bebek cinsiyet belirleme..

yumurtlama gününü takip et,yumurtlama gününden önceki günler ve yumurtlamadan 2-3 gün sonra adetine kadar,sık ilişki........

evet ya gurbetçim bende inanmıyorum..takvimlere....bana 2011 de hep kız die.hep erkek diyeydi şaşardım zaten.......boshayallersmile

gamzecim ya bana mayısta hamile kaldıysam takvimler kız gösteriyormuş , acaba kalmadıysam haziranda ya da temmuzda ne gösteriyor ki , gurbet güzeli gelsede bir de haziran ve temmuza baksa . belli olana kadar stressten ölcem.

arkadaşlar merak etmeyin elara banlanmaya alışıktır Yıldıramaz onu banlar falan:))))))) 4 gün sonra aranıza tekrar döner.Ben bugün görüşebilirsem size dönerim tekrar.

ya ınanılmaz gercı dedgım gıbı 21 yası hep kız gosterıyo bızım gelın oglu oldu ama gurbet ablamın dakındede mı kız cıktık ama stres yapma cnm ınan hıc dusunme oda cok etkıler hamıs kalabılmenı

gurbetin verdiği takvime göre yumurtlama gününün 1 gün öncesi diyo ve erkek gösteriyo . benim dediğim rus , çin takvimleri bana kız gösteriyormuş , yani bilmiyorumki acaba haziran ya da temmuzda rus , çin takvimleri ne gösteriyo.

Bebeğinizin cinsiyetini ne belirler?

Anne (yumurta) ve babanın (sperm) üreme hücreleri karşı karşıya geldiğin cinsiyeti belirleyici olan spermin 8yani babanın) içerisinde taşıdığı genetik materyaldir.

Eğer sperm Y kromozomu taşıyorsa bebeğiniz erkek, eğer sperm X kromozomu taşıyorsa bebeğiniz kız olacaktır.

Buradan çıkan sonuç bebeğinizin cinsiyetini babanın belirlemesidir.

Bu bilginin bilinmediği yıllarda bayanlar, erkek bebek doğurmamakla suçlanmış ve hatta üzerlerine kumalar getirilmiştir.

Bebeğinizin cinsiyetini belirleyebileceğinizi iddia edenler malesef umut tacirliği yapmaktadır.

Bebeğinizin cinsiyetinin, yenilen gıdanın tipi, cinsel ilişki sırasındaki pozisyon ve ilişkinin olduğu saat veya mevsimin veya yıldızların durumu gibi şeylerle bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir ilişkisi yoktur.

Etraftan duyduğunuz veya internetten okuduğunuz güya cinsiyet tayini yapılan yöntem veya taktiklerin hiç birisi bilimsel olarak kanıtlanmamıştır.

Maalesef bu konuyu taciz eden ve haksız bir şekilde para kazanan, insanların umutlarıyla oynayan insanlar olabilmektedir.

Erkek bebek diyeti, kız bebek diyeti gibi saçmalıklar ortada gezmektedir. Hele birde bu diyete uyan bir anne adayının kazara bebeği erkek olursa bu kesinlikle uyulan diyete bağlanmaktadır.

Günümüzde erkek veya kız bebek sahibi olmayı seçmenin tek yolu tüp bebek uygulaması yaptırmaktır. Bu durumda bebekler anne rahmine verilmeden önce cinsiyetlerine bakılabilmektedir.

kozaklinik.com' dan alıntıdır.

------------------------------------

bu yazıyı okuduğumda acaba bizim bebeğimizin cinsiyetini belirleyen kromozom X mi Y mi diye merak ediyordum.. doktor kızınız olacak deyince X kromozomu olduğunu anladım.. şuanda 5 aylık hamileyim..Rabbim kızımın sağlık bir şekilde doğması için yardımcımız olsun..tüm hamilelerin..

bu arada aranıza yeni katıldım.. herkese hayırlı günler..

dert etme cunku tutmuyo onlar okadar guvenme bızım gelının 21 yas hep kızdı noldu oglu oldu o bı denk gelıs oluyo tutuyo bazen ben ınanmıyorum cunku cın takvımıne

Son düzenleme:
Arkadaşlar elara ile görüştüm.1 hafta banlanmış.kısmet olursa haftaya aranızda olacakmış tekrar.Oda üzülmüş sizlerden uzaklaştığına.Önemli bişey değilmiş yani.

selam kızlar günaydınn nasılsınız ? gerçekten cinsiyet belirlemeden memnun olan varmı aranızda ? inşş Rabbim herkesin gönlünce versin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…