bebek cinsiyet belirleme..

yaseminn dogum tarihini ve ilişki gününü yazzzz bioritime bakcamm cnmm

13.03.1981 :)) ilşki 12-14-16-18-20 :)) sat: aslında 6 hazıran yanı hastalıgım nıter bıtmez yumurtlama olmuıs saka gıbı.. ..dr umda sasrdı bazen oluyomus oyle ıste...oyuzden bızde 29 mayıs yapalım 1hafta erken buyudugu ıcın bebık dedı:))))

bazen çok peşine düştüğüm içinmi olmadı diye düşünüyorum aman neyse haftaya ayrıntılı ultrasyona girecem artık kesin belli olur herşey nasip

bır hafta öndemı gıdıyo bebıs cnm bak sendede tututu o zaman erkek bebıs onde gıdıyo dıyolar benım kızlar ya bır hafta gerıden yada gunuunde gıdıyolardı

yasemincim sen erkek yada kıza yatkınlık günlerinde hamile kalmışın.ama erkek cizgin daha agır basıyor.

ya acaba benimdemi öyle oluyor 26 eylül adetimin son günüydü ateşim 36,6 idi dün sabah yani 27 eylül ateş birden 36,3 e düştü ama akıntı falan olmadı beyaz beyaz akıntı falan yoktu yani normalde olur bende kasık ağrısıda olur ama ateş ölçme yöntemi topiğinde de julia normal adet döneminde ateşin yüksek geçiyor demekki dedi ama bugünde ateşim 36.5 mi 36,6 mı neydi ya kafayı yiyceeeeem

benim de erken yumurtlama olmuş.kızlarda hep önde idi hatta ikinci 2 hafta önde idi.sonra 4 kg 100 doğdu.

aaaaaaaaaaaaa :))) bakalımmmmmmmm ne olucakk....dr um hatta erken yumurtlama genelede kız olur ama dedıı:)) 10 haftalıkkknede erkege benzıyo ama erkek demıstı hatta yazmıstım burayada:)) haha :)) ayy ben cok sasırmıstım ama

yasemincim sen erkek yada kıza yatkınlık günlerinde hamile kalmışın.ama erkek cizgin daha agır basıyor.

:)))) yaaa...zaten bebık 12sınde olduysa bende 12sınde mumurtlamısım demek oluyo :)) hastalıgım bıterbıtmes olmusya..ama cın takvımı rus takvımı ultrason kagıdı bende tutmadı ..o kadar hazırlamsmkı kendımı dr erkek dıyınde ben şok hahaha cok komıktıı yaaa...allahım hayrlıs saglıklı bebısler versın her ısteyene ınsallah

cetvelin çok güzel olmuşşş
bende bundan istiyorum ama açık mavi renginde :))
pek sanmıyorum ama inşallah (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…