bebek cinsiyet belirleme..

ılatanura sayfaları oku deyınce zor geldı heralde gıttııı :)))))))

yok canım çocuğu okula götürdüm.Valla hepsini okuyamadım ama yumurtlama zamanıyla ilgili olanlar çin takvimini falan filan bi kaç bildiğim var.Bide size sorayım.Bi arkadaşmız erkeğin 4 senede 1 kadının 3 senede 1 kanının tazelendiğini kimin kanı daha tazeyse o cinsiyette bebeğinin olacağını söylemişti.Buna uyup yapanlar oldu doğru çıktı.Mesela ben 1982 haziran doğumluyum.Buna göre benim 2003 yılı haziran ayında kanım tazelendi.Kasımda hamile kaldım ve kızım oldu.Böyle bişeyi duyanınız oldum mu?

canım burda bi topikte oda var arkadaşlar paylaşmıştı

ewet cnm genelde rus takvımı ıcın gecerlı kan olayı tutanda var tutmayanda

slmmm
bugün pek yazamıyorum ,fırsatım oldukca oto koltuklarına bakıyorum kafam kazann olduuu
bu hafta almam lazım bakıyorumm markalara ve fiyatlaraa

oto koltugu kullanan arkadaşlar hangi markaları kullanıyonuzz

canım özkaynak ve danone akmina almış.ben sodayla mineralli suyu farklı şeyler diye biliyodum.beypazarı maden suyu yani soda alıcaz o zaman.sağol canım ok.bu arada eşime kan verecen dedim.zaten sever kan vermeyi.onuda kabul etti.ne desem yapıyo şu aralar söylenmeyi de kesti.inşallah tuttururuz.

slmmm
bugün pek yazamıyorum ,fırsatım oldukca oto koltuklarına bakıyorum kafam kazann olduuu
bu hafta almam lazım bakıyorumm markalara ve fiyatlaraa

oto koltugu kullanan arkadaşlar hangi markaları kullanıyonuzz

canım ben 2 sene önce kraft aldım 2 kızımada.ama birini kırmızı almıştım güneşten rengi soldu.yıkasanda kötü duruyo.ona göre rengide iyi seçin kırmızı kötü duruyo solunca.

maden suyu - mineralli su aynıdır .bunlar dogaldır
soda minerall içermez normal meyve suyuna yada normal suya karbondioksit eklenerek gazlı içecek olur

özkaynak da maden suyudur.onların meyvelisi yok bildigim kadarıyla
akminanın üstünde dogal mineralli ibaresi varsa oda maden suyudur.
akminanın meyveli sodaları var onlar kesinlikle içilmicek.

kısaca maden suyu ve soda aynı şey degil.

bide kınık markasının doğal minaralli suyunun meyvelileri var onlar olur mu elara gazlı içecek diye yazmıyor mineralli meyveli içecek yazıyor ama tabi %100 meyveli değil şekerde var içlerinde

sağol canım ben baya bi karıştırmışım.öğrendim şimdi.vereliniortak

slm eceiremnur nasılsın
tebrik ederim oğlun olacakmış canım
ALLAH tamamına erdirsin

saol cnm şimdilik öle dedi ama
haftaya salı kesinleçcek inş..

naber kızlar umutcum denendinmi cnm..
hadi hayırlısı
mimoza özelden yazdım cnm aldınmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…