- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.621
matematik günün geçtiyse beta hcg baktırsana
iyi akşamlar arkadaşlar,hamililiğin 6. haftasında eğer karnımızda damar atması hissedersek bebek %100 erkekmiş,hemen hemen hamileliğin 40. gününe denk geliyor,oğlu olan bütün tanıdıklarım bunu yaşamış,oğlu olan arkadaşlar sizde damar atması gibi birşey hissettinizmi?Birde yumurta testi var belki daha önce duymuşsunuzdur,saçma gelebilir ama,katı kıvamda haşlanmış yumurtayı ip yardımıyla ortasından kesiyoruz,eğer yumurtanın sarı bölümü düm düz ve hiçbir çukurluk yoksa erkek,ortasında minik bir çukurluk oluşmuşsa kız oluyor,hamileler denesin,ben denedim kız çıktı yani doğru çıktı..
yok daha ben denemiyorum.kasımda inşallahh
kızım 2 yaşında
kızlar merhaba bugün doktora gittim doktor %100 kız dedi.renkli ultrasyona girmeme gerek duymadı.
trufcum çok geçmiş olsun canım
umarım en kısa zamanda geçer..
ELARA cnm ne biliyim hayal gibi geliyor
çok istedim ve oldu ya sanki büyü bozulcakmış gibi geliyor
dr kendinden çok emin erkek yerinde yatıyor sağ yum la kaldın
çıkıntısını gördüm kalp atışları fşlan çok ümitli konuştu ama...
benim içim rahat değil bende bi pipisini göreydim rahatlıcam sanki.
tamam bir kızın var buda erkek bida çocuk yapmak filan yok dedi
ultrosunu çok güzel ayrıca 3 boyutlu baktı dr güveniyorum ..
inş. 10 yanılma payı olmaz
çok karışık yazdım ama umarım duygularımı anlatabilmişimdir..
gerçi RABBİME çok yalvardım çok dua ettim..inş. RABBİM boş çevirmez..
cnm yok yok ıns erkekdr yaaaa ben ınanıyorum bak dokorunada tecrubelı ıns cnm hep dualarda ıstıyoz rabbım ın verecek cnm
kızlar merhaba bugün doktora gittim doktor %100 kız dedi.renkli ultrasyona girmeme gerek duymadı.
göğüslerin nasıl acıma varmı
benimki aşırı hassaslaşmıştı ve 10 gün önce öğrenmiştim
saol cnm hepimizin inş....
nasılsın ???
cok sukur cnm valla kosturmaca devam yarına mısafırım var bır ıkı bısey yaptım mutfakda sabah kucuklukle zor oluyo yoruldumm:))9
oh ya ne guzel eee ana ıste kıyamıyo cnm benımde anacım gelıyo artık kurbandan sonra oh valla kısın bol bol özlem gıderecm ıns sen neler yaptın baska napıyo pasamız hıssedıomusun kız yukarda bı arkadas yazmıs okudunmu denesene sende yumurtayı bı ay valla ben hamıs olsam herlalde bunları denemekden kafayı yıyecem:)))))))))kolay gelsin cnmm..
benimde yarın annemle kardeşlerim gelecek bana sebze yemeği yapmış onları geirecek
sen şimdi yapamssın diyor:))
oh ya ne guzel eee ana ıste kıyamıyo cnm benımde anacım gelıyo artık kurbandan sonra oh valla kısın bol bol özlem gıderecm ıns sen neler yaptın baska napıyo pasamız hıssedıomusun kız yukarda bı arkadas yazmıs okudunmu denesene sende yumurtayı bı ay valla ben hamıs olsam herlalde bunları denemekden kafayı yıyecem:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?