- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.541
yaseminn dogum tarihini ve ilişki gününü yazzzz bioritime bakcamm cnmm
eceyı aradım kızlar ama uyuyo heralde 4 kere caldırdım kapadım oglen tekrar ararım
13.03.1981 :)) ilşki 12-14-16-18-20 :)) sat: aslında 6 hazıran yanı hastalıgım nıter bıtmez yumurtlama olmuıs saka gıbı.. ..dr umda sasrdı bazen oluyomus oyle ıste...oyuzden bızde 29 mayıs yapalım 1hafta erken buyudugu ıcın bebık dedı:))))
evet gordummmmm :)) erkek gordum ustelık cırkın bı erkek gordum :))) ama 2-3 yaslarındaydı fakat benım oğlummus:)))) uyandım dedımkı bılınc altında kız ıstedım dıye tersı cıktı sanırım.... :))) cok komıkkkk:))
hımm tmm cnm sagoll
konuşursan cok slm söleee
bide dogum tarihini al bioritime bakcam onaa cok merak ediyorumm onunkinii
neresınden kız allah senı neden hıc solemıyon yhu aynen karadenız ınanı dahada cok karsııııııııı
bır hafta öndemı gıdıyo bebıs cnm bak sendede tututu o zaman erkek bebıs onde gıdıyo dıyolar benım kızlar ya bır hafta gerıden yada gunuunde gıdıyolardı
13.03.1981 :)) ilşki 12-14-16-18-20 :)) sat: aslında 6 hazıran yanı hastalıgım nıter bıtmez yumurtlama olmuıs saka gıbı.. ..dr umda sasrdı bazen oluyomus oyle ıste...oyuzden bızde 29 mayıs yapalım 1hafta erken buyudugu ıcın bebık dedı:))))
ayyyyyyy cokkkkkk gusellllllllllllllllllllll tesekkurrrrrrrrrrlerrrrrrrrrrrrrrrr:)))
güzel görmüşsün peki ismini de gördün mü
benim de erken yumurtlama olmuş.kızlarda hep önde idi hatta ikinci 2 hafta önde idi.sonra 4 kg 100 doğdu.
yasemincim sen erkek yada kıza yatkınlık günlerinde hamile kalmışın.ama erkek cizgin daha agır basıyor.
bır hafta öndemı gıdıyo bebıs cnm bak sendede tututu o zaman erkek bebıs onde gıdıyo dıyolar benım kızlar ya bır hafta gerıden yada gunuunde gıdıyolardı
aaaaaaaaaaaaa :))) bakalımmmmmmmm ne olucakk....dr um hatta erken yumurtlama genelede kız olur ama dedıı:)) 10 haftalıkkknede erkege benzıyo ama erkek demıstı hatta yazmıstım burayada:)) haha :)) ayy ben cok sasırmıstım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?