- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.641
geç yumurtlamadan dolayı 19 hafta 5 günlükmüş.
canim Rabbim senin hakkinda bunu hayilri gormusss saglikli olsunda gerisiatik önemli degildoktor kesin konuştu.çok inceledi.kesin kız kızlar.artık buna kendimi alıştıracam.inanın çok yoruldum.kısmetimde bu varmış çok dua ettim eğer olmadıysa vardır bunda bir hikmet.
ben kısmet olursa 3.yü düşünürsem asla işimi şansa bırakmam.bir daha aynı şeylerle uğraşamam.
cnm kesın cozum derken kıbrıs felanmı???
yumurtanın çatladığını nasıl anladın doktormu söyledikızlar ilişki yumurta çatladıktan sonra oldu,ilişkiden 2-3 ay önceden başlayarak diyet,tuzlu yiyecekler,et,kayısı incir,soda,ph ı yüksek su içtim,ilişkiden öne eşim soğuk duş yaptı,kahve içti.derin ilişki oldu.ama hepsi boş kızlar
yumurtanın çatladığını nasıl anladın doktormu söyledi
neden olmasınnnnnnn
slm ben bakınırken dıkkatımı cektıde.özür dileyerek bişey söylemek istiyorum. kız erkek hiç farketmez allahdan sadece hayırlı sağlıklı evlat olmasını dile.
ben 3 kez tüp tedavisi olmama rağmen negatif sonuç almış biriyim
olmaması o kadar zorkı allah kımseye bu sıkıntıyı yaşatmasın
ne mutlu sanakı 2 tane cok güzel kızın olacak.
hoşbuldum elara hanım tşk..
ben 33 yaşındayım 35 olmadan olsun istiyorum..fakat burda çok fazla yöntemler okudum açıkcası aklım karıştı..bilmediğim ne kadarda çok şeyler varmış.bu arada kendimi ekim ayına hazırlamıştım.ayın başları regli günlerim ondan sonrada korunmayacaktım.ama zamanlama çok önemliymiş.şu anda aklım karışyı iyice.sizce ne yapmalıyım bir akıl verin .ekim ayında deneyeyimmi???bu ayın 2 sinde regli olacağım.
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım....ben çççoookk yorucu bi haftayı geride bıraktım.daha adet olmadım.çok heyecanlıyım.geçen ay adet olduğumda sinirimden ağladım.hamile kalamadığıma değil,o kadar şeyi tekrara deneyeceğim ve diete devam edeceğim için.sempatiksalakcinni
aslında cnmm herkez en ıyısı dıyor bılıyorsun benım bılınclı bı hamıleleık deıldı oglum 19 aylıkken kaldım ama az yas farkı ıcın cok ıyı dıyorlar acıkcası bazı zaman ne yapıcam dye korksamda bazı zamanlarda ıyı oldu dıyorum yoksa ben ıse gırıyordum ve 2. asla yapmazdım yanı..
etrafımdaki bazı insanlar kız istiyorlar kızı oluyor erkek istiyorlar erkek oluyor.ben çok dua ettim bu iş için kafamı çok yordum nerdeyse 1 yıldır uğraşıyorum.çok yoruldum kızlar bazı şeylerin elime kolay geçmesini istiyorum.ama olmuyor..sizde haklısınız
kızlar merhaba bugün doktora gittim doktor %100 kız dedi.renkli ultrasyona girmeme gerek duymadı.
trufcum çok geçmiş olsun canım
umarım en kısa zamanda geçer..
ELARA cnm ne biliyim hayal gibi geliyor
çok istedim ve oldu ya sanki büyü bozulcakmış gibi geliyor
dr kendinden çok emin erkek yerinde yatıyor sağ yum la kaldın
çıkıntısını gördüm kalp atışları fşlan çok ümitli konuştu ama...
benim içim rahat değil bende bi pipisini göreydim rahatlıcam sanki.
tamam bir kızın var buda erkek bida çocuk yapmak filan yok dedi
ultrosunu çok güzel ayrıca 3 boyutlu baktı dr güveniyorum ..
inş. 10 yanılma payı olmaz
çok karışık yazdım ama umarım duygularımı anlatabilmişimdir..
gerçi RABBİME çok yalvardım çok dua ettim..inş. RABBİM boş çevirmez..
hayırlı olsun bebegin.saglıkla al kucagına inşallahh
neyseki kafan rahat eder artık.acaba erkek mi diye düşünüp stres yapmazsın
hakkında hayırlısı böleymiş
2 kız cocuk sahibi olmak gercekten cok güzelll.bende iki kızım olmasını istiyorum
ben tek kızım ve bunun zorlugunuu cekiyorum herzamannn
sende artık rahatlaa .Allaha bol bol dua et hayırlı saglıklı bi evlat olması içinn
hayırlı dogumlar sana cnm
ececim niye böle olumsuz düşünüyorsunn
doktorun cok emin konuşmuşş.genelde bukadar net konuşmaz doktorlarr
bugünlerinin tadını cıkar cnm:1hug:
kendini yıpratma artk
bebbeğin huzursuz oluyordur..
3.ye inş.. duaların boşa çıkmaz Allah isteyene verir
eninde sonunda ...kısmet de gel geçç..
üzme kendini ..hamişliğin tadını çıkar..
biliyorum eminim kolay değildir ama başka çare yok
kabulleneceksin..
TECAVÜZ KAÇINILMAZSA ZEVK ALMAYA BAKACAKSIN diye bir söz var
sende öle yap cnmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?