- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.801
hadı bu ay hayırlı haberlerını beklıyorum pekı cınsıyetı ne ıstıyorsun..bu ay olcak ıcıme doguyor ama bak fazla kafana takma unutmaya calıs ve zevk al bence buda cok önemlı..
canim insallah bir dahaki sefer ne diyeyim yaaa gec olsun guc olmasin canimmmKizlar malesef ben bugün kirmizi karti gördüm cok sancim vardi o sebeple bugün araniza katilamadim ne diyeyim artik herseyin hayirlisi olsun demekki bu ay hayirli degilmis yalniz suna sasiriyorum ben gülen yüzü gördükten 1 gün sonra yaptim nerede yanlis yaptim anlamadim sizde biliyorsunuz hepimizin bilgileri dogrultusunda her seyi yaptim niye olmadikki yas 35 olunca yumurtada kaliteli olmadimmi acaba yoksa daha önce doktorumun dedigi gibi hapin etkisi ile tam gelismedimi belkide hic catlamadi ne bileyim artik neyse Ekimde tekrar deniycem gerci 1 hafta sonra tatile cikacam bakayim artik insallah bu defa hersey yolunda gider bu ayda olmassa Kasmda ne zaman tuturrursak artik hayirlisi.....
Valla bacim kimse demez 3 tene dogurmus diye genc kiz vucudu var ya sende MASALLAH.
Kizlar malesef ben bugün kirmizi karti gördüm cok sancim vardi o sebeple bugün araniza katilamadim ne diyeyim artik herseyin hayirlisi olsun demekki bu ay hayirli degilmis yalniz suna sasiriyorum ben gülen yüzü gördükten 1 gün sonra yaptim nerede yanlis yaptim anlamadim sizde biliyorsunuz hepimizin bilgileri dogrultusunda her seyi yaptim niye olmadikki yas 35 olunca yumurtada kaliteli olmadimmi acaba yoksa daha önce doktorumun dedigi gibi hapin etkisi ile tam gelismedimi belkide hic catlamadi ne bileyim artik neyse Ekimde tekrar deniycem gerci 1 hafta sonra tatile cikacam bakayim artik insallah bu defa hersey yolunda gider bu ayda olmassa Kasmda ne zaman tuturrursak artik hayirlisi.....
umutttttttttt bcm bu ay deneyecenmı bcm ya reglın 3.gunu gıt bı dr yum takıbı yaptır ya mımoza dun gee denedımı acaba catlaamak uzereymıs yumları
karbonatlı su yerine bol bol soda içsek aynı etkiyi yapmaz mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?