- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.481
nasılsın gamzecimm.kızlar okula başladıı artık cok giremiyonn.
napıyor senin ufaklıkk
gunaydınnnlar......fnha nasılsınnnn...umut11 nasılsınnnnızzzz.....uzun zamandır sorun vardı gıremıyodum keyfınız nasılllllll...herkesee gunaydınn..elaraaa gunaydınnn:))
gunaydınnnlar......fnha nasılsınnnn...umut11 nasılsınnnnızzzz.....uzun zamandır sorun vardı gıremıyodum keyfınız nasılllllll...herkesee gunaydınn..elaraaa gunaydınnn:))
benimkide kayyu izliyor şuan
sabah 1 saat sürüyorrr cizgifilm.aslında seninkide alışsa iyi olurduu
yumurcak tv var dimi
elara sende ölemısın ya ben bugunlerde ıcım daralıyo ya regl olcam oyuzdenmıkı acaba yaaaaaaaaa bılmıyom ınan aglasam rahatlayacam o dercedeyım problemde yok allaha sukur ama neden böleyım bılmıyom
alla allaa niyeki.regli öncesi ben cok sinirli ve gergin olurum.ama öle aglamaklı olmam cnm
depresyon belirtisi gibi sendeki.bikacgündür vardı sende dimi
iyice agla rahatla istersen
bide mevsim gecişlerinde böle belirtiler olabiliyor
sigara içiyonmu gamzeee.bak dogru söle kızmıcam:))
gunaydın cnmmmmmmmm nolur bıze dua et bırazda bunu kafaya takıyom heralde ya
iyiyim canım sağol.sen nasılsın
gunaydın sızı temın ederım yurekten ıstıyorum yurekten ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
içiyommmmmmmmmmmmm(((((((((((((sennnnnnnnnn sımdı nasıl cnmıstedı bı bılsen ay napcam nasıl bırakcam bılmıyom yaaaaa moralım bozuk olunca daha cok gelıyo aklıma zıkkım nedense
elara sende ölemısın ya ben bugunlerde ıcım daralıyo ya regl olcam oyuzdenmıkı acaba yaaaaaaaaa bılmıyom ınan aglasam rahatlayacam o dercedeyım problemde yok allaha sukur ama neden böleyım bılmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?