bebek cinsiyet belirleme..

Kizlar ya bugün öyle kötü karnim agriyorki anlatamam bacaklarim uzun zamandir böyle bir agri cekmemisti sanki adet olacak gibiyim yoksa bu ay tutmadimi beklenen adet tarihim 30 Eylül sizce ne olabilir ?Kizlar ne oldu bize topigimize nazar mi degdi umut,asil,gurbet güzeli,bu ay sizde olmadi galiba bende araniza katilacam kizlar ELARA canim bir nazar duasimi okusak topigimize insallah Ekim ayi bereketli olur

arkadaşlar alkalife diye bi sıvı var ve 1 bardak suya bi kac damla damlattıgınızda suyun ph sı 9-10 oluyor:))
evet bunu ii bulmuşsun alkisalkisalkis

bence de nazara geldik topikçe :çok üzgünüm: ekimde inş. hepimizin yüzü güler :Saruboceq:

yaaa süpersin allah ahyırlı uğurlu etsin ben de seni düşündüm inan ki gece aklıma geldin kaç zamandır yoktun.inan çok sevindim.sağlk ve sıhatle inşallah.darısı diğer bekleyenlere ve bana

cok tesekkurrr ederımmm:)) evet ıstekı ve evdekı bılgısayar gırmedııı bu sıteye surekleı hata verdı bugunde gırmıycek dıye bekledım ohh olmusss...darısı tum ısteyenlerın basınaaa arkadaslar

hepmnıze dua edıyorum arkadaslarrrrrrrrr ınsallahhhh her ısteyenın saglıkla huzurla bır oğlusu olur...ama ben şokk oldum bılıyosunuzzz...4 yonteme gorede kızzzz cıkıyoduuu :)))) o yuzdennnn allah hayırlısını nasıp etsın arkadaslar benım 4 yontemde yanıldı :))) 4 ya 4 şaka gıbı dımı:)) benım gıbı herkes sok olduu emınım sızde sok olmussunuzdur....

hakkınızda hayırlısı olur.inşallah.

şimdi bu ikisinin ph ları farklımı oluyor.ben anlamadım.yani acaba bir kandırmacamı var.sonuçta ikiside aynı yerden değilmi.

yasemin sen yokken ben kulanıcı adımı değiştirdim. ben hasta olup hamile olanım.tanıdın mı.?sen gerçektende çok samimi gelmiştin bana inacın da yüksekti.allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin seni hiç üzmesin.inşallah benimkide güzel sevindirir.rabbim bu konuda yüzümü güldürür.banada kız diyen çoğunlukta ama allah bilir.

hımm sen bugün başla ovuaslyon testi yapmaya.günde 1 kez yapsan yeterli şimdilik
silik çizgi koyulaşınca her 4 saatte bir yaparsın.

Ben galenik aldım daha doğrusu eşimin eczacı arkadaşı getirtti içinde 5 adet var o zaman onlar yetmezki en iyisi ben gittigidiyordan sipariş vereyim ordan hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi arkadaşlar gittigidiyordan alınabilcek hangi marka testi tavsiye edersiniz
Elara çift çizgiyi gördükten sonra 4 saatte bir yapınca çizgi kayboluncamı ilişkiye giricez_?

ya araştırdım ama bulamadım wondfo yu . sen şimdi hangi markayı kullanıyorsun ? 2 kez bu testle hamile kalmışsın cinsiyetleri ne ? 3. yü mü düşünüyon ?

Hayır canım malesef iki gebeliğimde düşükle sonuçlandı.Kanımda pıhtılaşma varmış ve ilaç kullanıyorum.Şimdi aldığım ovulasyon testinin markası one step.Eylül ayında bebek düşüncem olmadığı halde denemek için yinede ovulasyon testini kullandım ve doğru sonuç aldım.Test çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu oluyor.

Ben gittigidiyordan one step marka aldım şimdilik memnunum.Aslında wondfo kullanmıştım daha önce o daha güzeldi ama ondan bulamıyorum şimdi.

merhaba arkadaşlar,bugün anca oturabildim pc başına.küçük kızımıda okula yazdırdım bugün anaokuluna yani.alışma süreci diye kapıda bekledim saatlerce.çok yoruldum.şimdi biraz geçmişi okuyım hafta sonundan buyana neolmuş ne bitmiş herkes iyimi bir bakıyım.

hamile olan arkadaşlarr tarihleri verin bide ben bakıyımm
eşinizin ve kendinizin dogum tarihi ve ilişki günlerinizi yazınnn ,beleşş bakayımm:)

elara banada bakarmısın tanısmadık ama ...

ben 8.10.1982
esım 10.8.1974
sat.18.6.2010
hamıle kaldıgım gun ıse 04.07.2010 emınım..

Allah kolaylık versin.cok zor ortak iş yapmakk

haskenacım bacak agrısıda hamilelik belirtisidirr.inşallahh hamilesindirr
eşinin ve senin dogum tarihlerinizi bide ilişki gününü yaz bide sana bakayım bioritime

1,5 litresine baktım.benim parmağımı görüyonmu.alkali suyla ilgili kısımda.:lepi:

kaydirigubbakcemile3 gördüm gördümmm

evett şokk oldukkkkkkk saglıcakla al kucagına inşallah cnm

şimdi bu ikisinin ph ları farklımı oluyor.ben anlamadım.yani acaba bir kandırmacamı var.sonuçta ikiside aynı yerden değilmi.
kaerdelenn evet kandırmaca varr.10 ltredeki ph degeri farklıı.denk gelirsen bide sen bakk

boncuk diye bi arkadaş vardı.o gelanik kullanmıştı memnun oldugunu sölemişti.gittigidiyordan sipariş evriyordu oda.
evet ikinci cigi silikleşmeye başalyınca ilişki oalcak.ama cok zamanının gecirmemeye calış
yada koyu iki cizgiyi gördükten 10 saat sonra ilişki olsun

kızının okulu hayırlı olsunnn.Allah sanada kolaylık versin senaa

selam kızlar elara mesaj attım baktınmı bacıııım

ezel senin erkege yatkın gününde hamile kalmışın.
yatkınlık demek %60 erkek %40 kız gibi düşün
yani kız ihtimali de var demekk
seninkide kız olmuşşş

yöntemleride akşam yollıcam.4 mesaj var tek tek yollayınca 600 sn beklemem lazım.şuan cok zamanım yok.gece muhakkak yollarım.

teşekkürler bacııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…