- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.821
ezel sen ne zaman deneme yapıcaksın ? eşin ve kendin için neler yaptın ?
günaydınnn kızlarrr süper bi haber yaw :lepi: çok sevindim .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGIZLARRRRRRRRRRR MÜJDEM VARRRR
ECENİN DOKTORUU %90 ERKEK DEMİŞŞŞŞŞŞŞ:lepi::teytey:
kaydirigubbakcemile3eşimle beraber gittik zaten
bi ara gözleri yerinden fırlıcak zannettim:))
elara merhaba rıca etsem benım bıo rıtmımede bakabılırmısın musaıt oldugunda burdakı yazıları okudukca heyecanlanıyorum sankı hemen hamıle kalıp dogurasım gelıyo yaf:CüvCüv:
Gurbet beni unuttun dimi dua yollayacaktın(
ilişki öncesi vaginal duş yapmayı düşünüyormusun ?
hadiya bi bakayım , bazen okuyamıyorum bugünde bakmadımtmm tarihleri yolla bakayımm
kızına hamile kaldıgın günleri hatırlıyorsan onlarada bakayım
gurbet yazdı duayı sana.tabi sen gecmişi okumadıgından görmedin.
günaydınn kızlarrr
akşam yollayım msj diye girdim ama koca hemen dikildi başıma cıkmak zorunda kaldımm
yollıcam birazdan
selam
dün ikili test için doktora gittim. bebeğin cinsiyeti belli oldu. yumurtlamama 4 gün varken hamile kaldım kız olsun diye. sayı yönteminde kızdı. 8 haftalık ultrason resminde bebek sağdaydı.
ama sonuç erkek bebek.
ben o kadar ayarlamaya çalıştım. bir değil birçok yönden kız günlerimi ayarladım. yorumcu.coma üye oldum v.s v.s.
ama allahın işine karışılmıyor. burdan çıkan sonuç bu.
selam
dün ikili test için doktora gittim. bebeğin cinsiyeti belli oldu. yumurtlamama 4 gün varken hamile kaldım kız olsun diye. sayı yönteminde kızdı. 8 haftalık ultrason resminde bebek sağdaydı.
ama sonuç erkek bebek.
ben o kadar ayarlamaya çalıştım. bir değil birçok yönden kız günlerimi ayarladım. yorumcu.coma üye oldum v.s v.s.
doktorlara kalırsa 1 yıl bekle diyorqwert uğramaz oldun buralara .. düşünüyormusun sende ekimde .. beklemen gereken süre ne zaman bitecekti ?
canım senin düşüklerden sonra araştırma yapılmışmıydıCanim benim 4 yasinda bir kizim var kizimdan sonra iki düsük yasadim tabi gönül erkekten yana hani yas 35 birazda zor hamile kaliyorum ve kalsamda düsük oluyor o sebeple insallah Rabbim kaderime yazmissa birde erkek cocuk sevgisi tadayim istiyorum bütün kiz anneleri gibi hani sanki yas v.s sebeplerden bu son sansim gibi geliyor bakalim artik tuturana kadar deniycem bu ay olmadi hayirlisi olsun artik Rabbim hepimizin gönlündekini kucagina verir insallah dualarim topikteki bütün arkadaslarim icin canim yok öyle fazla kafaya takmiyorumda yas ilerliyor ya ister istemez bir stres oluyor olumunekankayizsmile
selam
ama sonuç erkek bebek.
hayırlısı olsun sğlıklı olsun inşallah
benim annem hep şey der
kaderinde ne varsa kaşığında o çıkar
kaderimize ne yazıldıysa onu göreceğiz
kızlar dün akşam yaptığım testin sonucu bu çok silik çizgi çıktı bugünlerde yapmaya devam edeyim mi koyulaşırmı adetimin ilk gününden sayarsak bugün 7. gün bitiminden sayarsak 3. gün bilmiyorumkismile
Elara nerelerdesin bize akşam yöntem neyin yollicaktın bacııımmm sositososito ya ben bu karbonatalı sudan kusucam meyve suyu ile karıştırınca daha da beter bişey oldu bu yaaa meyve suyuda ziyan oldu en sonunda limon sıktım içine öyle içtim akşam
dr öle dedi zaten cnm
erkek tarafında dedi
yani bu olayı dr da onayladı cnm..
gamze
öyle bir geçer zamankiyi izliyomusun
orda ufak çocuk varya ona bayılıyorumya
inşallah dedim böyle bir oğlum olur
hepimizin inşallah gözleri falan varya harika :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?