- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.761
canım işte bende kendimii kaptırmak istemiyorummm o yüzden
hatta kesin olmadann burda bile yazmasaydımm diyorummm
ama eğer kız derlerse 14ncü gün erkekk olayına inanamıcamm
bence beklesin bazı arkadaşlarr benimkii kesinleşsinn öyle denesinler
gurbetgüzelim :) nasılsın ......valla biz dayanamadık sabah olan oldu..eşime anlattım yumurtlama günüm bugunmuş die...daha doğrusu...elimde avanced women calender var eşim indirdi...dün gece bir baktım erkek çocuga hamile kalabilmek için uygun gün diyor...ve yumurtlama yazıyor...sonra senden mesaj aldınm :) keşistiniz buarada aynısı...ve elimde bir deovlasyon testi vardı onu merak ettim hemen yaptım çift net koyu çizgi çıktı gece 2 de oluyor bunlar düşün ? kafayı yedim ben yaa .eyvahedigeldismile..... ve sabah ilişki oldu eşim akşamda beraber olalım dedi ve gitti mantıklı mı üst üste karabier tek ilişkiyle kalmış ben de olmayayım mı? karar veremedim...birde ben hemen kalkıyorum yatmıyorum öyle hamile kalan çokkk inanaın buna ve geneli erkek....sevgilerrr...
hamile olanlar haber alanlar Allah'ım hayırlı ve saglıklıca kucağınıza almanızı nasipp etsinn .
alkis.
insallah canim insallahhhhgurbet ablam bızım yerımızede eglen cnm sana ıyı gezmeler ablacım
özüüüür.
eşimin dt. 20.10.1974
sonuc gurbet ablamın takvımı tutyomu yanı :ecrin_bebek:gurbetgüzelim :) nasılsın ......valla biz dayanamadık sabah olan oldu..eşime anlattım yumurtlama günüm bugunmuş die...daha doğrusu...elimde avanced women calender var eşim indirdi...dün gece bir baktım erkek çocuga hamile kalabilmek için uygun gün diyor...ve yumurtlama yazıyor...sonra senden mesaj aldınm :) keşistiniz buarada aynısı...ve elimde bir deovlasyon testi vardı onu merak ettim hemen yaptım çift net koyu çizgi çıktı gece 2 de oluyor bunlar düşün ? kafayı yedim ben yaa .eyvahedigeldismile..... ve sabah ilişki oldu eşim akşamda beraber olalım dedi ve gitti mantıklı mı üst üste karabier tek ilişkiyle kalmış ben de olmayayım mı? karar veremedim...birde ben hemen kalkıyorum yatmıyorum öyle hamile kalan çokkk inanaın buna ve geneli erkek....sevgilerrr...
hamile olanlar haber alanlar Allah'ım hayırlı ve saglıklıca kucağınıza almanızı nasipp etsinn .
alkis.
JulAugSepOctNovDec
2010girlgirlgirlgirlgirlgirl
JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
2011girlgirlgirlgirlgirlgirlgirlboyboyboyboyboy
2012boyboyboyboyboyboyboyboyboyboygirlgirl
2013girlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirlgirl
2014girlgirlgirlgirlgirlgirl
iste böle insanmiyorum ama istek uzerine yaptim bende tutmiiiyiiiii
bugün yaptığım ovulasyon testinde silik çizgi biraz daha koyulaşmıştı ama yanındaki gibi değildi yinede
akşama doğru yumurta akı kıvamında akıntı gelmeye başladı hani şu tuttukça uzayan
inşallah birazdan yatsı namazını kılıp dua edicem
yokmu benden dua etmemi isteyen
kızlarrr şoktayııım. ama çokta mutluyum, reglim 2 gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı. plansız oldu ama yine hayırlısı olsun diyorum.
o kadar diyet listesi yapacağım tüm takvimleri uygulayacağım demem puuuuuuuuuuf oldu.
ama yine de izne gittiğimde bahsettiğim doktora kontrole gideceğim ve sizler için sorularımı soracağım ve buraya yazacağım merak etmeyin.
bu arada
birşeylere bakıyorsunuz herhalde bana da bakın yaa.
regl tarihlerim.
19.03.2010 ----19.30
14.04.2010----12.30
09.05.2010-----23.00
3 yıldır 1 kez korunmasız ilişkimiz oldu oda tuttu :)
korunmasız ilişki tarihi 20.05.2010 bu tarihte hamile kaldığıma eminim
eşimin d.t --20.10.2010 düzeltiyoruuuum 1974
benim d.t ---17.04.1977
bizim mahalleden alinti elara haber yollamis
canlarim ben bugun yokum pikniye gidecem baktirmak isteyen benim özel yollasin ben bakarim size okimi canlarrrrrr öpüldünüzzzzzzzz
gurbet güzelim mrb kk ya yeni katılanlardanım takvim yöntemiyle cinsiyet belirlemen ilgimi çekti bende haziran temmuz yı içirsinde Allah nasip ederse hamile kalmayı düşünüyorum eşim ve ben bi kızımız olmasını istiyoruz yardımcı olursan sevinirim tatlımcanlarim ben bugun yokum pikniye gidecem baktirmak isteyen benim özel yollasin ben bakarim size okimi canlarrrrrr öpüldünüzzzzzzzz
canım işte bende kendimii kaptırmak istemiyorummm o yüzden
hatta kesin olmadann burda bile yazmasaydımm diyorummm
ama eğer kız derlerse 14ncü gün erkekk olayına inanamıcamm
bence beklesin bazı arkadaşlarr benimkii kesinleşsinn öyle denesinler
sonuc gurbet ablamın takvımı tutyomu yanı :ecrin_bebek:
canim oki bakiyorumtatlım ona bende baktımda şu yumurtlama gününe göre bakıyosun ya ondan istedim 28 günde adet oluyorum sat 21 mayıs
helenx canim bizim mahalladede elara canimah be kuzum bende isterimm..
aaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm...yahu sen daha beklemeyecekmiydinnn..allahp hayırlısını versiinn...inşaalh bi oglumuz daha geliyordurr...
aaa bi süpriz dahamııı..umarım iztedigi gibi sonuç olurrrr...yaww bizim mahallede elaranın nicki neee..ben neden bilmiyorumm..
oh sefan olsunn.gülegülme ..eglen bakalımm..
canim yetmiyor sadece sat tarihi kac gunde bir oluyorsun oda lazim canim duzenlimisin duzenlilerde genelde tutuyorgurbet güzelim mrb kk ya yeni katılanlardanım takvim yöntemiyle cinsiyet belirlemen ilgimi çekti bende haziran temmuz yı içirsinde Allah nasip ederse hamile kalmayı düşünüyorum eşim ve ben bi kızımız olmasını istiyoruz yardımcı olursan sevinirim tatlım
benim doğ.ta:30.03.1982 eşimin doğ.ta:31.05.1981 son sat tarihim : 18 mayıs
Canım tutuyor gözüküyor...evet hepsi oratk kesişti...gurbet ablanın verdiği traih ovülasyon testı ve advanced calender 5 haziranı gösteriyordu ovülasyon testi iki çizgi çıktı ....evet tututtu..sevgiler...
tatlim bu takvim yönlediriyor sen bilirsen bide takvime göre olursa guzel bir liste yapalim yaaa kiler bebek istiyor erkek kiz yakinda uzakta ona göre guncelliyelim benim kafam karisiyorrrrteşekkürler tatlım bende tahmin ettim dün olduğunu ama
eşime küsmüştüm
gerçi geçen ay benim adetim 35. günde oldu
normalde hep 28 günde olur ama bilemiyorum artık
tatlim bu takvim yönlediriyor sen bilirsen bide takvime göre olursa guzel bir liste yapalim yaaa kiler bebek istiyor erkek kiz yakinda uzakta ona göre guncelliyelim benim kafam karisiyorrrr
amın cnm ıns hep ıstedıgımız o hele benım son sansım 3 kızım var bıde 3 de sezeryan banada cok dua edın rabbım kabul eder cnm ıns 500 yasını serıfı hıc duymamıstım ınan hemen baslarım okumaya dagıtabılıyomus yoksam kendımızmı okumamız gerekıyo cnmyaaa arkadaşlar bilmiyorumda bu yumurtlama günü önemli galiba tabiki dua dua dua
enönemliside bu zaten
yalnız ben edindiğim bilgilerden sizedebahsedeyim
arkadaşım çatlatma ignesiyle kakmış ve erkek
tabikii önceden dualarını çok çok ediyordu çünkü eşi ve ailesi erkek bebekte erkek bebek diyorlardı
garibimi görseniz üstüne kuma gelmesin diye taaa ilk kızına hamile kaldığında başladı duaya 5 sene boyuncadua etti.görseniz her yağmur yağdığında her ezan okunduğunda birerkek bebek gördüğünde cuma günleri hep dua ederdi her fırsatta ederdi okadar saf ve temizdiki rüyalarına bileçıkıyordu erkek bebek birde yumurtalıları çalışmıyordu arkadaşımın ilk kızına bile dualarıylakalmıştı zaten doktorlar şaşırdı.Birde buna 1 ay içinde hamile olmazsan oğlumuzu evlendirecez dediler bu ylavardı yakardı Yüce Rabbime o 1 ay içinde hamile kaldı ve kızı oldu şimdi ise yine hamile halini bir görmeliydiniz hemen bana telefon açtı neolu bana dua et neolur diye inanrımısınız bütün namazlarımda dua ettim onun için birde erkek bebek duası var onu hep okudu ve şimdi görsenizi onnun keyfini hiç kimse bozamaz çok mutlu çünkü üstüne kuma gelmeyecek.bu anlattığım arkadaş bizim kiracıydı ve erzurumluydu ve ben diyorum ki böyleinsanlar hala varmı ama inanırmısınız çok sevindim amaçoook
eşide meyilliydi haaaa bidaha evlenmeye kızcağıza kötü sözler söylüyomuş çok çirkinsin şu yüze bak gibi.yaaa anlatırken o ağlıyo ben ağlıyordum şimdi ise görseniz bir dediğini iki etmiyo eşinin ailesinin sözü de kesildi artık neyse arkadaşlar böyle durumlarda var.şimdideben istiyorum Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı bir erkek evlat rabbim herkese versin isteyene versin
birde erkek bebek için 500 yasin okunuyor çünkü arkadaşaımda dahil 4 kişi böyle yaptı erkek bebeği. 5.side benim 12.yasinimdeyim ve ben çok inanıyorum buna.tabiiiki namazlarımda ediyorum kendim için ve isteyen herkes için.özelliklede belirtiyorum son şansı olanlara ver rabbim diye bir arkadaşım da 2 kızı var benim gibi. 3.ye hamile erkek oda 500 yasin bazı geceler gece teheccüt namazına kalkarmış anlattı bana çünkü fakat bu yumurtlama olayını hiç bilmiyomuş .Rabbim bana da ver 3.çocuğumda erkek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?