bebek cinsiyet belirleme..

ramazan itibari ile o işi bıraktım valla
tekrar içmeye başlasak iyi olacak
ama tadını hiç sevmiyorum şu limonlu olanı olsa iyide :)

cok dusunuyosundur bence ne olucak dıye sıkma kendını lutfennnnnnnnnnnnn

bende günde en azından 2 tane içiyorum çoğunlukla limonlu bazı günler 3 - 4 oluyor her zaman değil eşim içemiyor ama gece yatmadan önce içine 1 limon sıkıp ona içiyorum gün içinde içmiyordur eminim
bide ben şu karbonatalı suyu içemiyorum çok midemi kaldırıyor birşeylere karıştırıp içsek olmuyormu meyve suyuna falan karıştırsak hatta keçiboynuzu suyunuda meyve suyu ile karıştırsam olmaz mı elara

hayr olsunn inşallahhh
bugünlerde eşinin iş sıkıntısından dolayı böle bi rüya görmüş olabilirisn

bana sormamıssındır ama soyle dıyım ben hamıle olmadan once cok soda ıcerdım cok severım bol lımonlu sade:)) suanda 1-2 tane ıcebılırmısım:)) ıcıyorum valla...

sana doktor erken yumurtlama kız oluyor diye o zaman benimki kızdır.ben de günde bir iki içmiştim ama acayip limon tükettim.hatta buradaki kızlar kilo kilo limon aldılar halen limona devam ediyoruz.ama hepsi bekar.

olurrr bencee.sen bu aymı denicen?

hayırdır inşallah diyelim ama spermler eşinin üstünde kalmış ya ;senin hamiş işi biraz ertelenmiş bu ertelenmeden sen memnun olacaksın iyi ki de şimdi olmamış diyeceksin.

olurrr bencee.sen bu aymı denicen?

evet canım bu ay denicem sen baktın bioritme falan kız gösteriyor ama ben gözümü kararttım ovülasyon testlerimi falanda aldım denicem Allahın izniyle Rabbim hayırlısını nasip etsin bir oğluşum olsun çooooook istiyorum ama Mevlam herşeyin en iyisini bilir...

ezell sen başka cocugun varmıydı???

allah razı olsun.dr elif hanıma senden bahsetmek istiyorum.hastanız elara sizden menmun kalmış o da tavsiye etti desem seni tanır mı.?

hahahah ayy alemsinn
gızz doktor benim elara oldugumu nerden bisin delii:)))
benim ismim elara degilkii
ismen hatırlamazz beni.ama görse mutlaka hatırlarr.catı muayenem cok olaylı gecmiştii ,beni unutacagını sanmıyorum hehe

sana doktor erken yumurtlama kız oluyor diye o zaman benimki kızdır.ben de günde bir iki içmiştim ama acayip limon tükettim.hatta buradaki kızlar kilo kilo limon aldılar halen limona devam ediyoruz.ama hepsi bekar.

:)))) aynen bende hamıle olmadan once fecı eksıde yerdımmm bol cıkolataada ama hamıle kalınca tatlıdan tıksındım yanı cıkolatadan hıccc yıyemedım bulantılarım coktu 4 ay...ama eksıye full dvm ettım:)))) halada dvm

Son düzenleme:
hayırdır inşallah diyelim ama spermler eşinin üstünde kalmış ya ;senin hamiş işi biraz ertelenmiş bu ertelenmeden sen memnun olacaksın iyi ki de şimdi olmamış diyeceksin.

onamı yordun canım
hayırlısı olsun ne diyelim
40 yaşında doğururum herhalde artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…