bebek cinsiyet belirleme..

canım ben alıcı adına elara yazıp yollamıştım . üzgünüm o şekilde yollamam gerektiğini bilmiyordum . lütfen bak yollamayı bilmediğim için gelmemiş mesajım .

tmm berra sorun yok.alıcı adına elara yazmışın ondan gelmemişşş.
ben 4 msj gönderdim.dger iki msjı birleştirdimm yani
1 msjıda yalnışlıkla berra kullanıcısa atmışım.onu tekrar yolllıcam birazdan
ilk mesajda bi link göndermiştim.o link acılmıyor demişti ezel.
o linki yollıcaktım tekrardan
sen bi bak acılıyormu o link.potasyumdan zengin yicekler listesi

çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. yumurtlama günüdemi oldu birde vücudundaki değişikliklerden bahsetsen sevinirim karnınmı basenmi kilo aldın mesela

kızlar toplu halde hayden dr gıdek dr ne der acaba bıze yaaaa:)))))))))))))99999

hehe azgın karularrr sizi diyebilirrr:))

valla adam ıstese hemen bu ay deneyecemde ıns caymazsa aralıkda bcm ya takvıyelerı ne zaman almayı dusunuyo bcm ekım geldı o zaman kaldı bır ay al bence

gamzecim kızıma balık yagı alacaktım o alacagım takviyeelrin yanında.ama balık yagı stokta kalmamış onun gelmesini bekliyorum
sanırım beklemicem bu hafta alacamm.
sipariş verecegim zaman sanada yollıcam aklımdasın cnm

Elara bena yeni tekvim yapabilirmisin 25/09/10
26 gün
yazıyada sen karar ver :)

tmm yaparım bu günn.

burda damla çok fazla var.ben onun okadar olduğunu bilmiyordum.daha az diye biliyordum.bundan sonra onu alayım.ayrıca teşekkürler.:dance:

rica ederim.
ben damla,baykal,saka su kullanıyırom evimde

çok çok çok sağol elaracım . bende de açılmıyor verdiğin link . sana da çok zahmet veriyorum ama yollarsan sevinirm.

tmm yollıcam birazdan

elara bcm sen harbı su bıorotımmı neydı:))) onu baya cıddıye alıyon bcm yaaaaaaaaa aman ben pek almıyom onu baza neden bılmıyom ya yum gunu bıde duayı denedınmı tm gıbıme gelıyooooooooooooo

gamzecim bioritime önem veriyom vallaa.yani körü körüne inanmıyorum tabiki ama onada denk getirmeye calışcam.çin takviminden daha mantıklı geliyor bana
rus takvimi içinde eşime kan verdircemm
anlıyacagın herşeyi denicemm
yani onca şey biliyorum denememde şart diye düşünüyorum hehe

elara ovulasyon testide yurt dışından alsak daha ucuz olurmu acep ? clearblue falan

valla yurtdışınan almak daha mantıklıı tabiki
almayı düşünüyorsan başka site linki veriyim

ovulasyon testlerinden wondfo ovulasyon testinin içinde daha çok deneme çubuğu olduğunu ve daha ucuz olduğunu okumuştum . acaba kullanan var mı aranızda ? güvenilir mi ? nerden temin edebiliriz?

opuyorumnanaktan tşk ederim inceledim şimdi clearblue 20 adet 19,99 $ gitti gidiyordan çok fark ediyor :1shok: 30 lira ya yurt dışında burda en uyduruğu 30 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…