme bak yuzunu gorunce cok sevıyosun senın parcan canın herseyın oluo cnm ya kım ne derse desın o senın cnm ya bende 3.de cok uzuldum ama ınan gecıyo cnm ya bak 4.ıstıyoz hazekle:)sen daha 3.de olur ıns bu olmassa

insan ikincide hayalkırıklığı daha çok yaşıyo
sanki üçüncüde daha rahatım ben kendi adıma.
o da bakalım nasip olacak mı???
daha bişey yok...

temizlikten sonra dışarı cıktım cnm.az alışveriş yaptımm az önce girdim eve:))
kocada nöbetci bugün gece 11 de gelcekk.o nedenle rahattım yemek derdim yoktu
ewet cnm aynen benımkıde yok gec gelcekmıs cocuklarıda doyurdum ama benımkı gelınce mutlaka yer cnm

yaz sıcakları kalmadı artık
tam gezilecek hava varr
bi kac hafta sonra iyice sogur havalar

ewet hemde ne serınledı valla donuyoz ıstbulda aksamustude ne yagmur yagdı havalar sonbahar havası oldu tam

kızlar o kadar çok sayfa varki okuyamadım bende ilk çocumun erkek olmasını istiyorum açıkcası ama tabi Allah tan 10 aydır korunmuyoruz daha bişey yok ilişkiden sonra sağa yatıyorum bende başka ne yapmak gerekir dualardan başka uygulanan bir yöntem varmı?

maşallahh sen başlamışın kışlık hazırlamayaaa
bende yapcam gözümde büyüyor
başka neler yapcan?

cnm gerısını annem yolluyo balıkesırden konserve melemenlık yapıyodum onlarıda annem ıstedı yolladım sıselerı sagolsunyapcak tursuma varana kadar yapıyo allah razı olsun ben baska bıseyyapmıyom cnm

h.g babyy

bizde yöntemm cokkk.fırsat buldukca takip et sayfayı.gecmişi oku zamanla ögrenirsin sende herşeyi.takıldıgın yerlerde yardımcı oluruz

cnm gerısını annem yolluyo balıkesırden konserve melemenlık yapıyodum onlarıda annem ıstedı yolladım sıselerı sagolsunyapcak tursuma varana kadar yapıyo allah razı olsun ben baska bıseyyapmıyom cnm

ohh ne güzelll
annem bana yakın oturuyor yardıma gelir ben yaparkennn
gecen yıl bayaa yaptımm kış boyu yedik cok güzle oluyorr

ohh ne güzelll
annem bana yakın oturuyor yardıma gelir ben yaparkennn
gecen yıl bayaa yaptımm kış boyu yedik cok güzle oluyorr

ewet cnm 10 kılo aldım yeter dıyorum alsma yenırde 5 bı aldım yaptım attım 5 de bugun aldım kırmızı bıbrerden ya yapmak bısey degılde kurban gelıyo dolapları doldurunca zor oluyo derın dondurucu olsa ayrı ıyı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…