- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.601
ben hep olumlu düşünmüştüm inşallah allahın izniyle oğlum olacak diyordum istanbuldaki doktor12 haftalıkken erkek dediğinde şaşırmamıştım çünkü erkek olduğuna inanıyordum ama olmadı yani olumlu düşünsende olumsuz düşünsende sonuç değişmiyor neyse o oluyor.
:)))) aynen bende hamıle olmadan once fecı eksıde yerdımmm bol cıkolataada ama hamıle kalınca tatlıdan tıksındım yanı cıkolatadan hıccc yıyemedım bulantılarım coktu 4 ay...ama eksıye full dvm ettım:)))) halada dvm
onamı yordun canım
hayırlısı olsun ne diyelim
40 yaşında doğururum herhalde artık :))
geç yumurtlama erkekmi demek
hahahah ayy alemsinn
gızz doktor benim elara oldugumu nerden bisin delii:)))
benim ismim elara degilkii
ismen hatırlamazz beni.ama görse mutlaka hatırlarr.catı muayenem cok olaylı gecmiştii ,beni unutacagını sanmıyorum hehe
bacım sen resmen erkek dieti uygulamışsın
erkek dietinde limon,soda ve çikolatada var
erken yumurtlama da kızmı oluyor ben geç yumurtladım adetimin 17.günü ve 18 .günü oldu ilişki.
ya kızlar inanın çok sıkıldım yoruldum 20.haftam biti 21.haftaya yeni girdim.renkli ultrasyona girecem.ama ayağım gitmiyor biliyorum ertelememin hiçbir anlamı yok.ama heyecanlanıyorum.
doktora gitmeyi erteliyorum
ya kızlar inanın çok sıkıldım yoruldum 20.haftam biti 21.haftaya yeni girdim.renkli ultrasyona girecem.ama ayağım gitmiyor biliyorum ertelememin hiçbir anlamı yok.ama heyecanlanıyorum.
doktora gitmeyi erteliyorum
nötr gününde hamile kalmışsın.aynı zamandada erkek çizginin başlangıcında olmuş.buna göre erkek benim yorumuma göre
cinsiyeti belli olunca yazarmısın
:)))) yaaa...zaten bebık 12sınde olduysa bende 12sınde mumurtlamısım demek oluyo :)) hastalıgım bıterbıtmes olmusya..ama cın takvımı rus takvımı ultrason kagıdı bende tutmadı ..o kadar hazırlamsmkı kendımı dr erkek dıyınde ben şok hahaha cok komıktıı yaaa...allahım hayrlıs saglıklı bebısler versın her ısteyene ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?