bebek cinsiyet belirleme..

biz devamlı erikli ve sırma su kullandık 5 senedir.içmeye erikli yemeklere sırma kullandık.Aytaç aldım bugün saka bulamadım.Ama bulurum.1 ay yeterli sanırım.

arkadaslar hamılelık donemlerının farklı gecmesı bebegın cınsıyetıyle alakalı degılde kısılıklerı ıle alakalıymıs

Evet benim arkadaşımın oğlu var nerdeyse doğuma kadar kustu.başka bir tanıdık hamile olduğundan bile habersiz 3 ay geçirmiş regl olmaya devam etmiş.kız hamilelikleri ağır geçer derler ama belli olmuyo demekki.

arkadaslar hamılelık donemlerının farklı gecmesı bebegın cınsıyetıyle alakalı degılde kısılıklerı ıle alakalıymıs

ewet cnm katılıyorum benım 3 kızmdada farklıydı hamılelıklerııııı bıtırdınmı yasını serıfı sendın sanırım 70 tane okuyacak olan demı karıstırmıyosam cnm baska bıseyler yapıyonmu

Kızlar günaydın kimse yokmuuuuuuu
Gittigidiyorda coretests marka ovulasyon testi var ondan alayım mı bide medismart var hangisini tavsiye edersiniz...

günaydın kızlar hamileliklerin farklı geçmesi cinsiyeti etkilemez mi o zaman.yani ben kızıma hamileyken devamlı kusardım yüzümün damarları çatlardı kusmaktan.ama bu hamileliğimde ilk 3 ay hiç kusmadım.4.ay kustum oda ramazandı ve oruç tutuyordum.bence ondan oldu.ilk hamileliğimde önce basenim genişledi karnım 5.ayda çıkmaya başladı.gören kız diyordu.bu hamileliğimde 2.aydan itibaren karnım çıkmaya başladı.şu an karnım 6 aylık gibi önde sivri.basen aynı değişmedi.ve kızıma hamileyken uykuya doyamıyordum şimdi azda uyusam bana yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…