bebek cinsiyet belirleme..

yasemin ultrason resmine görede kız demiştin
kac haftalık resime baktın?
keseye degilde bebegin nerde olduguna baktın dimi?

evet evet ım 7 haftalıktı sanırım resım tam hatırlamıyorum ama:)) evet evet bebıke baktık:)))) olsunn..holley kız yontemlerııı....şaka bır yana allahım her ısteyene saglıklı bebık versın ılkı olsunda 2.sıı zor sankı:)) bebık bakmak cok zor:))) ayy dersınkı on tane bebıkım var:))

ben hep olumlu düşünmüştüm inşallah allahın izniyle oğlum olacak diyordum istanbuldaki doktor12 haftalıkken erkek dediğinde şaşırmamıştım çünkü erkek olduğuna inanıyordum ama olmadı yani olumlu düşünsende olumsuz düşünsende sonuç değişmiyor neyse o oluyor.

kızlar günde kactane soda içiyonuz??
ben bu ay abarttım günde 3-4 tane içiyorum.içmek zorunda oldugum için degil canım acayip istiyor.su niyetine içiyorum diyebilirim
ve bu ay inanılmaz akıntım oldu yumurtlama günlerimde

ya bende dün gece rüyamda sıkıntılı stresli rüya gördüm
ama en çok dikkat çekeni eşimşe ilişkide bulunuyomuşum ve spermleri onun üstendiymiş çok tiksiniyomuş
o kadar etkilendimki anlatmata kararsız kaldım size çok tuhaf bi rüyaydı sanki farede gördüm acayipti dün gece

bana sormamıssındır ama soyle dıyım ben hamıle olmadan once cok soda ıcerdım cok severım bol lımonlu sade:)) suanda 1-2 tane ıcebılırmısım:)) ıcıyorum valla...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…