bebek cinsiyet belirleme..

yumurtayı bı deneyım umarım kız cıkar ama o kalp atmasını ben hamıle deılken de hıssedıyorum ya unuttum sımıde zaten ben 7 haftalıktı ögrendıgımde...

yok daha ben denemiyorum.kasımda inşallahh
kızım 2 yaşında

aslında cnmm herkez en ıyısı dıyor bılıyorsun benım bılınclı bı hamıleleık deıldı oglum 19 aylıkken kaldım ama az yas farkı ıcın cok ıyı dıyorlar acıkcası bazı zaman ne yapıcam dye korksamda bazı zamanlarda ıyı oldu dıyorum yoksa ben ıse gırıyordum ve 2. asla yapmazdım yanı..

trufcum çok geçmiş olsun canım
umarım en kısa zamanda geçer..
ELARA cnm ne biliyim hayal gibi geliyor
çok istedim ve oldu ya sanki büyü bozulcakmış gibi geliyor
dr kendinden çok emin erkek yerinde yatıyor sağ yum la kaldın
çıkıntısını gördüm kalp atışları fşlan çok ümitli konuştu ama...
benim içim rahat değil bende bi pipisini göreydim rahatlıcam sanki.
tamam bir kızın var buda erkek bida çocuk yapmak filan yok dedi
ultrosunu çok güzel ayrıca 3 boyutlu baktı dr güveniyorum ..
inş. 10 yanılma payı olmaz
çok karışık yazdım ama umarım duygularımı anlatabilmişimdir..
gerçi RABBİME çok yalvardım çok dua ettim..inş. RABBİM boş çevirmez..

cnm yok yok ıns erkekdr yaaaa ben ınanıyorum bak dokorunada tecrubelı ıns cnm hep dualarda ıstıyoz rabbım ın verecek cnm

kızlar merhaba bugün doktora gittim doktor %100 kız dedi.renkli ultrasyona girmeme gerek duymadı.

cnm olsun ıkı kız bence cok guzel ınss 3.de olacak ıns cnm ınan bak dogunca okadar seveceksınkı benım 3.de cok ıyı bılıyom cok agladım ama ınan kucagıma alıınca hele yuzunu gorunce herseyı unutuyosun ve uzulduklerınıde ayrıca uzuluyon rabbım ıns 3.de verır cnm

kolay gelsin cnmm..
benimde yarın annemle kardeşlerim gelecek bana sebze yemeği yapmış onları geirecek
sen şimdi yapamssın diyor:))

oh ya ne guzel eee ana ıste kıyamıyo cnm benımde anacım gelıyo artık kurbandan sonra oh valla kısın bol bol özlem gıderecm ıns sen neler yaptın baska napıyo pasamız hıssedıomusun kız yukarda bı arkadas yazmıs okudunmu denesene sende yumurtayı bı ay valla ben hamıs olsam herlalde bunları denemekden kafayı yıyecem:)))))))))

valla cnm sol tarafımda bi hareketlilik var sanki:)
ama çok halsizim elim ayağım kalkmıyor..
annenin gelmesi süper cnm çok sevindim..
yumurtayı okuyamadım nasıl acaba bi bakayım cnm..
iremnur halasına gitti bilg. bana kaldı yarın sabah gelicek ananesi geliyor diye.
eşim daha gelmedi onu bekliyorum
değişik bişey yok cnm herşey bildiğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…