bebek cinsiyet belirleme..

gamze
öyle bir geçer zamankiyi izliyomusun
orda ufak çocuk varya ona bayılıyorumya
inşallah dedim böyle bir oğlum olur
hepimizin inşallah gözleri falan varya harika :))

elara merhaba rıca etsem benım bıo rıtmımede bakabılırmısın musaıt oldugunda burdakı yazıları okudukca heyecanlanıyorum sankı hemen hamıle kalıp dogurasım gelıyo yaf:CüvCüv:

tmm tarihleri yolla bakayımm
kızına hamile kaldıgın günleri hatırlıyorsan onlarada bakayım

Gurbet beni unuttun dimi dua yollayacaktın (

gurbet yazdı duayı sana.tabi sen gecmişi okumadıgından görmedin.

ilişki öncesi vaginal duş yapmayı düşünüyormusun ?

ben korkuyorum vajinal duştan yediklerimle ne kadar alkali olursa olsun diye düşünüyorum zaten yumurta için geç kaldım onun 15 gün lazım karbonatalı suyuda bilmiyorum büyük ihtimal yapmam ama elara vajinal duş için ne düşünüyor onun fikrinide almak isterim

selam
dün ikili test için doktora gittim. bebeğin cinsiyeti belli oldu. yumurtlamama 4 gün varken hamile kaldım kız olsun diye. sayı yönteminde kızdı. 8 haftalık ultrason resminde bebek sağdaydı.
ama sonuç erkek bebek.

ben o kadar ayarlamaya çalıştım. bir değil birçok yönden kız günlerimi ayarladım. yorumcu.coma üye oldum v.s v.s.
ama allahın işine karışılmıyor. burdan çıkan sonuç bu.

tmm tarihleri yolla bakayımm
kızına hamile kaldıgın günleri hatırlıyorsan onlarada bakayım

gurbet yazdı duayı sana.tabi sen gecmişi okumadıgından görmedin.
hadiya bi bakayım , bazen okuyamıyorum bugünde bakmadım

günaydınn kızlarrr
akşam yollayım msj diye girdim ama koca hemen dikildi başıma cıkmak zorunda kaldımm
yollıcam birazdan

sizde her akşam her akşam :))

hayırlı olsun canım bioritim çin takvimi vs.. onlara görede ayarladın mı hangi gece hamile kaldın tarihini yazabilirmisin_?

haydaaaaa
hayırlı olsun canım
valla şu sıra hep ters gidiyo bu işler anlamadım valla (

qwert uğramaz oldun buralara .. düşünüyormusun sende ekimde .. beklemen gereken süre ne zaman bitecekti ?
doktorlara kalırsa 1 yıl bekle diyor
kızımda diyoki sen bir yıl bekleyebilirsin ama ben bekleyemem
önümüzdeki ay falan düşünüyorum bakalım
şu testlerimi yaptırıyımda
canım senin düşüklerden sonra araştırma yapılmışmıydı

günaydın bu arada

bende akşam içtim ilk defa felaket bişey.arkasından mecburiyetten soda içtim.

dr öle dedi zaten cnm
erkek tarafında dedi
yani bu olayı dr da onayladı cnm..

hayırlı olsun canım allah bu sevinci bizlerede nasip etsin.sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah.benimki de belli olur herhalde 11+3 oldu.istanbula senin doktora mı gelsem acaba:) tekrar hayırlı olsun.ailenize mutluluk getirsin.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…