bebek cinsiyet belirleme..

[sıze="2"]arkadaslarrrrrrrr cinsiyet belli oldu ne çin takvimi ne ultrason kagıdı ne rus takviminede biorıtım hıcbırı tutması benımkı bu 4une gore kız cıkıyordu ama sonuc erkek...duyurulurrrr canlarrrrr:))[/sıze]

sen neler yapmıştın canım yani ilişkiden önce herhangi bişey yaptın mı_?
dua alkali vücut yumurtlama günü vs... bişey yaptın mı

tebrik ederim yasemin . allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. umarım bizler de bu mutluluğu yaşarız. buraya oğlumuz olacak diye sevinçle yazabiliriz. sen diyet vaginal duş yapmışmıydın ?

cnm cok sevın massallah rabbım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın ınsssss cnm neler denedın yontem olarak onlarıda bıze bır desen

canım hayırlı uğurlu olsun sevindim inan senin adına
kısmet canım ben zaten takvimlere inanmıyorum sadece yumurtlama gününe kafam yatıyo yoksa herşey tabiki boş yaradan bilir

yaaa süpersin allah ahyırlı uğurlu etsin ben de seni düşündüm inan ki gece aklıma geldin kaç zamandır yoktun.inan çok sevindim.sağlk ve sıhatle inşallah.darısı diğer bekleyenlere ve bana

elara bana gönderdiğin 3 mesaj geldi . sen 5 msj yolladım , eksik msj gelen olursa söylesin yazmıştın. diğerlerini de yollarmısın canım ? birde daha önce tarihleri yazmıştım bioritme bakarmısın diye ? sanırım arada kaldı ? acaba bakabilirmisin ? teşekkür ederim.

Günaydınnnn
kahvaltı yapıyordum gamzecimm.bi taraftanda oto koltuguna bakıyırdum
sen aldınmı ufaklık için oto koltugu?
gunaydın afıyet olsun cnm yok ya almadın ınankı benımkı durmaz onda yaaaaaa arabada zor duruyo esımde kızıyo alalaım dıye ama bılıyorum orda durmayacagını bılmıyom napcan cnm

hıcbısey denemedım ben cunku hıc boyle yontemler oldugunu bılmıyodum:)) zaten ılk denememızdı sasırdık allah herkese versın yarabbım..bılseydım denermıydım onuda bılmıyorum ama 2-3 olsaydı denerdım sanırım:)))
kızlar yasemının mesajlarına baktım hıc bırsey denememız yukarda yazıyoooo okuyon

ateş ölçmeye regli bittikten sonra başlıcaktın ezel.regli döngün kac?

teravetin topiğine yazmıştım o da kız olur dedi bioitim,rus onlar da kız dedi.çinde erkek,kesenin solunda elara erkek dedi elaranın bioritminde kız.kafam arap saçı gibi.sizce ne olur.

erkek olur gibi geliyor bana :)
bioritimde tam tarihini hatırlamıyorsun ki.3 tarih vermiştin 2 gün kız 3. gün erkege yatkınlık demiştim dimi???

aaaaa yasemincimm hayırlı olsunnn oglunnn.cnm cok sevindimmmm.2.bebekte bizim gibi ugraşmak zorunda kalmıcan hehe
saglıkla al kucagına inş.
darısıda bizlere olsun.lütfen biizm içinde dua et cnm

berraa 1 günde onca bilgiye ulaştın bi tşk etmedinn.yok sana bişi bundan sonra

gunaydın afıyet olsun cnm yok ya almadın ınankı benımkı durmaz onda yaaaaaa arabada zor duruyo esımde kızıyo alalaım dıye ama bılıyorum orda durmayacagını bılmıyom napcan cnm

gamzecim siz trabzona nasıl gittiniz oto koltugu olmadan bacımm
artık zorunlu biliyorsun.polis göre ceza yazardı
bence almalısın
bende alcam bu hafta bakıyordum nette neler var diye
bim e gelecekmiş bu hafta crystal marka 95 lira
piyasa fiyatı 130 lira normalde.ama bu markayı daha önce duymadım nasıl olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…