bebek cinsiyet belirleme..

Bende tam eceyi merakımdann geldimm dedimm bakayımm tahmin yapmışlarmııı
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ececimmmmmmmmmmmm

ewet bende cok sevındım karabıber bende buna gıtmeye karar verdımmmmmmmm valla kasımda ınssssssss aralıkdada ıns kalırım cnm yaaaaaaa nolur bana cok dua et bcmmmmmmmmm

Spermlerin yaşama süresi beden ısısına bağlı olarak bir kadının cinsel organında 7 gün süreyle yaşamaktadır. Kadının adet görmesinin başlarında , yumurtlamadan önceki dönemde girilen cinsel ilişkilere bağlı olarak, daha sonraki dönemlerde kadının yumurtasında döllenme olarak gebelik oluşabilir. Dış ortamda kalan meni hızlı bir şekilde canlılığını kaybeder, döllenme yeteneği gittikçe kaybolur. Olgunlaşmış yumurtayı döllenmek için tek bir sperm yetmektedir.

Kizlar malesef ben bugün kirmizi karti gördüm cok sancim vardi o sebeple bugün araniza katilamadim ne diyeyim artik herseyin hayirlisi olsun demekki bu ay hayirli degilmis yalniz suna sasiriyorum ben gülen yüzü gördükten 1 gün sonra yaptim nerede yanlis yaptim anlamadim sizde biliyorsunuz hepimizin bilgileri dogrultusunda her seyi yaptim niye olmadikki yas 35 olunca yumurtada kaliteli olmadimmi acaba yoksa daha önce doktorumun dedigi gibi hapin etkisi ile tam gelismedimi belkide hic catlamadi ne bileyim artik neyse Ekimde tekrar deniycem gerci 1 hafta sonra tatile cikacam bakayim artik insallah bu defa hersey yolunda gider bu ayda olmassa Kasmda ne zaman tuturrursak artik hayirlisi.....
önümüzdeki 1-2 ayda hamiellik düşünenler yazsınn isimlerini.onlara bi kac bişi yollıcamm

Canim bende varim artik bu yola girdik tutana kadar her ay deniycem banada yollarsan sevinirim....

gızlarrr agda yapcamm cıkıyorum benn
akşama yinee deprem olabülüüüü haha

Amanin yarinki gazete basliklarini görüyom Ankarada gece deprem oldu diye (Rabbim gerceginden korusun)

slm gizlarrr benim herife konuyu ctim bebk konusunuuuu ya bos ver dedi formunu mu bozacan dedi buraya gelene kadar canin cikti dediiiiii

ne dirsinizzzzzzzz
Valla bacim kimse demez 3 tene dogurmus diye genc kiz vucudu var ya sende MASALLAH.

kamerayıda canlı yayına bağla bizde bakalım.sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::Hem bizede tercübe olur ya bacim......

GIZLARRRRRRRRRRR MÜJDEM VARRRR
ECENİN DOKTORUU %90 ERKEK DEMİŞŞŞŞŞŞŞ:lepi::teytey:
alkisalkisalkis:teytey:Evet bu bugün duydugum en güzel haber agzina saglik Elara ,topikteki kizlar darisi basimiza insallah ,ECEM saglicakla kucagina al insallah canim cok sevindim böyle güzel haberler beni biraz daha umutlandiriyor

Bende tam eceyi merakımdann geldimm dedimm bakayımm tahmin yapmışlarmııı
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ececimmmmmmmmmmmm

Bende seni merak etmistim canim az kaldi hadi insallah hayirlisi ile........

ewet bende cok sevındım karabıber bende buna gıtmeye karar verdımmmmmmmm valla kasımda ınssssssss aralıkdada ıns kalırım cnm yaaaaaaa nolur bana cok dua et bcmmmmmmmmm

evet gamze ne yap ettt bu doktoraa git canımmmm
inşallah seninde gönlündekii olacakk
dualarım seninle canımm herzaman aklımdasınız

ıkı ayın kalmıs nerdeyse cnm ınsssssss bızde böle sevıncle beklerız gunlerımızı rabbım senıde bı avazda kurtrsın naptınyerlestınmı evıne ıyıce gule gule otur ıns cnm

evet canım yerleştimm diğerleriiyavaş yavaş olacakkk
duan çok güzeldii
bir doğursaydımm kuzucuğumuu

Gamzecim Gi bacim bi bizmi kaldik topikte nere gittiler giz dizi izlemeyemi gecmisi okudunmu gülüm kirmizi karti gördüm sabah.....

canım ben düşününüyorum ekim 14 yada 15 gidicem bebegim olmuyor 9 yıllık evliyim:Saruboceq:

Hos geldin canim Rabbim gönlündekini versin tez zamanda insallah.....

Son düzenleme:
hayır ebru sana baktıgım rus takvimiydii
bu bioritimm yöntemii
senin tarihlere baktım sende tutmadıı.sen ilk erkek gününde hamile kalmışınnn
yumurtlama günün ne zamandı?

elara bıde ogluma bak ıstersen hanı bakalım dogruluguna

08.10.1982 ben
10.8.1974 esım
17.3.2008 sat
hamıle kaldıgım tarıh 04.04.2008
bende hep dortlerde hamıle kalıyorum bu arada oglumada plamnlıkalmamıstım..

elara merhaba rıca etsem benım bıo rıtmımede bakabılırmısın musaıt oldugunda burdakı yazıları okudukca heyecanlanıyorum sankı hemen hamıle kalıp dogurasım gelıyo yaf:CüvCüv:

Birsey merak ettim canim ya senin hastaligin kac günde bir oluyor yani 19.günde hamile kaldigina göre baya uzun olmali ?Bu arada h.g canim aramiza eger eskiysen kusura bakma nickini yeni gördüm de....

Birsey merak ettim canim ya senin hastaligin kac günde bir oluyor yani 19.günde hamile kaldigina göre baya uzun olmali ?Bu arada h.g canim aramiza eger eskiysen kusura bakma nickini yeni gördüm de....

cnm benım dogumdan önce 4 gun sıddetlı 3 gunde az olmakla beraber 7 gun suruyordu ama dogumdan sonra 5 gune fln dustu ama ben baya sıddetlı olurdum artık o kadar deıl tabıkıde ..yanı sız daha ıyı bılırsımnız ama 2 hamılelıgımde gunumde kaldım doktorumda aynısını dıyo ama benım ablamda eken yumurtlama var kızlar yanı onunda nedensız 3 yıl bebegı olmamıstı o adetın son gunu hamıle kaldı dusunun sızdede olabılır olede deneyın bence kızlar..

Canim tesekkür ederim Rabbim evlatlarini korusun ve kollasin bebeginide saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah peki iki adet arasi kac gündü asil ögrenmek istedigim buydu canim.....a.s.

Canim tesekkür ederim Rabbim evlatlarini korusun ve kollasin bebeginide saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah peki iki adet arasi kac gündü asil ögrenmek istedigim buydu canim.....a.s.

cnm ben dogumdan önce asla sasmazdı oglumuda bı gun gecmıstı ve ben hamıleyım demıstım yanı dogumdan önce 27 dı ama dogumda sonra 30 gunde bır oluyordum hatta 32 flnda oluyordu ama bak benım doktorum hep vucud ıstedgın seyın tersını yapar der hamıle kalmak ıstersen vucud ıstemezmıs ama ıstemöezsen vucud ıstermıs mesela ablam tam artık vazgectım tup bebek yapıcam dedıgı ay ve sadece 1 kere ılıskıye gırıdıgı ay hamıle kaldıçmrk etmeyın meleklerınız ınan yakında karnınızda sonrada yanınızda olcak sızın cokk dua ecdıcemm..

Allah razi olsun canim benim bizim dualarimizda seninle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…