- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.721
çok güzel yazmışsın gurbet . ben de kenzül ars diye bir dua var . bende her gece bu duayı okuyup allahımdan hayırlı ve sağlıklı erkek evlat diliyorum . rabbim dualarımızı kabul etsin.
3 olursa iyi olur ama 4 kazayla olursa olur yoksa illa 4lüycem diye bişey yok
Allah dualarımızı kabul etsin
ayetel kürsi kuranın anahtarı hükmünde gibi her kapıyı açıyor
canım eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979 ama 06 / 02 / 2004 te doğum yaptım . bir de 12 / 05 / 2005 te zorunlu bir kürtaj oldum .
teşekkür ederim egem
gamzem insallah bugunun yuzusuyu hurmetine ogluslariniz olur bzlerde sizlerde svinirsiniz hayirli evlat yetistirisiniz yetistiriz insallah
evet bende açamadım
matamatıkcım nerelerdesın cnm sensız de olmyooo bılgısız kaldık(
canım annemler geldi memleketten ,bende onların yanındayken giremiyorum pek ayıp olmasın die.ama sizleri merak ediyorum doğrusu...
şu kan alma olayını araştırıcam bi etraflıca.kafama yattı.sizide haberdar ederim...
gamzecimm dahaa emin olamıyorumm canımmm 3 haftaa sonraa kesinn olursaa dahaa çokk sevinecemm
amaa benzetilmesii bilee çokk güzellll
banada bakabilirmisiniz rica etsem
eşimin dt:07 08 1978
benim 01 11 1979
doğum yaptgım tarih:05 02 2009
bugün yaptığım ovulasyon testinde silik çizgi biraz daha koyulaşmıştı ama yanındaki gibi değildi yinede
akşama doğru yumurta akı kıvamında akıntı gelmeye başladı hani şu tuttukça uzayan
inşallah birazdan yatsı namazını kılıp dua edicem
yokmu benden dua etmemi isteyen
vallaha canımm takip edildiğimin farkında bile değilimmm teşekkür ederimm güzel yorumlarınn içinnn
sende burda yazmayıı unutmaa meselaa bazı arkadaşlarmızı reglden hemen sonra kalınırsa ne olur onuda merak ediyoo
,regllin bittiği gün kalmışsın değilmii sen ozaman yine erkekk olur diyorlarr bakalımm sende tutacakmı
kızın içinde çok üzüldümmmm,neden kaybettin canımm ağır birşeylermii yaptınnn
cnm banada dua et cok ıhtıyacım var duaya rabbım kabul etsın ınssssssssssss tosun gıbı oglusumuz olsun cnm ınsssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?