bebek cinsiyet belirleme..

çok takma inan ki vardır bir hayır.12 hafta çok küçük.hep şaşırıyorlar.bizim geline %99 kız dedi sonra kulakları kağıt gibi yapışmış pipisi preslenmiş gibi bir oğlu oldu ondan sonra da dört tane oldu.şim di de kız diye yanıp tutuşuyor.hayırlısı.

bacım sen resmen erkek dieti uygulamışsın
erkek dietinde limon,soda ve çikolatada var

ya kızlar inanın çok sıkıldım yoruldum 20.haftam biti 21.haftaya yeni girdim.renkli ultrasyona girecem.ama ayağım gitmiyor biliyorum ertelememin hiçbir anlamı yok.ama heyecanlanıyorum.
doktora gitmeyi erteliyorum

bacım sen resmen erkek dieti uygulamışsın
erkek dietinde limon,soda ve çikolatada var

:)))))))) hahahah cok komık benım normal beslenmem oyle ama zaten bılerek bısı yapmamıstım hamıle kaldıktan sonra gordum bu topıkları:)) demmekı sonrakıde mı erkık :)) ayy allah her ısteyene versın bı ılkı olsunda...2.ye kısmet:))

ya kızlar inanın çok sıkıldım yoruldum 20.haftam biti 21.haftaya yeni girdim.renkli ultrasyona girecem.ama ayağım gitmiyor biliyorum ertelememin hiçbir anlamı yok.ama heyecanlanıyorum.

[nıye ertelıyosun guzelce dualarını et ve gıt..zaten hersey Allahtan bunu dusun ve rahatla unutma enınde sonunda gıdıceksın ve erken gıtmen herzaman kardr

Son düzenleme:

benim eşimin yiğeni samsunda doktor ona git derim ama o tam bi çatlak seni iyce bunalıma sokar çıkarır.sen git bak kurtul çünkü kendini yıpratmaya başladın.

nötr gününde hamile kalmışsın.aynı zamandada erkek çizginin başlangıcında olmuş.buna göre erkek benim yorumuma göre
cinsiyeti belli olunca yazarmısın

elaracım tskler cnmm banada doktor 13 haftalıkken erkek gıbı demıstı ama belkı bı ıhtımal degısır dıye umıt edıyorum hayırlı saglıklı bı bebegım olsun cnmm ama gönul kız olsun ısterdı bakalım 10 gun sonra kesın sölıcek ama benımde tahmınımce erkek..

yasemin sen hangi çin takvimine baktın bilmiyorum ama benim çin takviminde seninki erkek çıkıyor.:lepi:

slm kızlar aman ne cok yazıyorsunuz kıızm dişleri için diş hediği yapcam akşama misafirlerim var suyumu değiştirmekle başlıycam bende işe nestle purlife alayım bari tadi güzel hayat kullanıyrum

slm kızlae eceyle konustum gırecekdı ama cok işi var bıde heyecanlı bugun 4 de randevusu varmıs dr gıdıyo ınsss sevınclı haberlerler gelır valla eceden cok benheyecanlandım insssss gonlundekı olur ya dua edelım kızlar bu arada ıkı testın sonucuda 45 lerde cıkmıs 50 altında olunca erkekdı ya ınsssssss öledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…