- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.361
elara lütfen canım yaaaa . baktın mı özel msjlarına , çok üzüldüm yazdıklarına. inan sana msjını aldığım an cevabımı yazdım , teşekkürümü ettim. lütfen yaaa , elimden geldiği kadar öğrendiğim şeyleri paylaştım sizinle geçmişte. yine de paylaşırım ama ben senin kadar bilgiye sahip değilim . inan bizlere yardımcı olmak için ne kadar emek sarfettiğini biliyorum ve çok çok çok TEŞEKKÜR EDİYORUM. lütfen emeklerinin farkındayım . böyle yazıp beni üzme . kaç aydır denemeler boş çıktığı için zaten stres altındayım . lütfen daha çok yardımına ihtiyacım var .
canım ben alıcı adına elara yazıp yollamıştım . üzgünüm o şekilde yollamam gerektiğini bilmiyordum . lütfen bak yollamayı bilmediğim için gelmemiş mesajım .
arkadaslarrrrrrrrr elaracımmm...cinsiyet belli olduuu benim çin takvimi + bioritm + ultrason kagıdı kese solda mı sagda mı = hepsime göre kız cıkıyodu ama erkek...benim bebikin cinsiyeti erkek...hiçbirisine inanmıyorum artık :) cunku 3 une gorede kızdıı :)) ama sonuc erkek :))
kızlar toplu halde hayden dr gıdek dr ne der acaba bıze yaaaa:)))))))))))))99999
valla adam ıstese hemen bu ay deneyecemde ıns caymazsa aralıkda bcm ya takvıyelerı ne zaman almayı dusunuyo bcm ekım geldı o zaman kaldı bır ay al bence
Elara bena yeni tekvim yapabilirmisin 25/09/10
26 gün
yazıyada sen karar ver :)
burda damla çok fazla var.ben onun okadar olduğunu bilmiyordum.daha az diye biliyordum.bundan sonra onu alayım.ayrıca teşekkürler.:dance:
çok çok çok sağol elaracım . bende de açılmıyor verdiğin link . sana da çok zahmet veriyorum ama yollarsan sevinirm.
elara kasımda denicem yazmışsın ya kasımda denemenin bir sebebi var mı ? hani kışın negatif iyonlar falan .
bioritim grafigim kasımda cok uygunn
bide şubatta uygun
kasımda olmazsa şubatı beklicem:)
Elara bena yeni tekvim yapabilirmisin 25/09/10
26 gün
yazıyada sen karar ver :)
elara bcm sen harbı su bıorotımmı neydı:))) onu baya cıddıye alıyon bcm yaaaaaaaaa aman ben pek almıyom onu baza neden bılmıyom ya yum gunu bıde duayı denedınmı tm gıbıme gelıyooooooooooooo
elara ovulasyon testide yurt dışından alsak daha ucuz olurmu acep ? clearblue falan
tmm şimdi vereyim siparişi .. ii bişi alayım yerimsenibenvalla yurtdışınan almak daha mantıklıı tabiki
almayı düşünüyorsan başka site linki veriyim
tmm şimdi vereyim siparişi .. ii bişi alayım yerimseniben
eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices
burdan sipariş edebilirisn
ama sipariş etemeden önce google ebay dan alışveriş siye yaz önce ögren nasıl oldugunu
türkiyedeki gittigidiyor mantıgıyla işliyor site
opuyorumnanaktan tşk ederim inceledim şimdi clearblue 20 adet 19,99 $ gitti gidiyordan çok fark ediyor :1shok: 30 lira ya yurt dışında burda en uyduruğu 30 liraverdigim linkte sol üstte arama butonu var.sitedigin şeyin markasını oraya yazıyorsunn
birde türkce olanı var
Sevdiğiniz tüm kategorilerdeki ürünlere yönelik dünya çapındaki fırsatlardan yararlanarak eBay Uluslararası Pazar'da clearblue ürününe ulaşın burdanda bakabilirisnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?