- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.581
kızlar günde kactane soda içiyonuz??
ben bu ay abarttım günde 3-4 tane içiyorum.içmek zorunda oldugum için degil canım acayip istiyor.su niyetine içiyorum diyebilirim
ve bu ay inanılmaz akıntım oldu yumurtlama günlerimde
ya bende dün gece rüyamda sıkıntılı stresli rüya gördüm
ama en çok dikkat çekeni eşimşe ilişkide bulunuyomuşum ve spermleri onun üstendiymiş çok tiksiniyomuş
o kadar etkilendimki anlatmata kararsız kaldım size çok tuhaf bi rüyaydı sanki farede gördüm acayipti dün gece
bana sormamıssındır ama soyle dıyım ben hamıle olmadan once cok soda ıcerdım cok severım bol lımonlu sade:)) suanda 1-2 tane ıcebılırmısım:)) ıcıyorum valla...
kızlar günde kactane soda içiyonuz??
ben bu ay abarttım günde 3-4 tane içiyorum.içmek zorunda oldugum için degil canım acayip istiyor.su niyetine içiyorum diyebilirim
ve bu ay inanılmaz akıntım oldu yumurtlama günlerimde
ama en çok dikkat çekeni eşimşe ilişkide bulunuyomuşum ve spermleri onun üstendiymiş çok tiksiniyomuş
o kadar etkilendimki anlatmata kararsız kaldım size çok tuhaf bi rüyaydı sanki farede gördüm acayipti dün gece
bana sormamıssındır ama soyle dıyım ben hamıle olmadan once cok soda ıcerdım cok severım bol lımonlu sade:)) suanda 1-2 tane ıcebılırmısım:)) ıcıyorum valla...
yazdım yukardaya
akşamları içiyorum 3-4
gündüz aklıma gelmiyo işyerinde ama eve gidince illa içecem
benimki psikolojik
CANIM İSTEMESEDE ZORLA İÇİYORUM BAZEN(((
bende günde en azından 2 tane içiyorum çoğunlukla limonlu bazı günler 3 - 4 oluyor her zaman değil eşim içemiyor ama gece yatmadan önce içine 1 limon sıkıp ona içiyorum gün içinde içmiyordur eminim
bide ben şu karbonatalı suyu içemiyorum çok midemi kaldırıyor birşeylere karıştırıp içsek olmuyormu meyve suyuna falan karıştırsak hatta keçiboynuzu suyunuda meyve suyu ile karıştırsam olmaz mı elara
olurrr bencee.sen bu aymı denicen?
hayr olsunn inşallahhh
bugünlerde eşinin iş sıkıntısından dolayı böle bi rüya görmüş olabilirisn
ramazan itibari ile o işi bıraktım valla
tekrar içmeye başlasak iyi olacak
ama tadını hiç sevmiyorum şu limonlu olanı olsa iyide :)
evet canım bu ay denicem sen baktın bioritme falan kız gösteriyor ama ben gözümü kararttım ovülasyon testlerimi falanda aldım denicem Allahın izniyle Rabbim hayırlısını nasip etsin bir oğluşum olsun çooooook istiyorum ama Mevlam herşeyin en iyisini bilir...
rabbim banada nasip edermi belki karnımdaki bebek sağlıklı hayırlı bir erkektir neden olmasın
ben erkek hissediyom senin bebişii
niye gülüyon kızz:)))
7 haftalık usg resminiii istiyommmm:smiley-cool:
allah razı olsun.dr elif hanıma senden bahsetmek istiyorum.hastanız elara sizden menmun kalmış o da tavsiye etti desem seni tanır mı.?
sana doktor erken yumurtlama kız oluyor diye o zaman benimki kızdır.ben de günde bir iki içmiştim ama acayip limon tükettim.hatta buradaki kızlar kilo kilo limon aldılar halen limona devam ediyoruz.ama hepsi bekar.
hayırdır inşallah diyelim ama spermler eşinin üstünde kalmış ya ;senin hamiş işi biraz ertelenmiş bu ertelenmeden sen memnun olacaksın iyi ki de şimdi olmamış diyeceksin.
ezell sen başka cocugun varmıydı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?