bebek cinsiyet belirleme..

Ayrıca fhna sana şunu da söyliyim.bebek senin bütün gerginliğini hissediyo ve doğumdan sonrada öylede devam ediyo.benim ilk hamileliğim çok stresli hep gergin geçti ailevi sıkıntımız çoktu.ve bebek doğdu 2 yaşına kadar biz gece gündüz karıkoca uyku nedir bilmedik.huysuz aksi bir bebekti canımıza okudu.2.hamileliğim aksine o kadar güzel geçtiki problem yaratan insanlardan uzakta çok rahat geçirdim.ve kızım doğduğundan buyana akşam 7 buçuk 8 de yatar uslu ve beni hiç yormadı kendi kendine büyüdü çıktı işte.seninde öyle olur bak.sen içini rahat tut.bebeğini de germe canım.

eceiremnur bi sakıncası yoksa doktorun kimdir öğrenebilirmiyim.yumurtlama takibiyle ilgili yardımcı olurmu acaba gitsem.senin için bi problem olmazsa canım tabiki. özelden de cvp.verebilirsin isim yazmak istemezsen burda.

senacihan.bioritime bakmıştım sana dimi
ne demiştim ??
diger topige eklicemde

yok canım bakmadın daha yollayamadımki bilgilerimi özeldende msj.sayım az diye yollamadım.eşim kızdı herşeyi yazıyon tanıdık çıkacak rezil olcaz diyo.ben bu gece doldurayım msj.sayımı yollıyım sana bilgilerimi.beni doğurtan doktoru yazmıştım başka bi sayfaya delirdi adam ya.kaydirigubbakcemile3

ben yine sabah sabah geldim.tabi kimseler yok...biz eşimle erken kalmayı çok severiz.şimdi o fırına gitti kızımla,bende size yazıyım dedim.
hala adet olmadım.bekliyoruz bakalımmm

senacihan.bioritime bakmıştım sana dimi
ne demiştim ??
diger topige eklicemde

gunaydın kızlar babası oglumu ıse göturdu tek kaldımm..elara ben emzırırken hamıle kaldım ve gecen ay bıraktım 3. ayın sonuna kadar emzırebılırsın dedı doktor emzırdım hemde gunde 20 defa fln emıyordu yanı o cok önemlı deıl cnm..bıde ark ya bu kadar erkek cocuk ıstıyorsunuzda kız ne kadar özel bı varlık bız 4 kız kardsız ve cok mutluyum bende kızım olsun cok ıstıyorum ama doktorum buyuk ıhtımal kız dedı napalım bencede sadece saglıklı ve hayırlı elı ayagı duzgun olsun sıze varya kızlar hayranım buyuk sözume tövbe ama 3 kesınlıkle dusunmuyorum su devırde zor yanı..

kesinlikle kızın yeri ayrı
sadece diğer meyvadan tatmak isteniyo okadar
büyük ihtimal kız dedi yazmışsın yanlışmı oldu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…