- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.261
yok zaten kullanmiycam ne oldugu belli degil zaten valla aayin 4.nu iple cekiyommmselam gurbetcim nasılsın..
yarın dra gitcem..bakalım benim yumoşlar ne alemde...canım sakın bu ay klomen kullanmasaydın.ilk öne yumurtalıklarına baktır..klomen kist yapaliyor biliyorsun.kist varken klomen çok tehlikeli....
bencede virüs var.ne zaman sayfayı açsam uyarı veriyor.
a.s.elara gonderdıklerın ıcın cok tesekkur ederım RABBIM hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah ,
arkadaşlar ben saka su bulamıyorum.başka bir alternatif su ismi verebilirmisiniz.
alkali dediğimiz 7 den yüksek olmalı .. hayat 8 değil ama 7.4 mü o civarlarda
Elara ablam hala bekliyom ama mesaj göndermiyon ... bir garipin sevabını alırdır ablam gönderseydin kaçacak bu ay da. doğum terihlerimide verdiydim sana gün verecektin be ablam
elara ne ediyon giiiiiii
bugün sitede virüs vardı kızlar
korumasız bilgisayarlara bulaşır mı ki
benimki uyarı verdi saolsun:)
öğlen siteyi açtığımda benim bilgsayarada girdi siliyorum siliyorum gitmedi kapattım siteyi ama baya bi girmiş sanıırm bilg çok yavaşladı eşimde bir güzel fırcaladı beni şu anda bile çok yavaş
merhaba elara tekrar çok tşklr bilgiler için a.s.erkek bebek isteyenler asidik gıdalardan tüketmiycek değil mi?ya benim sorunum eşin böyle şeylere çok karşı ya dün biraz bahsedeyim dedi kükredi resmen ALLAH bilir diye öyle kesinliklede ben eşime ne ilaç nede şu gün olsun diye nasıl söyliycem ya:::S:Skafamçokkarıştı
valla ben şaşıyorum size kızı uyuttum eşimin de oturma odasında uyukladı horlaması evi yıkıyoranca girebiliyorum ben tüm gün kızla ilgilenmek ev işleri vaktim olmuyor kıızmın incileri cıkıyor bu arada ilk düşümüz gözüktü müthiş bir şey ya:)
neyse kızlar rben gıdıyorum cok yoruldum yatayım artık sıze ıyı geceler mevlam hepımızın duasını kabul etsın ınssssss seneye bu vakıtler oogluslarımız kucagımızda yazmayı nasıp etsın mevlam ınsssssssssssss:)))))))))))
cnm sızın pclerde antıvurus programı yuklu degılmı bende bı sorun olmadı sadece vurus engellendı dıy e bı yazı cıktıkızlarr dün benim pc çöktü bu foruma girdikten sonra.cok fena virüs girmiş.format atmak zorunda kaldım
bence sizde atın
rica ederim cnm.
eşelrden habersiz olmyor bu işler semra.eşini ikna etmen lazım
bu kocalarıda anlamak güçhem oglum olsun isterler hepde bi caba sarfetmezler.
cok erkek ilişki öncesi namaz kılıp dua etmeye bile erinir
armut piş agzıma düş istiyorlar
ben kocaya dedim vallaaa.eger yapacaksann dediklerimi hamile kalayım.yoksa 1 tane cocuk yeter bize gerek yok 2. bi cocuga dedim.
kuzu kuzu kabul etti.eli mahkum yapmak zorunda
ne sıkıp bunaltacam kendimi.benim için farketmiyor cinsiyet olayı
ben sadece kocam istiyor diye yapıyorum.yoksa 2 kızım olsun isterimmm.belkide olur Allahın işine karışılmaz:)
bizimki sadece tedbir amaclı.takdir Allahın
hım dogrudur cnm ıyı gene halletın cnm valla bız olsak format atıraca m dıye tamıre veya servıse yollardımvirüs progamının süresi dolmuştu gamze.tekrar indirdim ama indirene kadar pc çöktüü
elaracım gecen demıstımya arkadasın ıkı kızı vardı oglu oldu dıye ay bugun mevlut yapıyo oraya gıdecem dua edılıyodu demı cnm cnm yaa gecen arkadas öle bısey dıyodu heralde valla hepımıze ederım ınssss
heeeee benimkide dedi sabaha kadar oturalimmmm oyyy dedi senin dukkan kapaliiiii heeeeeeenapim cnm bugün yoktumm döktürmüşsünüzz onları okuyordumm koca geldi.tepemde dikiliyor hadi hadi diye.işi var benle.adamı kac gündür ekiyom bugün ayvayı yedimm anlıyacagınn haha
günaydın kızlarrrrr
cnm maşallah baya şey yapmışın.Artık takdir Allahınn
bu ay olmazsa da üzülmee sakın.zamanıı gelmeyince olmuyor hiç bişi.
napim cnm bugün yoktumm döktürmüşsünüzz onları okuyordumm koca geldi.tepemde dikiliyor hadi hadi diye.işi var benle.adamı kac gündür ekiyom bugün ayvayı yedimm anlıyacagınn haha
buyur o zamannnnnnnnnn
buradan buyurvalla bravo sana :)))
birde pipili alsam :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?