- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.801
ılatanura sayfaları oku deyınce zor geldı heralde gıttııı :)))))))
yok canım çocuğu okula götürdüm.Valla hepsini okuyamadım ama yumurtlama zamanıyla ilgili olanlar çin takvimini falan filan bi kaç bildiğim var.Bide size sorayım.Bi arkadaşmız erkeğin 4 senede 1 kadının 3 senede 1 kanının tazelendiğini kimin kanı daha tazeyse o cinsiyette bebeğinin olacağını söylemişti.Buna uyup yapanlar oldu doğru çıktı.Mesela ben 1982 haziran doğumluyum.Buna göre benim 2003 yılı haziran ayında kanım tazelendi.Kasımda hamile kaldım ve kızım oldu.Böyle bişeyi duyanınız oldum mu?
yok canım çocuğu okula götürdüm.Valla hepsini okuyamadım ama yumurtlama zamanıyla ilgili olanlar çin takvimini falan filan bi kaç bildiğim var.Bide size sorayım.Bi arkadaşmız erkeğin 4 senede 1 kadının 3 senede 1 kanının tazelendiğini kimin kanı daha tazeyse o cinsiyette bebeğinin olacağını söylemişti.Buna uyup yapanlar oldu doğru çıktı.Mesela ben 1982 haziran doğumluyum.Buna göre benim 2003 yılı haziran ayında kanım tazelendi.Kasımda hamile kaldım ve kızım oldu.Böyle bişeyi duyanınız oldum mu?
mineralli su maden suyu aynı şeyy.markasını ne almış???
bence kullanabilirisn sakıncası olmaz.içinede limon ekleyinn
onlar bitince beypazarı maden suyu alırsınızz
kaydirigubbakcemile3 işlerine gelmediklerindee böleee yan çizerlerr:))
[
slmmm
bugün pek yazamıyorum ,fırsatım oldukca oto koltuklarına bakıyorum kafam kazann olduuu
bu hafta almam lazım bakıyorumm markalara ve fiyatlaraa
oto koltugu kullanan arkadaşlar hangi markaları kullanıyonuzz
maden suyu - mineralli su aynıdır .bunlar dogaldır
soda minerall içermez normal meyve suyuna yada normal suya karbondioksit eklenerek gazlı içecek olur
özkaynak da maden suyudur.onların meyvelisi yok bildigim kadarıyla
akminanın üstünde dogal mineralli ibaresi varsa oda maden suyudur.
akminanın meyveli sodaları var onlar kesinlikle içilmicek.
kısaca maden suyu ve soda aynı şey degil.
maden suyu - mineralli su aynıdır .bunlar dogaldır
soda minerall içermez normal meyve suyuna yada normal suya karbondioksit eklenerek gazlı içecek olur
özkaynak da maden suyudur.onların meyvelisi yok bildigim kadarıyla
akminanın üstünde dogal mineralli ibaresi varsa oda maden suyudur.
akminanın meyveli sodaları var onlar kesinlikle içilmicek.
kısaca maden suyu ve soda aynı şey degil.
slm eceiremnur nasılsın
tebrik ederim oğlun olacakmış canım
ALLAH tamamına erdirsin
neyse kızlar sodamı ıctım sımcık kalkayım işlerım az kaldı bıtıreyım yemek yapayım ocukları lamaya gıderım ıste gun bıttı hadı kalın saglıcaklaaaaaaaa umutcum aksamkı deprem sızdenmıydı yoksa kople salladın kız :)))))))))))))))))))ıstanbulu
slmmm
bugün pek yazamıyorum ,fırsatım oldukca oto koltuklarına bakıyorum kafam kazann olduuu
bu hafta almam lazım bakıyorumm markalara ve fiyatlaraa
oto koltugu kullanan arkadaşlar hangi markaları kullanıyonuzz
saol cnm şimdilik öle dedi ama
haftaya salı kesinleçcek inş..
naber kızlar umutcum denendinmi cnm..
hadi hayırlısı
mimoza özelden yazdım cnm aldınmı??
evet esenyurtta oturuyoruz görev yerimiz burası..eşimde bende öğretmeniz..bir de annem burada oturuyo kızıma baksın diye ona yakın oturuyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?