bebek cinsiyet belirleme..

hadı bu ay hayırlı haberlerını beklıyorum pekı cınsıyetı ne ıstıyorsun..bu ay olcak ıcıme doguyor ama bak fazla kafana takma unutmaya calıs ve zevk al bence buda cok önemlı..

Canim benim 4 yasinda bir kizim var kizimdan sonra iki düsük yasadim tabi gönül erkekten yana hani yas 35 birazda zor hamile kaliyorum ve kalsamda düsük oluyor o sebeple insallah Rabbim kaderime yazmissa birde erkek cocuk sevgisi tadayim istiyorum bütün kiz anneleri gibi hani sanki yas v.s sebeplerden bu son sansim gibi geliyor bakalim artik tuturana kadar deniycem bu ay olmadi hayirlisi olsun artik Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina verir insallah dualarim topikteki bütün arkadaslarim icin canim yok öyle fazla kafaya takmiyorumda yas ilerliyor ya ister istemez bir stres oluyor olumunekankayizsmile

Hadi ben kaciyom kizlar yarina insallah görüsürüz iyi geceler anacigim rüyalarinizda ogluslarinizi görün insallah........................................

canim insallah bir dahaki sefer ne diyeyim yaaa gec olsun guc olmasin canimmm

sagol bitanem esim ole dedi valla ne edem bilmiyorum depreyona girermiyim bilmiyorum önceden sisko diye dalaga gecerdi bizimkisi simdi giji cikmiyor zayifladim diyee valla affff affff ne edcem bennnn yaa kizim ister esim istemez iki arada bir derede kaldim bennn

Haskena, hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah onumuzdeki ay kirmizi yerine cift cizgiyi gorursun.
Yumurtlamayi destekleyici birsey yapiyor musun? Clomid vajinayi asidik ve kuru yaptigi icin kiz olasiligini arttiriyor o yuzden Soy Isoflavones kullaniyorlar... Tercihen adetin 3-7 si arasinda 5 gun ayni saatte aliyorsun.. Bir arastir istersen..

günaydın kızlaaarrr nasılsınız bugün
dün akşam ovülasyon testi yaptım bi normal çizgi bide silik bi çizgi çıktı becerebilirsem resmini eklicem

umutttttttttt bcm bu ay deneyecenmı bcm ya reglın 3.gunu gıt bı dr yum takıbı yaptır ya mımoza dun gee denedımı acaba catlaamak uzereymıs yumları

güzelim adetim bitti benim
bu ayda bilmiyorum valla
çok stresli günler geçiriyoruz adam bişeyde yapmıyo zaten :))
biliyosun stres sperm kalitesinide etkiliyor bilniyorum valla ((

kızlar dün akşam yaptığım testin sonucu bu çok silik çizgi çıktı bugünlerde yapmaya devam edeyim mi koyulaşırmı adetimin ilk gününden sayarsak bugün 7. gün bitiminden sayarsak 3. gün bilmiyorumkismile

Elara nerelerdesin bize akşam yöntem neyin yollicaktın bacııımmm sositososito ya ben bu karbonatalı sudan kusucam meyve suyu ile karıştırınca daha da beter bişey oldu bu yaaa meyve suyuda ziyan oldu en sonunda limon sıktım içine öyle içtim akşam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…