bebek cinsiyet belirleme..

çok güzel yazmışsın gurbet . ben de kenzül ars diye bir dua var . bende her gece bu duayı okuyup allahımdan hayırlı ve sağlıklı erkek evlat diliyorum . rabbim dualarımızı kabul etsin.

kainat dualarla aykata duruyor

3 olursa iyi olur ama 4 kazayla olursa olur yoksa illa 4lüycem diye bişey yok

Allah dualarımızı kabul etsin

ayetel kürsi kuranın anahtarı hükmünde gibi her kapıyı açıyor

her namazin pesine konmus ki her daim okunsun sevabindan yaralanilsin

canım eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979 ama 06 / 02 / 2004 te doğum yaptım . bir de 12 / 05 / 2005 te zorunlu bir kürtaj oldum .
teşekkür ederim egem

canım rus takvimini halen acamadım diğer takvimime baktım erkek çıkıyor..Rus takvimine göre mutlaka bakacağım...

gurbet ablacım cok dogru solemıssın allah senden razıolsun ewet yer gok dualarla ayakta rabbım ayetınde dıyokı ısteyın vereyım bızde ıns ona uyup ıstıyoruz verecegınden suphemız yok yokdan var eden cunku rabbım tum dualarımız su cuma hurmetıne kabul etsın ıns.... amınnnnnnnnnnnnnn

gamzem insallah bugunun yuzusuyu hurmetine ogluslariniz olur bzlerde sizlerde svinirsiniz hayirli evlat yetistirisiniz yetistiriz insallah

tmm cnm beklıyoz hadı bakalım rabbım sen emeklerımız bos cıkarma ..amınnnnnnnnnn

gamzecimm dahaa emin olamıyorumm canımmm 3 haftaa sonraa kesinn olursaa dahaa çokk sevinecemm
amaa benzetilmesii bilee çokk güzellll

banada bakabilirmisiniz rica etsem
eşimin dt:07 08 1978
benim 01 11 1979
doğum yaptgım tarih:05 02 2009

JulAugSepOctNovDec
2010girlgirlgirlgirlgirlgirl
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
2011girlgirlboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2012boyboygirlboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2013boyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboyboy
2014boyboyboyboyboyboy

iste böyle erkek sende daha cok canim benim

Son düzenleme:
bugün yaptığım ovulasyon testinde silik çizgi biraz daha koyulaşmıştı ama yanındaki gibi değildi yinede
akşama doğru yumurta akı kıvamında akıntı gelmeye başladı hani şu tuttukça uzayan
inşallah birazdan yatsı namazını kılıp dua edicem
yokmu benden dua etmemi isteyen

cnm banada dua et cok ıhtıyacım var duaya rabbım kabul etsın ınssssssssssss tosun gıbı oglusumuz olsun cnm ınsssssssssss

canım bende servikal yemezlik var 12. haftada dikiş atılacak hayırlısıysa.

banada bakarmısınız ben 15 mayıs 1980 eşim 21 eylül 1977

banada bakın lütfen
benim d.t 6 4 1976
eşimin d.t 20 3 1971
sat 21 5 2010
gönlümdeki erkek bebek ama
hamile bile kalamadığım için artık ne olursa

kızlarrr şoktayııım. ama çokta mutluyum, reglim 2 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı. plansız oldu ama yine hayırlısı olsun diyorum.

o kadar diyet listesi yapacağım tüm takvimleri uygulayacağım demem puuuuuuuuuuf oldu.

ama yine de izne gittiğimde bahsettiğim doktora kontrole gideceğim ve sizler için sorularımı soracağım ve buraya yazacağım merak etmeyin.

bu arada

birşeylere bakıyorsunuz herhalde bana da bakın yaa.

regl tarihlerim.

19.03.2010 ----19.30

14.04.2010----12.30

09.05.2010-----23.00

3 yıldır 1 kez korunmasız ilişkimiz oldu oda tuttu :)

korunmasız ilişki tarihi 20.05.2010 bu tarihte hamile kaldığıma eminim

eşimin d.t --20.10.2010 düzeltiyoruuuum 1974
benim d.t ---17.04.1977

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…