bebek cinsiyet belirleme..

Arkadaşlar ateş ölçme yöntemi topiğinede yazdım ama size de sormak istiyorum

Ben 22 Eylül gecesi hastalandım 23 Eylül sabahı ateş ölçmeye başladım ama bugün birden ateşimde 0,3 derece bi düşüş oldu ovülasyon testi almıştım 12. günü testlere başlayacaktım ama bugün bi denesem mi acaba ne dersiniz daha yeni hastalığım bitti yumurtlamam gibi bi ihtimal yoktur heralde

23 eylül 36,7
24 eylül 36,6
23 eylül 36,5
26 eylül 36,6
27 eylül 36,3

julia sorumu cevaplandırdı kızlar

gunaydın herkese hadıya umutcum demek cnm daha ruhu yaratılmamıs ınsssss en yakın zamanda kalırsın bcmmm uzulme

inşallah
demekki öyle canım ama hevesleniyo insan işte
birde işin tuhafı ben ne zaman deneme yapsam kesinlikle 2-3 gün önce adet oluyorum
iki seferdir böyle

inşallah
demekki öyle canım ama hevesleniyo insan işte
birde işin tuhafı ben ne zaman deneme yapsam kesinlikle 2-3 gün önce adet oluyorum
iki seferdir böyle

bcm sen adetın bıttıgı zaman dr basla bence yum takıbı ıcın bak ece felan yanı ıkıncı denemede kaldı sanırım sende onceden gıttı yumu kacırma bence

bcm sen adetın bıttıgı zaman dr basla bence yum takıbı ıcın bak ece felan yanı ıkıncı denemede kaldı sanırım sende onceden gıttı yumu kacırma bence

evet yumurta kaçmıştı
anacım bilmiyom valla
birdaha gitmem sanırım doktora 3 doktor oldu
hayırlısı artık

teravetin topiğine yazmıştım o da kız olur dedi bioitim,rus onlar da kız dedi.çinde erkek,kesenin solunda elara erkek dedi elaranın bioritminde kız.kafam arap saçı gibi.sizce ne olur.

günaydın kızlarr .. hafta sonu pek sessiz geçmiş yine önceden oku oku bitiremezdik ... umut bakarsın hep beraber aynı zamanda hamiş kalırız.. ramazanda toplu olmuştu ya ece, truf falan :CüvCüv:

teravetin topiğine yazmıştım o da kız olur dedi bioitim,rus onlar da kız dedi.çinde erkek,kesenin solunda elara erkek dedi elaranın bioritminde kız.kafam arap saçı gibi.sizce ne olur.

inşaAllah erkek olur canım ben çin takvimine inanıyorum bizim aileden ve arkadaşlarımdan kimlere baktıysam tuttu tabi önce Rabbim ne dilerse o olur inşaAllah Rabbim gönlündekini nasip eder...

arkadaslarrrrrrrrr elaracımmm...cinsiyet belli olduuu benim çin takvimi + bioritm + ultrason kagıdı kese solda mı sagda mı = hepsime göre kız cıkıyodu ama erkek...benim bebikin cinsiyeti erkek...hiçbirisine inanmıyorum artık :) cunku 3 une gorede kızdıı :)) ama sonuc erkek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…