- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.741
canim benim bugun hamile bi komsumla gorustum bir kizi vardi
12 haftada erkege benziyo demis 16 haftada kesin kiz demis sen geldin aklima ama insallah erkektir seninkisi
bugün yaptığım ovulasyon testinde silik çizgi biraz daha koyulaşmıştı ama yanındaki gibi değildi yinede
akşama doğru yumurta akı kıvamında akıntı gelmeye başladı hani şu tuttukça uzayan
inşallah birazdan yatsı namazını kılıp dua edicem
yokmu benden dua etmemi isteyen
aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorumm vallah yaa bakarmısınn canımmm ya demekki gelecekmişşkızlarrr şoktayııım. ama çokta mutluyum, reglim 2 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı. plansız oldu ama yine hayırlısı olsun diyorum.
o kadar diyet listesi yapacağım tüm takvimleri uygulayacağım demem puuuuuuuuuuf oldu.
ama yine de izne gittiğimde bahsettiğim doktora kontrole gideceğim ve sizler için sorularımı soracağım ve buraya yazacağım merak etmeyin.
bu arada
birşeylere bakıyorsunuz herhalde bana da bakın yaa.
regl tarihlerim.
19.03.2010 ----19.30
14.04.2010----12.30
09.05.2010-----23.00
3 yıldır 1 kez korunmasız ilişkimiz oldu oda tuttu :)
korunmasız ilişki tarihi 20.05.2010 bu tarihte hamile kaldığıma eminim
eşimin d.t --20.10.2010
benim d.t ---17.04.1977
kızlarrr şoktayııım. ama çokta mutluyum, reglim 2 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı. plansız oldu ama yine hayırlısı olsun diyorum.
o kadar diyet listesi yapacağım tüm takvimleri uygulayacağım demem puuuuuuuuuuf oldu.
ama yine de izne gittiğimde bahsettiğim doktora kontrole gideceğim ve sizler için sorularımı soracağım ve buraya yazacağım merak etmeyin.
bu arada
regl tarihlerim.
19.03.2010 ----19.30
14.04.2010----12.30
09.05.2010-----23.00
eşimin d.t --20.10.2010
benim d.t ---17.04.1977
nisan kaç gün c perhiz varrrr
benden bayrağıı sen kaptınn sıra kim hamiş bakalımm
bide kızlarr geçen haftaa deneyen kimdii doktora gidipp
AMİN canımkac gunde bir adet oldugunu bilmedigimden ben 25 gunde bir hesap ettim ve sonucu diyeyim sana
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Beginn der Perio deadet baslangici
19 10
11
Test möglich
12
13
14
15
16
Fruchtbar (w)
20 17
Fruchtbar
18
Fruchtbar
19
Sehr fruchtbar
20
Eisprung iliski gunun tek iliski
21
Noch ein Versuch
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
durum böyle canim insallah pipili gelir saglikli sihhatli anansina babasina hayirli evlat olur sevindim hamis olduguna yap hemen bir tane ticker canim
arkadaşlar bu rus takviminde tutan varmı
önemli degil canim yap bakalim söyle cafcafli olsunAMİN canım
gurbetçim ayrıca emeğin için teşekkür ediyorum.
ben de bir ticker yapayım bakalım :)
bizim mahalleden alinti elara haber yollamiselaradan alinti:
bizim mahalleden
selam kızlarrr
nisan hamileymiş sanırımm.
bendende bi sürpiz haber gelebilir:))
ay yöntemler filan yalan olduu haha
dua edin hamile olmayım ya .kızım emiyor ve ben hiç hazır degilim hamile olmayaa
kiz esin daha dogmamis yaaaaa nerden aldin bu cocuguuuuakannehirdelikafaduldenkızlarrr şoktayııım. ama çokta mutluyum, reglim 2 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı. plansız oldu ama yine hayırlısı olsun diyorum.
bu arada
regl tarihlerim.
19.03.2010 ----19.30
14.04.2010----12.30
09.05.2010-----23.00
eşimin d.t --20.10.2010
benim d.t ---17.04.1977
banada bakın lütfen
benim d.t 6 4 1976
eşimin d.t 20 3 1971
sat 21 5 2010
gönlümdeki erkek bebek ama
hamile bile kalamadığım için artık ne olursa
canım bende servikal yemezlik var 12. haftada dikiş atılacak hayırlısıysa.
banada bakarmısınız ben 15 mayıs 1980 eşim 21 eylül 1977
özüüüür.kiz esin daha dogmamis yaaaaa nerden aldin bu cocuguuuuakannehirdelikafadulden
takvime bakacaktim olmadi:1no2:
cnm hayırlı olsun benım en kucukde bole supruz geldı rabbım ruhunu yarattımı sen ne dersen de gelıyo hayırlı bı evlat olur ınsallah rabbım gonlundekı muradı versın cumlemızın ıns cnm dr soleyeceklerını merakla beklıyoz :):):):):):)bacım 2 gün c. perhiz var. bilmiyorum ya dr. nevra nın ototmatik hesaplamasında
ovülasyon günü 20 mayıs yazıyor. bakalım ne olacak.
çin takvimi rus takvimi hepsi kız çıkıyor. Allahım hayırlısı ne ise onu versin. Ama yine de şu diyet, yumurtlama günü, dua, yumurta ile yapılan lavajı falan denemek istiyordum.
eşim -- tüm emeklerin boşa gitti diyor gıcık gıcık. hem erkek bebek diyordu ondan sonra tek korunmasız ilişkide olan oldu işte ne yapalım.
bir de izne gidince doktora cinsiyet belirleme için gidecek olan bendim. neyse hayırlısı böyleymiş.
zaten ben izinde bu hamileliğim için de aynı doktora gideceğim yine sizin için sorular soracağım merak etmeyin habersiz bırakmam.
izin de fazla giremem nete çünkü annem de net yok. ama alt katta internet cafe var oradan girer öğrendiklerimi yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?