- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.221
ewet cnm aynısı aynen böleeeeeeArkadaşlar keçi boynuzu kürünü siz nasıl yapıyosunuz?gamzecim sanırım sen eşine içiriyodun.Senin tarifin nasıldı?bunun gibimiydi?
....Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız....
Ben bunu içirmeye başlıycam eşime akşam artık bahsettim eşime çünkü bazı şeyleri ondan habersiz uygulayamıycam.güldü biraz ama ses çıkarmadı.şimdiye kadar hiç hissetmemiştim ama demekki onunda içinden geçiyomuş.Şaşırdım tuhaf hissettim biraz.
çocuğumu sevecek zamanım olmuyor.se rabbimin dediği olur.belkide depresyondayım.son aylarda iyi şeyler yaşadığım söylenemez.
slmmmm
maşallah ne cok yazmışsınızzz.kızım uyuyunca gözatarım geçmişee
nırdeydı bcmmmmm bıtmedımı işler yhu ben 6 da bıtırdım cok sukur
ewet cnm aynen benımkıde yok gec gelcekmıs cocuklarıda doyurdum ama benımkı gelınce mutlaka yer cnmtemizlikten sonra dışarı cıktım cnm.az alışveriş yaptımm az önce girdim eve:))
kocada nöbetci bugün gece 11 de gelcekk.o nedenle rahattım yemek derdim yoktu
yaz sıcakları kalmadı artık
tam gezilecek hava varr
bi kac hafta sonra iyice sogur havalar
evet ece baya oldu gideli yaa
cok merak ettimmm.sende teli vardı dimi gamzee.görütünüzmü hiç
bugun kırmızı bıber aldım daha fırınlayıp onları temızleyecem ıs bıtermı yhu amnannnnnnnnnn
maşallahh sen başlamışın kışlık hazırlamayaaa
bende yapcam gözümde büyüyor
başka neler yapcan?
kızlar o kadar çok sayfa varki okuyamadım bende ilk çocumun erkek olmasını istiyorum açıkcası ama tabi Allah tan 10 aydır korunmuyoruz daha bişey yokilişkiden sonra sağa yatıyorum bende başka ne yapmak gerekir dualardan başka uygulanan bir yöntem varmı?
cnm gerısını annem yolluyo balıkesırden konserve melemenlık yapıyodum onlarıda annem ıstedı yolladım sıselerı sagolsunyapcak tursuma varana kadar yapıyo allah razı olsun ben baska bıseyyapmıyom cnm
ohh ne güzelll
annem bana yakın oturuyor yardıma gelir ben yaparkennn
gecen yıl bayaa yaptımm kış boyu yedik cok güzle oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?