- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.321
arkadaslarrrrrrrrr elaracımmm...cinsiyet belli olduuu benim çin takvimi + bioritm + ultrason kagıdı kese solda mı sagda mı = hepsime göre kız cıkıyodu ama erkek...benim bebikin cinsiyeti erkek...hiçbirisine inanmıyorum artık :) cunku 3 une gorede kızdıı :)) ama sonuc erkek :))
evet canım ya zamanını bekliyor herşey
arkadaslarrrrrrrrr elaracımmm...cinsiyet belli olduuu benim çin takvimi + bioritm + ultrason kagıdı kese solda mı sagda mı = hepsime göre kız cıkıyodu ama erkek...benim bebikin cinsiyeti erkek...hiçbirisine inanmıyorum artık :) cunku 3 une gorede kızdıı :)) ama sonuc erkek :))
canım hayırlı uğurlu olsun sevindim inan senin adına
kısmet canım ben zaten takvimlere inanmıyorum sadece yumurtlama gününe kafam yatıyo yoksa herşey tabiki boş yaradan bilir
cnm cok sevın massallah rabbım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın ınsssss cnm neler denedın yontem olarak onlarıda bıze bır desen
gunaydın afıyet olsun cnm yok ya almadın ınankı benımkı durmaz onda yaaaaaa arabada zor duruyo esımde kızıyo alalaım dıye ama bılıyorum orda durmayacagını bılmıyom napcan cnmGünaydınnnn
kahvaltı yapıyordum gamzecimm.bi taraftanda oto koltuguna bakıyırdum
sen aldınmı ufaklık için oto koltugu?
Arkadaşlar ateş ölçme yöntemi topiğinede yazdım ama size de sormak istiyorum
Ben 22 Eylül gecesi hastalandım 23 Eylül sabahı ateş ölçmeye başladım ama bugün birden ateşimde 0,3 derece bi düşüş oldu ovülasyon testi almıştım 12. günü testlere başlayacaktım ama bugün bi denesem mi acaba ne dersiniz daha yeni hastalığım bitti yumurtlamam gibi bi ihtimal yoktur heralde
23 eylül 36,7
24 eylül 36,6
23 eylül 36,5
26 eylül 36,6
27 eylül 36,3
teravetin topiğine yazmıştım o da kız olur dedi bioitim,rus onlar da kız dedi.çinde erkek,kesenin solunda elara erkek dedi elaranın bioritminde kız.kafam arap saçı gibi.sizce ne olur.
can ve zaltodan haberi olan var mı onlarınki de belli olmuştur.
ateş ölçmeye regli bittikten sonra başlıcaktın ezel.regli döngün kac?
elara bana gönderdiğin 3 mesaj geldi . sen 5 msj yolladım , eksik msj gelen olursa söylesin yazmıştın. diğerlerini de yollarmısın canım ? birde daha önce tarihleri yazmıştım bioritme bakarmısın diye ? sanırım arada kaldı ? acaba bakabilirmisin ? teşekkür ederim.
gunaydın afıyet olsun cnm yok ya almadın ınankı benımkı durmaz onda yaaaaaa arabada zor duruyo esımde kızıyo alalaım dıye ama bılıyorum orda durmayacagını bılmıyom napcan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?