bebek cinsiyet belirleme..

canınki kızmış , kendi yazmıştı

hayırlısı ,inş.üçünü pipili olur zalto ne yaptı acaba.bir debenim bir arkadaşım vardı iki kızı vardı 16,18 yaşlarındaydı geçen akşam bize geldi hamile ve oğlu olacakmış.ama yaşdan dolayı şeker falan çıkmış kötü geçiyormuş.yaşı 39.bakın siz geç kalmayın.kadın bir şey yapmamış ama rüyasında görmüş.kucağına bir erkek bebek vermişler adı da yusuf demişler.o da yusuf koyacakmış. ne güzel .

cnm daha ekımden ıtıbaren kesın gırıyomus cezaya heralde ınan cok sukur hıc polısde cevırmedı gordu ama demekkı daha sıkısı ekımde olacak oto koltugun cezası cnm hadıya bakmak lazım bıme o zaman acaba bızım bımed gelırmıkı bakıyım barı cnm

can ve zaltodan haberi olan var mı onlarınki de belli olmuştur.

canın kız olacaktı
zlatonun bi oglu vardı kız istiyordu ama buna ragmen tek ilişki denemişti tam yum günü.erkek olabilir belki onun.

elara hayırlısı artık çok üstüne düşmemek lazım demekki bi de sen sezeryan mi olmuştun.

evet hayırlısı olsunn
ben epidural normal dogum yaptım.senin diger dogumlar sezeryanmıydı
25 günde bir oluyor benim

hımm sen bugün başla ovuaslyon testi yapmaya.günde 1 kez yapsan yeterli şimdilik
silik çizgi koyulaşınca her 4 saatte bir yaparsın.

ikisi de normaldi ama 2. 4 kg100gr doğunca benim hertaraf parçalandı.doğumdan sonra amaliyat oldum.rahimi toparlayıp idrar keseindeki sarkmayı düzelttiler.şimdi sezeryan olur.

maşallahh ne güzelll
bende cok ara vermeyi düşünmüyorummm
2.side kız olursa 1 yaşında girmeden 3.yapcam:))
zaten 3 bebe düşünüyorumm

cnm haziranda başladı ceza olayı.ceza alanlarda olmuş
60 lira cezayı yiyen 500 liralık koltuk aldı haberi Ekonomi haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

bak bu haberde yazıyor
bimin camına yapışmıştır aktüel ürünler
ordan bakabilriisn cnm
1 ekimde gelcekti

ooooooooo elaracım hızlıyız bcm baya ıns ıkıncısı erkek olur bcmmmmmm genede ılerde 3.yu yaparsın ya bcm 3 cocuk guzel ya ılerısı ıcın sen cımcık bu ay denıyonmu ekım geldı

ikisi de normaldi ama 2. 4 kg100gr doğunca benim hertaraf parçalandı.doğumdan sonra amaliyat oldum.rahimi toparlayıp idrar keseindeki sarkmayı düzelttiler.şimdi sezeryan olur.

nerde yapmıştın dogumunu.
cocuk cıkacagı zaman cokmu ıkındın naptın bcm.kac dikişin vardıı.
elif terzi normal dogum yanlısı bi doktor.sezeryan yapan kadınlara bile normal dogum yaptırmıştı gecmişte diye duymuştum
sen yinede normal dogumdan vazgecme durumun müsait olursa

bugun ıcım sıkılıyo bır suru ısım var ama cnm ıstemıyo yaaaaaaaa (((((((((((((((gene ıstesede ıstemesede ben yapcam malesefffffffffff

benimde cokkk işim varrrrrrrr pöfff:çok üzgünüm:

elara lütfen canım yaaaa . baktın mı özel msjlarına , çok üzüldüm yazdıklarına. inan sana msjını aldığım an cevabımı yazdım , teşekkürümü ettim. lütfen yaaa , elimden geldiği kadar öğrendiğim şeyleri paylaştım sizinle geçmişte. yine de paylaşırım ama ben senin kadar bilgiye sahip değilim . inan bizlere yardımcı olmak için ne kadar emek sarfettiğini biliyorum ve çok çok çok TEŞEKKÜR EDİYORUM. lütfen emeklerinin farkındayım . böyle yazıp beni üzme . kaç aydır denemeler boş çıktığı için zaten stres altındayım . lütfen daha çok yardımına ihtiyacım var .

ooooooooo elaracım hızlıyız bcm baya ıns ıkıncısı erkek olur bcmmmmmm genede ılerde 3.yu yaparsın ya bcm 3 cocuk guzel ya ılerısı ıcın sen cımcık bu ay denıyonmu ekım geldı

hehe yaş geciyor bacım mecburen hızlı olmak zorundayımmm
bak senle aynı yaştayız ama senin boyunca kızın varr maşallahhh
ben gec bile kaldımmmm
bu ay denemicem cnm.daha takviyeleri bile almadım yaaa
kasımda olur büyük ihtimall
sen aralıktamı denicektinn

canım ben alıcı adına elara yazıp yollamıştım . üzgünüm o şekilde yollamam gerektiğini bilmiyordum . lütfen bak yollamayı bilmediğim için gelmemiş mesajım .

valla adam ıstese hemen bu ay deneyecemde ıns caymazsa aralıkda bcm ya takvıyelerı ne zaman almayı dusunuyo bcm ekım geldı o zaman kaldı bır ay al bence

burda damla çok fazla var.ben onun okadar olduğunu bilmiyordum.daha az diye biliyordum.bundan sonra onu alayım.ayrıca teşekkürler.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…