bebek cinsiyet belirleme..

evvet aynen ole bu takvim e hamis kalan almanlarin dilekleri olmus herne kadar ezelceye uymadi isede onda bir duzensiklik varmiydi bilemiyorum ben
gurbetim düzensizlik yoktu bende ama hiçbişey tutmadı nedense ben bile pes dedim kendime

ezelce nin kızı mı olucak yoksa daha belli değil diye biliyorum ben ama .
ne belli değil aytenim üçüncü kızımı bu yöntemleri araştıra araştıra yaptıım teravetten ilk gün alan benim deneme amaçlı ama tutmadı teroşun dediğine göre siklusum 29 olduğu için tutmamış şimdi teroş 28 üstü olana gün vermiyo

anaaaaa niye banlamışlarki ne ettiki garibim herkese yardımdan başka yahuuuu

ewet ya cok uzuldum sımcık bu kadar bılgılerı kım duzenleyecek yaaaaa ne guzel edıyodu kızcagız

selamm..
elara neden banlandı yaa..neyse en kısa sürede gelir inşallah..
gurbetim verdigin linkte benim iki cocukta kız çıkıyoo.bende tuttu yanii...

arkadaşlar banlanan kim?
bu arada karabiber çok sevindim adına ve çok duygulandım
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş.hayırlı bir evlat olur inş.
benim de 2 kızım var ben de çok isityorum bi oğlum olsun
Rabbim isteyene versin.Ama inan kendimin olmuş gibi çok sevindim çok güzel bir duygudur herhalde
Allahım bizede yaşatsın bu güzel duyguları.

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım elara banlanmış ama neden banlandı bilmiyoruz.neyse belkide şimdi bizi okuyordur.kendisi söyler artık..inşallah canım rabbim bu duyguyu bizede tattırsın.benimde iki kızım var...

merhaba arkadaşlar,karabiber canım seni çok önceden takip ediyordum seni hamileydin ve istememiştin hatırlıyorum,oğlun olmasını çok istiyordun,uzun zaman sonra gördüm seni burda çokm sevindim güzel haberlerine sağlıkla kucağına al inşallah. bu arada benim 6 yaşında bir oğlum var tabiki kızzım olmasını çok istiyordum,burdaki yazıları okuyor allhım kızım olsun diye dualar ediyordum,nitekim olduda ama hamileliğimin 23. haftasında kaybettim.birşeyi o kadar çok istememeyi öğrendim. önce sağlık. şimdi yine hamileyim ama anneliğin doğasında var cinsiyet hap bir merak ama bir öncekindeki gibi değilim sadece merak,18 nisanda adet oldum adetimin 7 veya 8 günleriindeydi galiba korunmadım daha sonrakileri tam hatırlamıyorum ama yumurtlama günümde gün boyu kahverengi lekelenmem oldu 7 gün sonra kandan hcg baktırdım birşey çıkmadı,21 mayısta tekrar kanda baktırdım 500 çıktı,hangi ara nasıl oldu anlamadım,bakalım kızmı erkermi olacak,ama belirtiler oğlumdakilere daha çok benziyor hayırlısı...

eşim eylül 1972
ben temmuz 1978
ama anlamadımkii işte
hangisine bakmamm lazımm

2010 temmuz dan itibaren 2012 subat ayina kadar erkek doguracan valla sen hemen bu veledi cikar birtane daha yap bak erkek deyi 19 ay
2012 subatttan itibaren 2013 subata kadar kiz aylari var 12 ay kadar
2014 ocaktan temmuza kadar erkek canim onu gösteriii

ablacım bıde bana bak ya su 2010 2011 de valla merak ettım yhu:):)):)):

benimde böyle ciktiiiiiiiiii hehehheheehheheh

JulAug SepOctNovDec
2010girlgirlboyboyboyboy

JanFebMarAprMayJunJul Aug SepOctNovDec
2011boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2012boyboyboygirlgirlgirlgirlboyboyboyboyboy
2013boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2014boyboyboyboyboyboy

Son düzenleme:

ablacım kızlar pek az ya gelıyo bı pıpılı daha desene:)):):)))):)

senin böyle cikti gamzenm valla ben inanmiyorum yaaaa byöe seylere

JulAugSepOctNovDec
2010girlgirlgirlgirlgirlgirl
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
2011boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2012boyboyboyboyboyboyboygirlgirlgirlgirlgirl
2013girlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirl
2014girlgirlgirlgirlgirlgirl

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım,acaba ne kadar süre öyle kalır umarım hemen döner.

2011 bekleyelım o zaman acelemız yok her ay erkek bebıs yanı dımı:):)):):)):aynende umıt ıste be ablacım cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…