bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra ortam asidikleşiyorsa çatlama anını çok ii anlamak lazım ve hemen vakit kaybetmeden fanfini:)
doğrumu????????
eğer doğruysa tombilubu ve maviboncuğunkiler nasıl erkek oldu.iğneden en az 36 saat sonra ilişki oldu.yumurtaları 19 mmk en iğne oldular ve ve yumurtalar 22 23 mmken çatlıyo.ve günde 3 mm büyüyor.bu kesin.dra o kadar gittim geldimki ordan bliyorum..16 mmken gittim.ertesi gün 19 ve sonraki günde yum çatlamış oluyodu....
son olarak hazır limonataların içinde phı yükselten askorbik asit potasyum ve sodyum var kızlar.limonda phı yükselten bişi....nisandakar arkadaşım sende turnusol vardı hazır limonataların phını bi ölç bacım please:))))

canım yumurtlamadan 2 gün önce doktora gittiğimde yumurtam 21 - 22 mm di . doktorum günde 2 - 3 mm büyür dedi . bu tarihten 2 gün sonra birliktelik oldu . bakalım hamilemiyim bilmiyorum . hayırlısıyla hamileysem rabbim sağlıklı ve hayırlı erkek evlat nasip etsin . isteyen , dileyen herkese inşallah.

kizlar bende bugun dr a gittim jinekologa baktiki hic bir enfeksiyonun yok super dedi
vajinamin ph si 5 imis kizlar sizinki kacc elinde olanlar olcse bi yavv

mimozacığım,askorbik asiti aktarlardan alıp kullanabiliriz canım,ben kendime ve çocuklarıma kullanıyorum çocuk doktorumuzun tavsiyesi.

Kimse yok mu lütfen bana yardımcı olun ya...soldan yumurtladım bu ay çin takvimi tüm takvimler erkek diyor..bir tek sol yumurtlamayı taktım ne yapayım karar veremiyorum????????

canım benim doktorum sağ sol yumurtlama olayının cinsiyetle hiç alakası yok dedi . bilmiyorum sen karar ver artık . bizim bu ayki denemeden hamile kalırsam sağ yumurtamdı ama bana da çin rus takvimleri hep kız gösteriyormuş , bakalım ne olacak.

neden kapalı yazayımki canım az bile yazdım o kadına ama napam yaa kendimi tuttum tutmasam konu kapanırdı heralsempatiksalakcinni:roflol:

ya buna nasıl bi açıklama yapılır bilemedim ama kısaca sen ne kadar çabalasan çabala erkek olmuyo bir hiç istemediğin düşünmediğin bi zamanda hatta oranıda iyice temızlemişin olmasın diye.ama bebişin erkek oluyo.daha güzel açıklana bilirdi ama kısaca özetledim

cnm cın takvımınde bızım gelının 21 yası bakın hep kızdı o yas hıc yok gıbı erkek hep kız genelde ama benım yegenımm erkek geldı yanı fazla tutmuyo moralını bozma cnm bol bol dua et 42 gun olana denk bebısın rabbım verır erkegı ıns.....

kür değil kızz 3 kavonoz herhalde pekmez içtiii
ama benimkii kavonozu kafaya dikiyorduu işe giderkenn
amaa sevdiğii içinn içiyorduu yarasınn ban deyipp

kecı boynuzu pekmezımı cnm bence bu pekmezın rolu cok karabıberım ya sende bı onu yaptıgına gore bıde yum .ıste sonuc pıpılı kızlar rr ya kız valla ıyıce cok ıstıyom ama cokda korkuyorum 4.kız olursa dıye rabbım yalvarıyom sana..

Son düzenleme:
sağol gamzecim inşallah bana ve dileyen herkese verir rabbim . ama birbirimiz için de dua edelim. hamile olup olmadığım belli olana kadar stresten ölcem yaaa.

http://www.babygendertool.com/baby-gender-predictor.aspx

anlıyan biri bana bunu yapsın
benim doğum temmuz 1978
eşim 1972
nereye bakacağımı anlamadım
bebek 2010 aralıkta doğacak
esinin dogum ayini yazmamisin ben de ocak yaptim bak ne cikti
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec2010 boyboyboyboyboyboy2011boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy2012boygirlgirlgirlgirlboyboyboyboyboyboyboy2013boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy2014boyboyboyboyboyboy

canim benim yumurtanin catladigina dir bir seyler oldumu sende batmalarr akinti degisikligi falan
Kimse yok mu lütfen bana yardımcı olun ya...soldan yumurtladım bu ay çin takvimi tüm takvimler erkek diyor..bir tek sol yumurtlamayı taktım ne yapayım karar veremiyorum????????
alooo takma kafana sag sol diye birseyyok canim komsumun sag yumurtaligi yok alinmis tekle 3 cocuk yaoti birisi erkek canim:lepi:

selam kızlar benımde 14 hazıranda 2 yaşına gırecek olann afacanmı afacan bır oglum var
suan 30 yaşındayım seneye hamıle kalmak 2012 gıbıde dogurmak ıstıyorum Allahımın ıznıyle..
tabı gonlumden gecen kızz.. sızlerı takıp edıcem .. ama bu yumutrlama ıslerınden pek anlamıyorum ben ya
ne zaman ıslıkıye gırmek gerekıyor kız olması ıcın acep

http://www.urbia.de/services/eisprung

canim benim buradan yumurtlama gununu takip et her ay duzenli adet olman gerekiyor kendini bu takvime göre ölc canim benim bakalim yumurtlama gunlerin uyuacakmiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…