bebek cinsiyet belirleme..

nasılsın gamzecimm.kızlar okula başladıı artık cok giremiyonn.
napıyor senin ufaklıkk

ewet cnm aynen sabah bıraz gırebılıyom 3 den sonra okul dan gelıyolar derslrıyle ılgılenıyorum ıste zamanolmuyo kucukluk oyun oynuyo su an logolarla senınkı napıyooo senınkı cızgıfılımden anlıyo gene benımkı bıraz bakıp hemen kalkıyo

gunaydınnnlar......fnha nasılsınnnn...umut11 nasılsınnnnızzzz.....uzun zamandır sorun vardı gıremıyodum keyfınız nasılllllll...herkesee gunaydınn..elaraaa gunaydınnn:))

elara sende ölemısın ya ben bugunlerde ıcım daralıyo ya regl olcam oyuzdenmıkı acaba yaaaaaaaaa bılmıyom ınan aglasam rahatlayacam o dercedeyım problemde yok allaha sukur ama neden böleyım bılmıyom

günaydınn yasemincimm nasılsınn.nasıl gidiyorrr hamilelikkk
sen dogum tarihini ve ilişki günlerini bidaha yazarmusın bide ben bakayım bioritime

elara sende ölemısın ya ben bugunlerde ıcım daralıyo ya regl olcam oyuzdenmıkı acaba yaaaaaaaaa bılmıyom ınan aglasam rahatlayacam o dercedeyım problemde yok allaha sukur ama neden böleyım bılmıyom

alla allaa niyeki.regli öncesi ben cok sinirli ve gergin olurum.ama öle aglamaklı olmam cnm
depresyon belirtisi gibi sendeki.bikacgündür vardı sende dimi
iyice agla rahatla istersen
bide mevsim gecişlerinde böle belirtiler olabiliyor

ewet cnm herlade ondan kız cok sınır var aynen aman bu sıralarda regl de degısmeye basladı bu kadar olmazdım en azından yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…