- 19 Nisan 2008
- 336
- 44
- 623
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.441
benim doktorumda %80 kız dedi, o da kesin değil dedi,nerdeyse %100 kız ama yinede emin olmuyorlar.tabi ikincinin ister istemez erkek olmasını isterdim,tabi belirtilerde farklı olunca erkek olabilir mi acaba dedim ,demekki bizim hayırlısı olan kızmış,benim kızımda 5 yaşında kız olduğunu öğrenince çok sevindi,ayrıntılı ultrosonun sonucunu yazarsın,en son 3,5 aylıkken gitmiştim doktora %80 kız dedi kesin konuşamam dedi.haftaya ayrıntılı ultrasyona girecem.bakalım artık.benim 5 yaşında bir kızım var.şimdiki hamileliğim ilk hamileliğime göre farklı.2.aydan itibaren karnım şişmeye başladı.kızımda basenden kilo almıştım bunda karnım şimdiden 6 aylık karnı gibi.kızımda uykuya doymuyordum.şimdi o kadar uykum yok.yani iki hamileliğimde çok farklı geçiyor
:uhm::uhm::uhm:ne yontemı bende ıstıyom
canim ole oldu yaaa maleseffffff insallah tutturursunuzzzzzKizlar ya bugün öyle kötü karnim agriyorki anlatamam bacaklarim uzun zamandir böyle bir agri cekmemisti sanki adet olacak gibiyim yoksa bu ay tutmadimi beklenen adet tarihim 30 Eylül sizce ne olabilir ?Kizlar ne oldu bize topigimize nazar mi degdi umut,asil,gurbet güzeli,bu ay sizde olmadi galiba bende araniza katilacam kizlar ELARA canim bir nazar duasimi okusak topigimize insallah Ekim ayi bereketli olur
elara ben teravetten gün alıp denemiştim sen biliyorsun değilmi
ececım nerdesın cnm ya ınan merak etmeye basladı m donmussundurde tatıl bır haftalıkdı sanırım kız bı gır ıkı kelıme yaz bcm nırdesınnnnnnnnn
kızlar benim bu bulantılar gösteriyor ki benim ikinci prenses yolda sanırım
selam kızlar bugün mahvolmuş durumdayım
bulantı + kusma beter etti beni
10 defa çıkarmışımdır
güya ilaç içmeyim dedim
cnm telım geldı yarın sabahdan ararım haberdar ederım sızıevet sölemiştinnn
bende cok merak ediyorum gamze yaa
tel nosu varsa bana özelden at arayım yarınn.tabi sakıncası yoksa
sen aradınmı hiç?
kızındada mı aynı belirtiler olmuştuu
cok gecmiş olsun cnm.işe nasıl gidiyon bu durumda.rapor filan alsaydın keşke
ezelce sana 3 tane msj attım.diger 2 msjı birleştirdim
haskenaa kıza yatkın gününde ilişki olmuş sizde
teşekkürler bacım eline emeğine yüreğine sağlık herşey gönlünce olsun a.s.
Tesekkür ederim canim bakalim artik hayirlisi ne ise o olsun ama ben pek umutlu degilim karnim bacaklarim agriyordu son bir iki saattirde belim cok agriyor bu sikayetler bende hap kullanmadigim dönemlerde adet baslangicinda olurdu yarin sabah gidip bir test alacam bakalim hamilelik varsa gösterirmi acaba ?Kizlar ya sanki vucudumun üst bölümü ile alt bölümünü birileri cekistirip kopariyorlar gibi siddetli bel agrim var hamile olup olmadigimi bilmedigimden agri kesicide alamiyorum bana müsaade canlarim belki uzansam iyi gelir...........:1no2:
sena sen ne zaman başlıcaksın denemelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?