- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.681
teşekkür ederim canım,acaba ne kadar süre öyle kalır umarım hemen döner.
selam kızlar benımde 14 hazıranda 2 yaşına gırecek olann afacanmı afacan bır oglum var
suan 30 yaşındayım seneye hamıle kalmak 2012 gıbıde dogurmak ıstıyorum Allahımın ıznıyle..
tabı gonlumden gecen kızz.. sızlerı takıp edıcem .. ama bu yumutrlama ıslerınden pek anlamıyorum ben ya
ne zaman ıslıkıye gırmek gerekıyor kız olması ıcın acep
ablam ben cıkıyorum sana ıyı geceler yarın gorusuruz ınş..a.e.o
senin böyle cikti gamzenm valla ben inanmiyorum yaaaa byöe seylere
JulAugSepOctNovDec
2010girlgirlgirlgirlgirlgirl
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
2011boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2012boyboyboyboyboyboyboygirlgirlgirlgirlgirl
2013girlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirl
2014girlgirlgirlgirlgirlgirl
gamzecim nasılsın bebek........:teytey:
günaydın arkadaşlar . burası gerçekten bağımlılım yapıyo . sabah ilk iş açıyorum yaaa.
gamzecim ya bana mayısta hamile kaldıysam takvimler kız gösteriyormuş , acaba kalmadıysam haziranda ya da temmuzda ne gösteriyor ki , gurbet güzeli gelsede bir de haziran ve temmuza baksa . belli olana kadar stressten ölcem.
gurbetin verdiği takvime göre yumurtlama gününün 1 gün öncesi diyo ve erkek gösteriyo . benim dediğim rus , çin takvimleri bana kız gösteriyormuş , yani bilmiyorumki acaba haziran ya da temmuzda rus , çin takvimleri ne gösteriyo.
Arkadaşlar elara ile görüştüm.1 hafta banlanmış.kısmet olursa haftaya aranızda olacakmış tekrar.Oda üzülmüş sizlerden uzaklaştığına.Önemli bişey değilmiş yani.
hoş buldum canım benim saol opuyorumnanaktansıfam hos geldın cnmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar elara ile görüştüm.1 hafta banlanmış.kısmet olursa haftaya aranızda olacakmış tekrar.Oda üzülmüş sizlerden uzaklaştığına.Önemli bişey değilmiş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?