- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.641
evvet aynen ole bu takvim e hamis kalan almanlarin dilekleri olmus herne kadar ezelceye uymadi isede onda bir duzensiklik varmiydi bilemiyorum bensağol canım benim oradan takip ederim artık bu sistemde adetin üstüne 14 sayıyor tek gün veriyor erkek için ...
kiz lar bana son satinizi verin bakalim yumurtlama niz takvimle uyacakmi ben bakip buraya yazayim kendimizi dinleyelim[/QUOTE
2 haziran benim de
kiz lar bana son satinizi verin bakalim yumurtlama niz takvimle uyacakmi ben bakip buraya yazayim kendimizi dinleyelim[/QUOTE
2 haziran benim de
son bebısımden oncekı sat vereyım bakalım tutuyomu 13 nısan 2008 son satımda 24 mayıs
Kimse yok mu lütfen bana yardımcı olun ya...soldan yumurtladım bu ay çin takvimi tüm takvimler erkek diyor..bir tek sol yumurtlamayı taktım ne yapayım karar veremiyorum????????
canım benim doktorum sağ sol yumurtlama olayının cinsiyetle hiç alakası yok dedi . bilmiyorum sen karar ver artık . bizim bu ayki denemeden hamile kalırsam sağ yumurtamdı ama bana da çin rus takvimleri hep kız gösteriyormuş , bakalım ne olacak.
kecı boynuzu pekmezımı cnm bence bu pekmezın rolu cok karabıberım ya sende bı onu yaptıgına gore bıde yum .ıste sonuc pıpılı kızlar rr ya kız valla ıyıce cok ıstıyom ama cokda korkuyorum 4.kız olursa dıye rabbım yalvarıyom sana..
sağol gamzecim inşallah bana ve dileyen herkese verir rabbim . ama birbirimiz için de dua edelim. hamile olup olmadığım belli olana kadar stresten ölcem yaaa.
esinin dogum ayini yazmamisin ben de ocak yaptim bak ne cikti
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec2010 boyboyboyboyboyboy2011boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy2012boygirlgirlgirlgirlboyboyboyboyboyboyboy2013boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy2014boyboyboyboyboyboy
MIMOZAM ben diyorum hic biride dogru degil fat bu takvim senin yumurtlama gunu hesapliyor eger her ay duzenli isen onu gösteriyor canim
http://www.urbia.de/services/eisprung
bakin son satinizla kac gunde bir adzt oldugunuz yazin ciksin eger duzenli ise adetiniz tikir tikir isliyor
selam kızlar benımde 14 hazıranda 2 yaşına gırecek olann afacanmı afacan bır oglum var
suan 30 yaşındayım seneye hamıle kalmak 2012 gıbıde dogurmak ıstıyorum Allahımın ıznıyle..
tabı gonlumden gecen kızz.. sızlerı takıp edıcem .. ama bu yumutrlama ıslerınden pek anlamıyorum ben ya
ne zaman ıslıkıye gırmek gerekıyor kız olması ıcın acep
ezelce nin kızı mı olucak yoksa daha belli değil diye biliyorum ben ama .
yaa gerçekten neden banlandı ki,ne güzeldi topik şimdi başka isimle mi girecek kızlar,bu banlanma olayını bilmiyorum da aydınlatırsanız sevinirim.
gurbet bana 14ncü gün çok verimlii diyoo
15nci gün yumurta çatlıyoo diyooo
demekki verimlii günde olmuşş
berra sanada bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?