bebek cinsiyet belirleme..

saoll bende ıyıymmm keyfın nasıl hersey yolundamııı...gecmıse gıttım ama bulamadım ....gelışmelerını..bılgısayar gırmıyodu nete...

benim 5 yaşında bir kızım var.şimdi 4 aylık hamileyim.en son 3.5 aylıkken gittim doktora %80 kız dedi.ben diyet yumurtlama dönemi ph ı yüksek su kahve duş tuzlu yiyecekler hepsini denedim bence hepsi boş.kısmetinde ne varsa o oluyor.

yazdım yukardaya
akşamları içiyorum 3-4
gündüz aklıma gelmiyo işyerinde ama eve gidince illa içecem
benimki psikolojik
CANIM İSTEMESEDE ZORLA İÇİYORUM BAZEN (((

ay benı guldurdun rabbımde senı guldursun emı aynen mesela trabzona gıttım 15 gun durdumya ınan orda ıcmedım ıkı tane oda esımle dısarı cıkınca stım kaynana cok karsı cunku bılmıyolar ıctıgımı esım askere gıdınce kaynanaın orda kaldımya 3 ay agzıma koymadım ama daha donuste ılk durakda ıctım

Son düzenleme:
ıns cnm ya ınsssssss

ınsallahhhhhhhhh.mesela ben delı gıbı tatlı cıkolata yerdım hamılelıgımın ılk 4 ayı cok bulantılı ve halsız gectı ustelık tıksındım cıkolatadan...16.haftadan sonra bulantı halsızlık gectı gercektende ama tatlı ıstegım hala yok delı gıbı eksı yıyorum ve yaklasık 5 aydır agzıma cıkolata degmedıı ıyyyy :))

evet bizimkilerde çok fenalar o konuda annemler , annesi bilmezler beni
çok tiksiniyolar ve kadının içmesi çok ayıp hala :))))
beni bi yakalasalar şokkkk
heleki annem çok şaşırır okadar gelir gider anlamaz :))) ama ben bırakacam ya olmuyo
bu arada bizde karadenizliyiz

neresınden kız allah senı neden hıc solemıyon yhu aynen karadenız ınanı dahada cok karsııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…