- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.661
gurbetim düzensizlik yoktu bende ama hiçbişey tutmadı nedense ben bile pes dedim kendimeevvet aynen ole bu takvim e hamis kalan almanlarin dilekleri olmus herne kadar ezelceye uymadi isede onda bir duzensiklik varmiydi bilemiyorum ben
ne belli değil aytenim üçüncü kızımı bu yöntemleri araştıra araştıra yaptıım teravetten ilk gün alan benim deneme amaçlı ama tutmadı teroşun dediğine göre siklusum 29 olduğu için tutmamış şimdi teroş 28 üstü olana gün vermiyoezelce nin kızı mı olucak yoksa daha belli değil diye biliyorum ben ama .
yok canımm şimdii sitede eğer biriyle tartışann küfür şeklinde konuşursan yada siyasii içeriklii mesaj yazarsan banlanıyosunn
ya 7 gün ya 1ay yada 2 yıl banlanıyosunn
amaa bazennn olaya göre hiçbirzaman giremeyecek şekildede banlanıyosunn ve siteyle ilgilii hiçbişeyi okumana izin vermiyorlarrr
gurbetim düzensizlik yoktu bende ama hiçbişey tutmadı nedense ben bile pes dedim kendime
ne belli değil aytenim üçüncü kızımı bu yöntemleri araştıra araştıra yaptıım teravetten ilk gün alan benim deneme amaçlı ama tutmadı teroşun dediğine göre siklusum 29 olduğu için tutmamış şimdi teroş 28 üstü olana gün vermiyo
anaaaaa niye banlamışlarki ne ettiki garibim herkese yardımdan başka yahuuuu
arkadaşlar banlanan kim?
bu arada karabiber çok sevindim adına ve çok duygulandım
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş.hayırlı bir evlat olur inş.
benim de 2 kızım var ben de çok isityorum bi oğlum olsun
Rabbim isteyene versin.Ama inan kendimin olmuş gibi çok sevindim çok güzel bir duygudur herhalde
Allahım bizede yaşatsın bu güzel duyguları.
arkadaşlar banlanan kim?
bu arada karabiber çok sevindim adına ve çok duygulandım
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş.hayırlı bir evlat olur inş.
benim de 2 kızım var ben de çok isityorum bi oğlum olsun
Rabbim isteyene versin.Ama inan kendimin olmuş gibi çok sevindim çok güzel bir duygudur herhalde
Allahım bizede yaşatsın bu güzel duyguları.
canim benim kac gunde bir adet oluyon yazmamisin oda önemli ben simdi 28 gunden hesap ediyorum sana canim 16 haziran senin yumurtanin catladigi gun baka bakalim dogrumu agrin sizin ve akintin ne sekilde olacakkiz lar bana son satinizi verin bakalim yumurtlama niz takvimle uyacakmi ben bakip buraya yazayim kendimizi dinleyelim[/QUOTE
2 haziran benim de
eşim eylül 1972
ben temmuz 1978
ama anlamadımkii işte
hangisine bakmamm lazımm
2010 temmuz dan itibaren 2012 subat ayina kadar erkek doguracan valla sen hemen bu veledi cikar birtane daha yap bak erkek deyi 19 ay
2012 subatttan itibaren 2013 subata kadar kiz aylari var 12 ay kadar
2014 ocaktan temmuza kadar erkek canim onu gösteriii
gamzem senin ve esinin ay ve yilini yazarmisin dogum gununuz ne
benimde böyle ciktiiiiiiiiii hehehheheehheheh
JulAug SepOctNovDec
2010girlgirlboyboyboyboy
JanFebMarAprMayJunJul Aug SepOctNovDec
2011boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2012boyboyboygirlgirlgirlgirlboyboyboyboyboy
2013boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2014boyboyboyboyboyboy
yok canımm şimdii sitede eğer biriyle tartışann küfür şeklinde konuşursan yada siyasii içerikliii mesaj yazarsan banlanıyosunn
ya 7 gün ya 1ay yada 2 yıl banlanıyosunn
amaa bazennn olaya göre hiçbirzaman giremeyecek şekildede banlanıyosunn ve siteyle ilgilii hiçbişeyi okumana izin vermiyorlarrr
senin böyle cikti gamzenm valla ben inanmiyorum yaaaa byöe seylere
JulAugSepOctNovDec
2010girlgirlgirlgirlgirlgirl
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
2011boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2012boyboyboyboyboyboyboygirlgirlgirlgirlgirl
2013girlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirl
2014girlgirlgirlgirlgirlgirl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?