bebek cinsiyet belirleme..

sağol canım benim oradan takip ederim artık bu sistemde adetin üstüne 14 sayıyor tek gün veriyor erkek için ...
evvet aynen ole bu takvim e hamis kalan almanlarin dilekleri olmus herne kadar ezelceye uymadi isede onda bir duzensiklik varmiydi bilemiyorum ben

Legende und Abkürzungen

Eisprung yumurta Sex seks Temperatur sicaklik Temperatur unter Vorbehalt (s. ) sicakligin dusuk olmasi Zervixschleim akintinin gelmesi Muttermund: weich, offenrahim yumusak Muttermund: fest, geschlossen rahim kapali Mittelschmerz haifi agri Blutung ve adet kanamasi Schmierblutung hafif kanama Menstruation erwartet bitmesini bakliycez
Fruchtbare Zeit Zeitraum eines möglichen Eisprungs Nächste Menstruation? Schwangerschaftstest möglich Besonderheiten Anzahl Zigaretten Notiz Persona (roter Tag/grüner Tag) Ovulationstest (positiv/negativ) Schwangerschaftstest (positiv/negativ) Behandlung
ES: Abkürzung für Eisprung. ZT: Abkürzung für Zyklustag. ÜZ: Abkürzung für Übungszyklus. S: Abkürzung für den Zervixschleim-Höhepunkt s: Abkürzung etwas Zervixschleim 0: Abkürzung für kein Zervixschleim

Son düzenleme:

banada çin kız diyoo

10 mart 2008 de doğum yaptım

mart 2006 yılında eşim hidrosel ameliyatı olmuştu

canım bana da bi bak

son adet tarihimse 24 mayıs 2010

canım ya senn burdakii arkadaşlarrı beklee
hata berrada kalacak eğer kalırsaa onlarınkinin cinsiyetinii öğrenn

eşim eylül 1972
ben temmuz 1978
ama anlamadımkii işte
hangisine bakmamm lazımm

gurbet bana 14ncü gün çok verimlii diyoo
15nci gün yumurta çatlıyoo diyooo
demekki verimlii günde olmuşş
berra sanada bakalımm

kız olması içinn bize göre adetten sonra hiç korunmicann canımm diğer reglle kadar
sadece yumurtlamaa günüü korunuacaksıunnn
sen oğlanı nasıl buldun

elara nedeen banlandıı yaaa
acabaa siyasi link verdi diyemii canımmm yaaa
özletecen keendinii

Son düzenleme:
yaa gerçekten neden banlandı ki,ne güzeldi topik şimdi başka isimle mi girecek kızlar,bu banlanma olayını bilmiyorum da aydınlatırsanız sevinirim.

yaa gerçekten neden banlandı ki,ne güzeldi topik şimdi başka isimle mi girecek kızlar,bu banlanma olayını bilmiyorum da aydınlatırsanız sevinirim.

yok canımm şimdii sitede eğer biriyle tartışann küfür şeklinde konuşursan yada siyasii içerikliii mesaj yazarsan banlanıyosunn
ya 7 gün ya 1ay yada 2 yıl banlanıyosunn
amaa bazennn olaya göre hiçbirzaman giremeyecek şekildede banlanıyosunn ve siteyle ilgilii hiçbişeyi okumana izin vermiyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…