- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.521
en fazla 4 dene sen kullanıyonmu
kızlar ben cinsiyetini doktora sormayacağım diyorum ama ,gerçekle hemen yüzleşmek istemiyorum.ama çok da merak ediyorum.kararsızım.
saoll bende ıyıymmm keyfın nasıl hersey yolundamııı...gecmıse gıttım ama bulamadım ....gelışmelerını..bılgısayar gırmıyodu nete...
yazdım yukardaya
akşamları içiyorum 3-4
gündüz aklıma gelmiyo işyerinde ama eve gidince illa içecem
benimki psikolojik
CANIM İSTEMESEDE ZORLA İÇİYORUM BAZEN(((
kızlar ben cinsiyetini doktora sormayacağım diyorum ama ,gerçekle hemen yüzleşmek istemiyorum.ama çok da merak ediyorum.kararsızım.
günaydın yasemin kaç hafta oldu.
ay benı guldurdun rabbımde senı guldursun emı aynen
benim 5 yaşında bir kızım var.şimdi 4 aylık hamileyim.en son 3.5 aylıkken gittim doktora %80 kız dedi.ben diyet yumurtlama dönemi ph ı yüksek su kahve duş tuzlu yiyecekler hepsini denedim bence hepsi boş.kısmetinde ne varsa o oluyor.
yasemin ilk başlarda rüya gördün mü hiç
ıns cnm ya ınsssssss
ay benı guldurdun rabbımde senı guldursun emı aynen mesela trabzona gıttım 15 gun durdumya ınan orda ıcmedım ıkı tane oda esımle dısarı cıkınca stım kaynana cok karsı cunku bılmıyolar ıctıgımı esım askere gıdınce kaynanaın orda kaldımya 3 ay agzıma koymadım ama daha donuste ılk durakda ıctım
yasemin satın 6 haziran dı dimi??
sen şuan kac haftalıksın??? cetvelin yalnış gibi geldi bana
duada okudunnmu bcmmmmmm
evet bizimkilerde çok fenalar o konuda annemler , annesi bilmezler beni
çok tiksiniyolar ve kadının içmesi çok ayıp hala :))))
beni bi yakalasalar şokkkk
heleki annem çok şaşırır okadar gelir gider anlamaz :))) ama ben bırakacam ya olmuyo
bu arada bizde karadenizliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?