- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.781
gamzecim allah'ım gönlüne göre versin inşallah...namazlarımda dua edicem bizde 3 kız bir oğlanız :) umarım son çocuk ta erkek olur...gönülden dua ileolmayacak birşey yok bir de sabah namazı arkadaşım çok önemli bence yapılan dua....bende meryem suresini okutuyorum rabbim kabul etsin...41 tane ....oda çok faydalıymış...yer gök dua ile...
amın cnm ıns hep ıstedıgımız o hele benım son sansım 3 kızım var bıde 3 de sezeryan banada cok dua edın rabbım kabul eder cnm ıns 500 yasını serıfı hıc duymamıstım ınan hemen baslarım okumaya dagıtabılıyomus yoksam kendımızmı okumamız gerekıyo cnm
gurbet güzelim mrb kk ya yeni katılanlardanım takvim yöntemiyle cinsiyet belirlemen ilgimi çekti bende haziran temmuz yı içirsinde Allah nasip ederse hamile kalmayı düşünüyorum eşim ve ben bi kızımız olmasını istiyoruz yardımcı olursan sevinirim tatlım
benim doğ.ta:30.03.1982 eşimin doğ.ta:31.05.1981 son sat tarihim : 18 mayıs
amin inş.allahım versin sana bir erkek evlat bak şuan yağmurda yağıyo burda inş.kabul olur dualarımız ama seninki inş.olur teheccüt namazı kıl arada bak rabbim neyler neylerse güzel eyler
ha buarada yasini dağıtmıyoruz kendimiz okuyoruz
çünkü 0 4 arkadaşta öyle yapmış
catladigi gun valla bi sefer birde ertesi gun bir sefer erkek bide 4 gunluk cp yapsin liskiden önce ilk sayfaya yazdi elara benim yaptigim gibi namaz kil ayetel kursu oku ve hayirli bir evlar iste Rabbimdengurbet güzeli merhabalarrrr...evet yaa inanıyporum ama ilişkiye bir kere mi yaşayalım yoksa o çatladığıtladı olsun işte diyo sinir oldum bu erkeklere ..dalga geçmelerine ...hem gün hem gece mi...tövbe yarabbim neler konuşuyoruz :) valla ....eşimd tutturmuş madem çaysatlarım ...22 mayıs;22 nisan; 26 mart;27 şubat;30 0cak hepsi telde kayıtlı benim satların başlangıcı ........düzenlimi sence ?
valla orayi bir bilsen cok seker cok cici insanlar var herkes herkesin derdine sevincine ortak olur hep beraber aglar hep beraber guleriz orada iste öleya bısey sorcam valla kafama takıldı bızım mahalle neresı sorması ayp merak ettım ıyıce gurbet ablam:):):)):):)):)
canim ogluslarimi du aile buldum arkadasin ne sansli insallah kazasiz kurtulur malesef bu devirdede var böylelleri benim mahalledede var bir tane oda erkek arayisinda hepside rezil ediyorlarmis doguramadin bir oglan diye yawwwwww iyi kocasi bile kotu olmusyaaa arkadaşlar bilmiyorumda bu yumurtlama günü önemli galiba tabiki dua dua dua
enönemliside bu zaten
yalnız ben edindiğim bilgilerden sizedebahsedeyim
arkadaşım çatlatma ignesiyle kakmış ve erkek
tabikii önceden dualarını çok çok ediyordu çünkü eşi ve ailesi erkek bebekte erkek bebek diyorlardı
garibimi görseniz üstüne kuma gelmesin diye taaa ilk kızına hamile kaldığında başladı duaya 5 sene boyuncadua etti.görseniz her yağmur yağdığında her ezan okunduğunda birerkek bebek gördüğünde cuma günleri hep dua ederdi her fırsatta ederdi okadar saf ve temizdiki rüyalarına bileçıkıyordu erkek bebek birde yumurtalıları çalışmıyordu arkadaşımın ilk kızına bile dualarıylakalmıştı zaten doktorlar şaşırdı.Birde buna 1 ay içinde hamile olmazsan oğlumuzu evlendirecez dediler bu ylavardı yakardı Yüce Rabbime o 1 ay içinde hamile kaldı ve kızı oldu şimdi ise yine hamile halini bir görmeliydiniz hemen bana telefon açtı neolu bana dua et neolur diye inanrımısınız bütün namazlarımda dua ettim onun için birde erkek bebek duası var onu hep okudu ve şimdi görsenizi onnun keyfini hiç kimse bozamaz çok mutlu çünkü üstüne kuma gelmeyecek.bu anlattığım arkadaş bizim kiracıydı ve erzurumluydu ve ben diyorum ki böyleinsanlar hala varmı ama inanırmısınız çok sevindim amaçoook
eşide meyilliydi haaaa bidaha evlenmeye kızcağıza kötü sözler söylüyomuş çok çirkinsin şu yüze bak gibi.yaaa anlatırken o ağlıyo ben ağlıyordum şimdi ise görseniz bir dediğini iki etmiyo eşinin ailesinin sözü de kesildi artık neyse arkadaşlar böyle durumlarda var.şimdideben istiyorum Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı bir erkek evlat rabbim herkese versin isteyene versin
birde erkek bebek için 500 yasin okunuyor çünkü arkadaşaımda dahil 4 kişi böyle yaptı erkek bebeği. 5.side benim 12.yasinimdeyim ve ben çok inanıyorum buna.tabiiiki namazlarımda ediyorum kendim için ve isteyen herkes için.özelliklede belirtiyorum son şansı olanlara ver rabbim diye bir arkadaşım da 2 kızı var benim gibi. 3.ye hamile erkek oda 500 yasin bazı geceler gece teheccüt namazına kalkarmış anlattı bana çünkü fakat bu yumurtlama olayını hiç bilmiyomuş .Rabbim bana da ver 3.çocuğumda erkek olsun
1mayisgurbet güzelim kaç günde bi adet olduğumu sormuşsun 30 günde oluyorum ilgilendiğin için teşekkür ederim tatlımma.s.
canim gunaydinnnnnnnn sana iyi pazarlarrrrr camiye gidicem simdi kahvaltidan sonra belki yazamam 10 tane kiz talebem var Allahin izni ilegünaydın kızlar hepinizea.s.a.s.
catladigi gun valla bi sefer birde ertesi gun bir sefer erkek bide 4 gunluk cp yapsin liskiden önce ilk sayfaya yazdi elara benim yaptigim gibi namaz kil ayetel kursu oku ve hayirli bir evlar iste Rabbimden
valla orayi bir bilsen cok seker cok cici insanlar var herkes herkesin derdine sevincine ortak olur hep beraber aglar hep beraber guleriz orada iste öle
canim ogluslarimi du aile buldum arkadasin ne sansli insallah kazasiz kurtulur malesef bu devirdede var böylelleri benim mahalledede var bir tane oda erkek arayisinda hepside rezil ediyorlarmis doguramadin bir oglan diye yawwwwww iyi kocasi bile kotu olmus
1mayis
18
Beginn der Periode senin adet oldugun gun canim
19
20
Test möglich
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Fruchtbar catlamaya hazir oldugu gun kiz icin
1
Fruchtbar
2
Sehr fruchtbar
3
Eisprung yumurtanin catladigi gun
4
Noch ein Versuch
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 haziran
Beginn der Periode adet baslangici
18
19
Test möglich
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Fruchtbar (w) yumurtanin catamaya hazir oldugu an kiz gunu
30
Fruchtbar
1 temmuz
Fruchtbar
2
Sehr fruchtbar
3
Eisprung erkek icin yumurtanin catladigi gun deneyebilirsin iliski
4
bide bugun deneyebilirsin
kendini bir dinle bu saatlerde belirtilerin oluyormu denk geliyormu cat ignesini vurunanlar catladigi gunu kacirmak istemiyorlar o yuzden bizimde takvim var yineliyorum adtiniz duenli olmasi lazim buna bakmak icin
canim gunaydinnnnnnnn sana iyi pazarlarrrrr camiye gidicem simdi kahvaltidan sonra belki yazamam 10 tane kiz talebem onları okutacam
kız olması içinn bize göre adetten sonra hiç korunmicann canımm diğer reglle kadar
sadece yumurtlamaa günüü korunuacaksıunnn
sen oğlanı nasıl buldun
kızlarrr nolur ualarınızda benıde unutmayınnn
ınsallah 4 cude erkek bebıs bende tuttururum
500 yasını serıfı bende duydum bende hayırlısıyla okumaya baslayım ınsallah
nısandakar arkadasım hayırlı ugurlu olsun RABBIM gonlundekını nasıp etsın tum ısteyenlerle bırlıkte ınsallahh
opuyorum hepınızı a.s.
erkek evlat isteyenlere erkek evlat nasip et Allaimm insaalllaaaaaaahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benım en kucuk kızım 3 ortanca 6 en buyuk 16 yasında
bende 36 yasındayım elımı cabuk tutmam lazım yas gecıyo malum
RABBIM hayırlısıyla dualarımızı kabul etsın hapımızın ınsallah
benım en kucuk kızım 3 ortanca 6 en buyuk 16 yasında
bende 36 yasındayım elımı cabuk tutmam lazım yas gecıyo malum
RABBIM hayırlısıyla dualarımızı kabul etsın hapımızın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?