- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.621
Karabiber hayırlı uğurlu olsun ,,ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Hangi yöntemleri denemiştin.yardımcı olursan sevinirim..
Kızlar,dün doktora gittim yumurtlama takibi yapmayı kabul etti..şu anda solda iki yumurtam varmış...antibiyotik verdi..eşime çinko hapı aldım..yalnız şu soldan yumurtlama olayı beni biraz düşündürüyor.bu ay denemek istiyorum lütfen bana yardımcı olun..ne yapayım soldan yumurtlamışım..karabiber canım sen hatırlıyor musun hangi taraftan yumurtlamıştın...gerçi doktor cinsiyete etkisi yok dedi ama yine de bilmiyorum ya...
arkadaşlar yumurta çatladıktan sonra ortam asidikleşiyorsa çatlama anını çok ii anlamak lazım ve hemen vakit kaybetmeden fanfini:)
doğrumu????????
eğer doğruysa tombilubu ve maviboncuğunkiler nasıl erkek oldu.iğneden en az 36 saat sonra ilişki oldu.yumurtaları 19 mmk en iğne oldular ve ve yumurtalar 22 23 mmken çatlıyo.ve günde 3 mm büyüyor.bu kesin.dra o kadar gittim geldimki ordan bliyorum..16 mmken gittim.ertesi gün 19 ve sonraki günde yum çatlamış oluyodu....
son olarak hazır limonataların içinde phı yükselten askorbik asit potasyum ve sodyum var kızlar.limonda phı yükselten bişi....nisandakar arkadaşım sende turnusol vardı hazır limonataların phını bi ölç bacım please:))))
:roflol:kaydirigubbakcemile3 cok acık yazmışın insan dötü moklu filan der yaw:))) ay cok güldüm ilahiii
sen nezaman düşünüyorsun hamileligi?
ay ev o acıdan düşünmemeiştim.dogru sölüyon rus yöntemiydi kan tazeleme.googlede rusça ceviri yokmuki
bende iyiyim sagol cnm.
Canım bakk benn nasıll diyeyiimm benim karmakarışıktı
hamile kaldığım ay eşimle tartışmalıydımmm benn 1 kere olduktan sonra hatta sabah 24 saat hapı almaya gittimm amaa yok kalmamışımdırr diye almadımm
birde hamile kalmıyayım diye hemen tuvalate gidip sildimm hatta
çünküü eşime çok kızmıştımmm
o yüzden ona sinirimden o ay geri sparail taktırmaya karar verdimm o yüzden gün saymadımm belirtide hissetmedim
diğer aylar sayıyordumm kalamıyordumm
bu aydaaa kızgın olduğumdan ve kalamayacağımdan okadar emindimkii regllime 3 gün kala pembe leke geldiii,eşime nispet yaparr gibii oh be bu ayda hastalandımm dedimm ,ama nekadar eminimkiii sağlıkkk mocağına gittimm dedimm sparil taktıracağımm çoğalınca geleceğimm dedimmm
eşimi daha çokk kızdırayımm diye elimden gelenii yapıyordumm
aaaa 2nci,
3ncü gün derken leke gene geldii ,4ncü gün gelen giden yokkkkkkkkkkkkkkkk
test yaptım hemen hamile çıktımmm
sevinen eşim olduu üzülen benn oldummmm
vazgeçtiğim ay bebeğim geldii ve onuu görene kadar kabullenmedimm satennn
demek istediğim aklıma takmadığımm ve hiç belirtii hissetmediğim ay hamile çıktımm
gıcık kocama çok kızmıştımmm
canım benim doktorum sağ sol yumurtlama olayının cinsiyetle hiç alakası yok dedi . bilmiyorum sen karar ver artık . bizim bu ayki denemeden hamile kalırsam sağ yumurtamdı ama bana da çin rus takvimleri hep kız gösteriyormuş , bakalım ne olacak.
kür değil kızz 3 kavonoz herhalde pekmez içtiii
ama benimkii kavonozu kafaya dikiyorduu işe giderkenn
amaa sevdiğii içinn içiyorduu yarasınn ban deyipp
esinin dogum ayini yazmamisin ben de ocak yaptim bak ne ciktihttp://www.babygendertool.com/baby-gender-predictor.aspx
anlıyan biri bana bunu yapsın
benim doğum temmuz 1978
eşim 1972
nereye bakacağımı anlamadım
bebek 2010 aralıkta doğacak
canim benim yumurtanin catladigina dir bir seyler oldumu sende batmalarr akinti degisikligi falancanım yumurtlamadan 2 gün önce doktora gittiğimde yumurtam 21 - 22 mm di . doktorum günde 2 - 3 mm büyür dedi . bu tarihten 2 gün sonra birliktelik oldu . bakalım hamilemiyim bilmiyorum . hayırlısıyla hamileysem rabbim sağlıklı ve hayırlı erkek evlat nasip etsin . isteyen , dileyen herkese inşallah.
alooo takma kafana sag sol diye birseyyok canim komsumun sag yumurtaligi yok alinmis tekle 3 cocuk yaoti birisi erkek canim:lepi:Kimse yok mu lütfen bana yardımcı olun ya...soldan yumurtladım bu ay çin takvimi tüm takvimler erkek diyor..bir tek sol yumurtlamayı taktım ne yapayım karar veremiyorum????????
canım benim doktorum sağ sol yumurtlama olayının cinsiyetle hiç alakası yok dedi . bilmiyorum sen karar ver artık . bizim bu ayki denemeden hamile kalırsam sağ yumurtamdı ama bana da çin rus takvimleri hep kız gösteriyormuş , bakalım ne olacak.[/QUOTE
Canım rus takvimini en son kan değişikliğine göre yapıyorsun....doğumdan sonra ameliyat kürtaj falan olmadıysan doğum yaptığın tarihi giriyorsun..eşinde eğer ameliyat ,kan vermediyse onun ise doğum tarihini giriyorsun ve doğru çıkıyor gibi
selam kızlar benımde 14 hazıranda 2 yaşına gırecek olann afacanmı afacan bır oglum var
suan 30 yaşındayım seneye hamıle kalmak 2012 gıbıde dogurmak ıstıyorum Allahımın ıznıyle..
tabı gonlumden gecen kızz.. sızlerı takıp edıcem .. ama bu yumutrlama ıslerınden pek anlamıyorum ben ya
ne zaman ıslıkıye gırmek gerekıyor kız olması ıcın acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?