- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.781
Bende tam eceyi merakımdann geldimm dedimm bakayımm tahmin yapmışlarmııı
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ececimmmmmmmmmmmm
uy 69 kalmışşşşşşşşşşşşşşşş
ilk tanistigimizda msn den bakmistin o mu yoksaa
06 06 1989
10 09 1978
4 nisan kaldigim tarihh 2008:hulya:
gamzeeeee mimozanın topigine bakkk.yalnışlık olmuş.benim verdigim tarihler dogru yanii
önümüzdeki 1-2 ayda hamiellik düşünenler yazsınn isimlerini.onlara bi kac bişi yollıcamm
gızlarrr agda yapcamm cıkıyorum benn
akşama yinee deprem olabülüüüü haha
Valla bacim kimse demez 3 tene dogurmus diye genc kiz vucudu var ya sende MASALLAH.
:roflol::roflol::Hem bizede tercübe olur ya bacim......kamerayıda canlı yayına bağla bizde bakalım.sempatiksalakcinni
alkisalkisalkis:teytey:GIZLARRRRRRRRRRR MÜJDEM VARRRR
ECENİN DOKTORUU %90 ERKEK DEMİŞŞŞŞŞŞŞ:lepi::teytey:
Bende tam eceyi merakımdann geldimm dedimm bakayımm tahmin yapmışlarmııı
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ececimmmmmmmmmmmm
ewet bende cok sevındım karabıber bende buna gıtmeye karar verdımmmmmmmm valla kasımda ınssssssss aralıkdada ıns kalırım cnm yaaaaaaa nolur bana cok dua et bcmmmmmmmmm
ıkı ayın kalmıs nerdeyse cnm ınsssssss bızde böle sevıncle beklerız gunlerımızı rabbım senıde bı avazda kurtrsın naptınyerlestınmı evıne ıyıce gule gule otur ıns cnm
canım ben düşününüyorum ekim 14 yada 15 gidicem bebegim olmuyor 9 yıllık evliyim:Saruboceq:
canım ben düşününüyorum ekim 14 yada 15 gidicem bebegim olmuyor 9 yıllık evliyim:Saruboceq:
hayır ebru sana baktıgım rus takvimiydii
bu bioritimm yöntemii
senin tarihlere baktım sende tutmadıı.sen ilk erkek gününde hamile kalmışınnn
yumurtlama günün ne zamandı?
elara bıde ogluma bak ıstersen hanı bakalım dogruluguna
08.10.1982 ben
10.8.1974 esım
17.3.2008 sat
hamıle kaldıgım tarıh 04.04.2008
bende hep dortlerde hamıle kalıyorum bu arada oglumada plamnlıkalmamıstım..
Birsey merak ettim canim ya senin hastaligin kac günde bir oluyor yani 19.günde hamile kaldigina göre baya uzun olmali ?Bu arada h.g canim aramiza eger eskiysen kusura bakma nickini yeni gördüm de....
cnm benım dogumdan önce 4 gun sıddetlı 3 gunde az olmakla beraber 7 gun suruyordu ama dogumdan sonra 5 gune fln dustu ama ben baya sıddetlı olurdum artık o kadar deıl tabıkıde ..yanı sız daha ıyı bılırsımnız ama 2 hamılelıgımde gunumde kaldım doktorumda aynısını dıyo ama benım ablamda eken yumurtlama var kızlar yanı onunda nedensız 3 yıl bebegı olmamıstı o adetın son gunu hamıle kaldı dusunun sızdede olabılır olede deneyın bence kızlar..
Canim tesekkür ederim Rabbim evlatlarini korusun ve kollasin bebeginide saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah peki iki adet arasi kac gündü asil ögrenmek istedigim buydu canim.....a.s.
cnm ben dogumdan önce asla sasmazdı oglumuda bı gun gecmıstı ve ben hamıleyım demıstım yanı dogumdan önce 27 dı ama dogumda sonra 30 gunde bır oluyordum hatta 32 flnda oluyordu ama bak benım doktorum hep vucud ıstedgın seyın tersını yapar der hamıle kalmak ıstersen vucud ıstemezmıs ama ıstemöezsen vucud ıstermıs mesela ablam tam artık vazgectım tup bebek yapıcam dedıgı ay ve sadece 1 kere ılıskıye gırıdıgı ay hamıle kaldıçmrk etmeyın meleklerınız ınan yakında karnınızda sonrada yanınızda olcak sızın cokk dua ecdıcemm..
Allah razi olsun canim benim bizim dualarimizda seninle insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?