bebek cinsiyet belirleme..

ewet cnm cok haklısın allah razı olsun duaların ıcın cnm ıns rabbım her kese nasıp etsın ıns ınan ceken bılır ve yasayan bu erkek bebısımızın ıstegını cnm YALNIZ BU YASINI DAGITABILIYOMUYUZ YOKSAM KENDIMIZMI OKUMAMIIZ GEREKIYO CNM 500 TANEYIDE??????

amin inş.Allahım versin sana bir erkek evlat bak şuan yağmurda yağıyo burda inş.kabul olur dualarımız ama seninki inş.olur teheccüt namazı kıl arada bak rabbim neyler neylerse güzel eyler

gurbet güzelim kaç günde bi adet olduğumu sormuşsun 30 günde oluyorum ilgilendiğin için teşekkür ederim tatlımma.s.

o arkadaşada bir hoca söylemiş 500 yasin oku diye
yalnız birtek bu dua için değil ne niyetin varsa onun için.
çünkü YASıN lafzının çoook büyük tesiri varmış arkadaşlar ben bir hocadan dinledim hemde profosör
ben türkçe mealinden okuyorum o 4 arkadaş 2 si öyle yaptı 2 bucuk sayfa sanırım devamlı okudukçada zaten daha seri okursunuz Allah niyetlerimizi kabul etsin inş.

amin inş.allahım versin sana bir erkek evlat bak şuan yağmurda yağıyo burda inş.kabul olur dualarımız ama seninki inş.olur teheccüt namazı kıl arada bak rabbim neyler neylerse güzel eyler

ewet cnm ıns baya yagıo mubarek yagmurDUANA CANI GONULDE AMINNNNNNNNNNNNN CNMHEPIMIZE VERSIN RABBIM INSSSSSSSSSSSSS

Son düzenleme:
canım tabiki efdali kendimizin okuması yalnız okutabiliyosun benim bildiğim ..benim kur'an ögretmenim dedi..hatta evimde yasin okutacagım benim bet bereket şükğr için ...onlar gelicek ne kadar çok kişi olursa o kadar kabul olurmuş dinimiz okadar büyük ki...paylaştıkça çoğalıyor ve birbirine edilen dua kabul olunuyor...Rabbim mutlu olurmuş kullarım birbirini düşünüyor dye nacizane yatsı namazımı kıldım inan hepinize dua ettim ..buarada gurbet güzeli din kültürü ögretmenimiydi? ..

catladigi gun valla bi sefer birde ertesi gun bir sefer erkek bide 4 gunluk cp yapsin liskiden önce ilk sayfaya yazdi elara benim yaptigim gibi namaz kil ayetel kursu oku ve hayirli bir evlar iste Rabbimden
ya bısey sorcam valla kafama takıldı bızım mahalle neresı sorması ayp merak ettım ıyıce gurbet ablam:):):)):):)):)
valla orayi bir bilsen cok seker cok cici insanlar var herkes herkesin derdine sevincine ortak olur hep beraber aglar hep beraber guleriz orada iste öle
canim ogluslarimi du aile buldum arkadasin ne sansli insallah kazasiz kurtulur malesef bu devirdede var böylelleri benim mahalledede var bir tane oda erkek arayisinda hepside rezil ediyorlarmis doguramadin bir oglan diye yawwwwww iyi kocasi bile kotu olmus
gurbet güzelim kaç günde bi adet olduğumu sormuşsun 30 günde oluyorum ilgilendiğin için teşekkür ederim tatlımma.s.
1mayis

18
Beginn der Periode senin adet oldugun gun canim

19

20
Test möglich

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30
Fruchtbar catlamaya hazir oldugu gun kiz icin

1
Fruchtbar

2
Sehr fruchtbar

3
Eisprung yumurtanin catladigi gun

4
Noch ein Versuch

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 haziran
Beginn der Periode adet baslangici

18

19
Test möglich

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29
Fruchtbar (w) yumurtanin catamaya hazir oldugu an kiz gunu

30
Fruchtbar
1 temmuz
Fruchtbar

2
Sehr fruchtbar

3
Eisprung erkek icin yumurtanin catladigi gun deneyebilirsin iliski

4
bide bugun deneyebilirsin
kendini bir dinle bu saatlerde belirtilerin oluyormu denk geliyormu cat ignesini vurunanlar catladigi gunu kacirmak istemiyorlar o yuzden bizimde takvim var yineliyorum adtiniz duenli olmasi lazim buna bakmak icin

günaydın kızlar hepinizea.s.a.s.
canim gunaydinnnnnnnn sana iyi pazarlarrrrr camiye gidicem simdi kahvaltidan sonra belki yazamam 10 tane kiz talebem var Allahin izni ile

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kız olması içinn bize göre adetten sonra hiç korunmicann canımm diğer reglle kadar
sadece yumurtlamaa günüü korunuacaksıunnn
sen oğlanı nasıl buldun

canım bizimki tamamen kazara oldu .. haberımız yoktu
reglımın bıttıgı gun ılıskıye gırdık
yumurtlama gunu o gun mu oluyor yanı reglının bıttıgı gun mu oluyor
bu arada ben duzenlı adet goren bırıyım yıllardır. ve 5 gun suruyor
ılk 3 gun etkılı sonra cok az gelıyor kan (cok acık yazdım kusura bakma)
:CüvCüv:
tek ılıskıde oldu bızım oglan

kızlarrr nolur ualarınızda benıde unutmayınnn
ınsallah 4 cude erkek bebıs bende tuttururum
500 yasını serıfı bende duydum bende hayırlısıyla okumaya baslayım ınsallah

nısandakar arkadasım hayırlı ugurlu olsun RABBIM gonlundekını nasıp etsın tum ısteyenlerle bırlıkte ınsallahh

opuyorum hepınızı a.s.

cnm kader arkadasım ne zaman basladdın bende okuyacam ıns ıns rabbım verırı bıze tosuncuklarımzı senın en kucuk kac yasında

erkek evlat isteyenlere erkek evlat nasip et Allaimm insaalllaaaaaaahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benım en kucuk kızım 3 ortanca 6 en buyuk 16 yasında
bende 36 yasındayım elımı cabuk tutmam lazım yas gecıyo malum
RABBIM hayırlısıyla dualarımızı kabul etsın hapımızın ınsallah

hım ewet cnm senınkıler buyumusler yap bı tane daha ama ıyıce arastır cnm oburlerınde hıc bır yontm denemısmıydın ben bnları daha yenı duyuyorum oburlerınde mesela hıc bır sey denemedım cnm ıns olur cnm ıns

Allah bagislasin canim adetlerin fala duzenlimi senin nasil yumurtlama gununu bilioyrmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…